Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
6.12.11 09:28

Zdravím, včera jsem byla u dr na potvrzení, suše mi oznámil, gratuluji jste těhotná, na obrazovce byla taková koulička, to bylo asi ono. Na kontrolu si mě pozval až na leden - čili to bych měla být nějaký 12tt. Kvůli stěhování jsem se včera přehlásila k jinému lékaři a na kontrolu a krev si mě pozval ještě před vánoci, takže jsem zvědavá co mi poví. Snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
6.12.11 09:48

Ahoj, musím se přiznat, že mi pěkně „lepí prdelka“ :roll: :zed: Na první kontrolu jdu v pondělí a jsem nervozní jako sáňky touto dobou :( První test, kde jsem našla „ducha“, ale dobře viditelného, jsem si dělala v neděli. Včera ráno jsem to psychicky nevydržela a udělala jsem si další test. Z toho jsem měla radost, tam už byl „duch“ silnější, ale dnes byla silná stejně, což mě zklamalo. Navíc uvažuju jestli není riziko nebrat Utrogestan (mám PCO)… potřebovala bych pár slov útěchy, ať jsem v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.12.11 09:57
hartiepa píše:
Ahoj, musím se přiznat, že mi pěkně „lepí prdelka“ :roll: :zed: Na první kontrolu jdu v pondělí a jsem nervozní jako sáňky touto dobou :( První test, kde jsem našla „ducha“, ale dobře viditelného, jsem si dělala v neděli. Včera ráno jsem to psychicky nevydržela a udělala jsem si další test. Z toho jsem měla radost, tam už byl „duch“ silnější, ale dnes byla silná stejně, což mě zklamalo. Navíc uvažuju jestli není riziko nebrat Utrogestan (mám PCO)… potřebovala bych pár slov útěchy, ať jsem v klidu :nevim:

ahoj,utrogestan bych brala dál,jesli už tam máš uloženou fazolku tak utrogestan jí posílí váček.A s těma čárkama si nedělej hlavu-hlavní je že tam jsou,sílit nemusí,ptala jsem se na to doktora a ten mi řekl že sílí ale na barevnosti nezáleží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.12.11 10:06

Hartiepa :
Snaž se být v klidu, v pondělí se dozvíš víc. Neboj, určitě je vše OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.12.11 10:09

Zítra touhle dobou budu mít po 1. prohlídce u MUDr., tak snad bude vše ok… Nemít ty // na testech tak ani nic nevim… Začínam být nervózní… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
6.12.11 11:00

Ahoj,tak jsem byla dnes na kontole,měla bych být 5+2tt,..byl vidět poiuze váček,zítra jdu na krev zda hcg roste a za týden ultrazvuk,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.12.11 11:08

tak holky už jsem tu,na utz mimi jak špendlík :D teď velikostí odpovídá na 4-5tt. takže mám přijít za 3 neděle znova aby se podíval na srdíčko a taky mi řekl jestli tam ty miminka nejsou třeba 2 :-O Tak jsem řekla ať mě nestraší,on mi ještě pogratuloval a jela jsem domu :D tak teď už se zase nemůžu dočkat co mi poví,celý 3 týdny,to je hrozně dlouhooooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 11:08

Ahoj jsem tu nová a četla jsem vaší diskusi.Měla jsem pozitivní test už 5 dní před ms a byl pořád silnější.Včera jsem si volala na výsledky krve a je to tam,ten nejhezčí dárek k vánocům.Jen jsem chtěla povzbudit ty co ještě testují,že každý to má jinak a test může být pozitivní až mnohem později a i duch je pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 11:13
JANDIS píše:
Ahoj jsem tu nová a četla jsem vaší diskusi.Měla jsem pozitivní test už 5 dní před ms a byl pořád silnější.Včera jsem si volala na výsledky krve a je to tam,ten nejhezčí dárek k vánocům.Jen jsem chtěla povzbudit ty co ještě testují,že každý to má jinak a test může být pozitivní až mnohem později a i duch je pozitivní :)

Gratuluji k testíku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: i mě testík ukázal mnohem dříve týden před menstruaci -
Držím palečky ted jsem na začátku 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 11:15
Haňulinka píše:
tak holky už jsem tu,na utz mimi jak špendlík :D teď velikostí odpovídá na 4-5tt. takže mám přijít za 3 neděle znova aby se podíval na srdíčko a taky mi řekl jestli tam ty miminka nejsou třeba 2 :-O Tak jsem řekla ať mě nestraší,on mi ještě pogratuloval a jela jsem domu :D tak teď už se zase nemůžu dočkat co mi poví,celý 3 týdny,to je hrozně dlouhooooo :)

ani nemluv i já čekám na 20 prosince na druhý UTZ

Je to dlouhá doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 11:21

Děkuju a taky gratuluju :kytka: :kytka: Já jsem 5tt zítra si jdu pro neschopenku a čeká mě domácí válení :) :) Na ult.si mě doktorka pozvala až na 19.prosince,nějak se nemůžu dočkat a doufám že bude vše v pořádku.Jediný co mě děsí,že nemám žádný příznaky kromě toho,že pořád chodim na záchod :D Ale asi zase lepší než mít ranní nevolnosti a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 11:23
JANDIS píše:
Děkuju a taky gratuluju :kytka: :kytka: Já jsem 5tt zítra si jdu pro neschopenku a čeká mě domácí válení :) :) Na ult.si mě doktorka pozvala až na 19.prosince,nějak se nemůžu dočkat a doufám že bude vše v pořádku.Jediný co mě děsí,že nemám žádný příznaky kromě toho,že pořád chodim na záchod :D Ale asi zase lepší než mít ranní nevolnosti a tak.

já jdu 20 ihned po tobě tak si budeme držet palečky at je to ok
na neschopenku? také plánuji jít na neschopenku jen nevím jestli dr mi napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.12.11 11:25

JANDIS: já taky nemám žádné kdovíjaké příznaky (občas drobná bolest v podbřišku), jsem cca v 6tt a na kontrolu jdu 21/12. Já vedu teorii, že velká část příznaků je o psychice. Tak ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 11:26

No já jí mám jistou.Mám v děloze miomy a dělám v KFC což je pořád na nohou a to se doktorce nelíbí.Sice bych radši chodila do práce doma se unudím i když 3 děti dají zabrat,ale i tak mi bude chybět společnost lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 11:29

20.prosince tak to fakt dem po sobě na ult.bude to určitě v poho.Myslíš,že je to o psychice? Já jsem se třeba minulí těhu nemohla vůbec dotknout prsou a to hned na začátku hrozná bolest a ted nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí