Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě teda spíš bolí,ale večer mě píchalo na vaječníku,výtok mám dost bud čirý,nebo bílý sem furt mokrá tak 2intimky deně..myslim že je to normální i to píchání…píšou že když se to v leže uvolní a nebolí je to normální,jako že to nebolí furt
Vera111 píše:
mě právě teď dost píchá v podbříšku, tak tu přemýšlím, jestli k doktorovi nevystartovat dřív…
Máte to některá?
Je to uplně normální já čekám čtvrté dítko a vždy jsem to měla
tak budeme mít aspon velmy skušenou těhlu na rady i na pokec ![]()
to pichani mam i ja ale ne porad nekdy jenom co se tyka krvaceni tak jestly to neni hodne tak se uhnizduje vajicko .holky jsem blbec
kdys posledni MS jsem mnela 11.10 jak dlouho jsem asi tehu? jak se to pocita?
kubina01 píše:
já teda píšu kopance a chyby omlouvám se všem dopředu
musim jít něco dělat vstávame brzo tak tady strašim už dost dlouho tak se budu těšit na nové příspěvky
![]()
5,nebo 6tt od toho 11.10 to počítej
jéé ted to počítám tak spíš asi tento týden začínáš 7tt ![]()
kubina01 píše:
tak budeme mít aspon velmy skušenou těhlu na rady i na pokec
Ráda poradím když budu vědět protože každé těhu je jiné a docela jsem si mákla u třetího vážil 4kg a 56 cm- ale jinak nic to není – jedla jsem na co jsem měla chut a neřešila – třeba košík kiwi i se šlupkama u prvního tomu je ted 17
Mě je 36 a vám?
kubina01 píše:
5,nebo 6tt od toho 11.10 to počítejjéé ted to počítám tak spíš asi tento týden začínáš 7tt
jee tak hodne jooo
sem myslela ze mene
dekuju ja jsem pako ![]()
haifa1 píše:kubina01 píše:Ráda poradím když budu vědět protože každé těhu je jiné a docela jsem si mákla u třetího vážil 4kg a 56 cm- ale jinak nic to není – jedla jsem na co jsem měla chut a neřešila – třeba košík kiwi i se šlupkama u prvního tomu je ted 17
Mě je 36 a vám?
mne je 20 a mam 4letou dcerku a teda mam hrozny strach ze nezvladnu dve ditka
![]()
mě je čerstvích 27.mám 2.5letou Andrejku a chtěla bych klidně zase cácorku ale je mě to uplně jedno hlavně aby bylo vše dobré,sem hroznej stresung..navíc do toho stavíme barák teda už je postavenej,dodělávame,měly by jsme se na jaře stěhovat tak snad,nechci už být tady u našich z dalšim mimískem..nejdřív sem chtěla dodělat barák nastěhovat se a pak další ale..chtěla sem menší věkový rozdíl a taky se nemám kam vrátit do práce tak aby my většina rodačáku to těhu pokryla…už se začínám na miminko těšit
snad to dopadne dobře nám všem
Barborka4 píše:haifa1 píše:mne je 20 a mam 4letou dcerku a teda mam hrozny strach ze nezvladnu dve ditkakubina01 píše:Ráda poradím když budu vědět protože každé těhu je jiné a docela jsem si mákla u třetího vážil 4kg a 56 cm- ale jinak nic to není – jedla jsem na co jsem měla chut a neřešila – třeba košík kiwi i se šlupkama u prvního tomu je ted 17
Mě je 36 a vám?![]()
Ale prosím tě ono je jedno jestli máš 1,2.3 atd zodpovědnost musíš mít pořád a uvaříš jednou a vypereš taky a pak moje maminka říkala dělej s láskou a vše půjde .
Mě to nepříjde ,že čekáme 4 dítko - Je to hezké když jdu domů a čeká na mě rodinka ![]()
barborka mě je sice o něco víc ale strach mám taky a šíílenej,ztoho jak zvládnu těhu,ztoho jak dodělám z břichem barák,stěhování,jestli zvládnu 2děti,když sem vzteklá u jednoho,prostě ze všeho mám hlavu jak balon,ale těšíím se nějak to půjde musí ![]()
doufam ze nam tato diskuse v necem pomuze casem ji muzeme uzavrit a muzeme si radit a prozivat nase tehu
Holky ja do tet spaala
![]()