Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem šla k doktorovi po třech měsících snažení, protože jsem vlastně 4× otěhotněla první měsíc a on na mě koukal jako blázen, že je na nějaká vyšetření brzy.
tak to je fajn,akorat budu muset cekat az po svatcich..
tak Ty mas v peci takovou slecnu,to je pekne:) ![]()
holky a co vas gynekolog?ten muj je pekny vydriduch asi od nej odejdu za cely prubeh tehotenstvi chce 3tisice..je to tak vsude?
tak na kontrolu jít muže! no někdy mi ta slečna leze na nervy pubertačka jedna
kachnátko a jak se jmenuješ ty??
Jmenuji se Katrin..
3tis chce za cely prubeh tehu.za fotky na flesku,video za to ze tatinek muze s tebou podivat se na ultrazvuk no proste za vsechny ukony co provadi..
Miso a jakpak to ze se staras o tak velkou slecnu??jestli se smim optat..
Tak u mě je to pořád o nějakém dobrovolném příspěvku, zhruba 1000-1500 ročně. A teď mají ještě službu pro těhotné za 2× 2500. Do 20. týdne, a pak do konce. je v tom pokaždé ÚT, obrázky mimi, 3D ultrazvuk a ještě že tě vezme ještě ten den co mu zavoláš když chceš. Já si to naposled zaplatila a když jsem potratila, tak mi to chtěl vrátit.
tak to je hodne slusny doktor..ten muj kdyz u nej byla jedna znama tak potratila a nic ji nevratil ani ji to nenabidnul..
to je moje segra! nemuže se o ní starat mamka ale o tomhle se mi nechce psát je to nadlouho a citlivé téma ![]()
katrin děkuju! někdy je to zápřah! holky nějak mi není o.k.
nemas zac dekovat..jestli Ti neni nejlepe jdi si odpocinout:)urcite se Ti ulevi..vzdyt uz u toho pc sedime nejakou dobu
já spím ted furt!
je ještě brzo si jít lehnout pak se v noci budím! zítra si jedu koupi těhu test a budu netrpělivě čekat do prvního
ja jsem dnes 10 den po ms..takze ted je obdobi snazenicka..jenze pochybuju ze dnes premluvim,kdyz bylo snazenicko vcera:(
kačko tak to je mi moc líto! já ditě teda žádné nemám ale mám v pečí 16 letou holku! kachnátko tak k dr. mužeš jít kdykoliv řekneš mu že se snažíte o miminko a že chceš jen vědět jestli je vše o.k. jinak když mi přítel žekl že chce dítě tak za 5 let tak jsem mu řekla že je to na mě moc a že mi tikal hodiny!! tak mi řekl že to budeme provozovat tak jak to provozujeme a bud se povede nebo ne!!