Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PID píše:
Haňulinko, to se moc těšíme, až nám sdělíš, jak to probíhalo.
Já už se na tu prohlídku těším, i když ještě nic vidět nebude, ale aspoň už to snad budu mít potvrzeno oficiálně. Takto mám stále pocit, že to třeba není pravda, takže musím občas kouknout na mobil, kde mám ty krásné // vyfocené.
taky se těším,i když myslím,že za týden budu muset znova
kamarádka tomu taky nevěřila tak si dělala test každý druhý den
zítra už si jde pro těhu průkazku
taky se těším až jí dostanu a budu se sní pak vytahovat ![]()
PID píše:
Haňulinko, to se moc těšíme, až nám sdělíš, jak to probíhalo.
Já už se na tu prohlídku těším, i když ještě nic vidět nebude, ale aspoň už to snad budu mít potvrzeno oficiálně. Takto mám stále pocit, že to třeba není pravda, takže musím občas kouknout na mobil, kde mám ty krásné // vyfocené.
Taky to nemám potvrzené oficiálně a jsem z toho nervózní, taky občas koknu na test abych si byla aspoň trošku jistá ![]()
ahoj holky, já se jmenuji Katka je mi 32 a už mám 9letého klučíka, tohle je teď moje třetí těhotenství za 1O měsíců, tak doufám že tentokrát to konečně vyjde ![]()
Jinak na první prohlídce dělá mudr ult vnitřní, fotečku ti vytiskne, pokud si o ní řekneš
Kolem toho šestého týdne by už mohlo být vidět i srdíčko
tak jsem na tebe HaŇuulinko zvědavá
No a já místo koukání na fotky // jsem si rovnou koupila další test a sledovala jak krásně // vybíhají
už mi z toho hrabe ![]()
Jinak máte holky někdo nějaké příznaky? já vůbec žádné, jen začínám být unavená
No a co se týká neschopenky, taky bych na ní šla, ale bohužel jsme momentálně nezaměstnaná
o blbej měsíc jsme to prošvihli, takže teď scháním kam narychlo nastoupit ![]()
jé holky já bych si taky na chvíli vzala neschopenku od toho mého raubíře kdyby to šlo,tak na 2 dny a jen bych se válela
příznaky taky ještě zatím nic moc jen jsem teď začala chodit každou hodinu čůrat,ale to asi i proto,že teď mnohem víc piju
při prvním těhu jsem už touhle dobou 3× denně objímala záchod,a to až téměř do porodu,takže na porodní zprávě mám váhový přírustek -1kg
to bych taky teď potřebovala ať pak nejsem jak chodící kulička
a unavená jsem vlastně celých 20 měsíců od posledního porodu tak snad to nebude už o moc horší ![]()
Mě taky pobolívá břicho, jsem každou chvíly unavená, něco dělám a musim u toho odpočívat
. Po obědě bych si šla vždycky nejradši lehnout a schrupnout
. Ale jinak je mi dobře, boleli mě prsa docela dost, teď už to trošku polevilo,tak uvidíme.
Jinak jsem ráda za příspěvky, vůbec nevím jak to pak na gyndě chodí, ale všechno se brzy dozvím:-). A když CICMUD říká, že už by mělo být vidět i:srdce: , tak je to super. O fotečku si určitě řeknu a jsem zvědavá, jak se budoucí prarodiče budou tvářit ![]()
Sučíku nemělo ale mohlo
takže pokud nebude, tak hlvaně klid, ukáže se později ![]()
Sučíku, hlas reakce budoucí babičky a dědy. U mě babička čekatelka odhalila včera, že budu mít miminko a tak nějak jsem zjistila, že jsem asi jediná, kdo se z mimi raduje
Je mi 29,5 a jsem v ehm… složitém vztahu. Moc se bojím, jak to ponese dědeček čekatel. No a tatínek čekatel je taky před zhroucením, že si prý ještě jestihl uspořádat svůj život a že asi skočí z mostu. A to nejhorší oznámení - právě mému taťkovi, mě ještě čeká. Bojím bojím.
Takže držím palce, aby u vás bylo vše v poho - jak ve vašem bříšku, tak i v rodině ![]()
Já příznaky moc nemám, trochu mě bolí prsa, ale nic velkolepého. Takže jediný příznak je, že MS nedošla a // na testu. Jinak bych tomu nevěřila. ![]()
Holky, jak se vlastně počítají těhotenské týdny? Ještě jsem po tom nepátrala a ráda se nechám poučit.
Děkuji.
Jééé děkuji, tak snad se
objeví a když ne, tak určitě později. Nesmím být netrpělivá
.
Přítel to ví a má radost stejně jako já, ale oba ještě tak nějak s napětím čekáme na to lékařské vyšetření.
Moje rodiče budou mít určitě radost, pořád o vnoučatech mluví, tak se konečně dočkají, bude to jejich první
, tak jsem opravdu zvědavá na jejich reakci, zatím to před nimi úspěšně tutláme, tak snad mě neprokouknou
.
Spíše mám trošku strach z reakce přítelových rodičů, pro ně už to bude 3 vnouče, ale mají mě rádi, tak snad i tam to dobře dopadne
.
Moniro, to mě mrzí, ale snad se sitace zlepší. Hlavně se nestresuj. Držím
aby to aspoň u taťky dobře dopadlo!!!
Moniro, to je mi moc líto.
Ale myslím a pevně doufám, že to je jen prvotní reakce, možná i trochu šok, a že to všichni brzy vstřebají a budou se radovat s Tebou, tak jako my. Držím moc ![]()
Já jsem zase přesně v den, kdy jsem objevila //, dostala pomstychtivý dopis od ex-přítelkyně mého přítele, že prý s ním stále udržuje poměr.
Takže taky nic moc na pohodu, kterou bych teď nejvíc ze všeho potřebovala, že.
PID pevně věřím, že to bude jen omyl. Je to mrcha
, nenech si tím zkazit náladu. Hlavně abyste byli ty a přítel v pohodě.Moc vám to přeji!!! ![]()