Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lussi 15 píše:
Tak to je super-budeš odpočívat,co děláš za práci?
Pracuju jako wellness recepční v hotelu**** takže jsem to už i oznámila v práci, abych nemusela pracovat s chemikáliemi a časem se uvidí, na co se budu cítit a na co ne. Musím se hlavně naučit zvolnit tempo ![]()
Tubinka,já to taky už řekla v práci a od středy nastupuju na neschopenku,…
lussi 15 píše:
Tubinka,já to taky už řekla v práci a od středy nastupuju na neschopenku,…
Opravdu? a co děláš za práci?
V práci mlčím jako hrobka. Před 2 měsíci takhle odcházela kolegyně, která byla v 6. týdnu a za 3 týdny se zase vrátila, protože… bohužel. Bojím se, abych něco nezakřikla, tohle byl docela odstrašující příklad ![]()
Tak jasně, vždy se může stát cokoli, ale myslím si, že těhu není o zakřiknutí. Prostě ať se stane cokoli, v práci se to stejně odrazí, alespoň teda v té mojí.
Já dělám-dělala v práci s lepidlama,jelikož jsem předtím chodila do práce do 12tt a to se zjistilo ZT,tak mi řekla doktorka,že tentokrát mi píše neschpenku ihned,…
![]()
Ahoj holky, ![]()
můžu se k Vám přidat? V pátek minulý týden jsem na testu objevila //,
a dnes jsem volala doktorovi. Na kontrolu jdu příští pondělí. Prvně jsem myslela, že vydržím déle, aby bylo už na utrazvuku něco vidět, ale obavy, zda vše probíhá v pořádku a není to třeba mimoděložní jsou prostě větší. Můžu se zeptat, jak probíhá první prohlídka?
Všem Vám přeji krásné těhotenství a co nejvíce pohody. ![]()
Ahojky, tak já se taky představím. Jmenuju se Andrea, jsem těhotná poprvé, měla bych být přibližně v 5 týdnu, ale u doktorky jsem ještě nebyla, jsem objednaná na 19.12. Prý dříve nic vidět nebude… Tak snad bude vše v pořádku… Jinak dělám v kanceláři s počítačem, něco jako fakturantka, takže na neschopenku zatím nemusím. Jsem teprve na začátku a v práci jsem to ještě neřekla, vlastně ani rodina to neví. Jen já s přítelem, chceme to oznámit až po lékařském vyšetření, pokud to vydžím
… Jinak také by mě zajímalo, jak probíhá první prohlídka, zda mi už bude dělat ultrazvuk, když jdu až tak dlouho… ![]()
Ahoj holky,jmenuju se Ivana je mi 27let,moje první těhotenství dopadlo špatně,tak doufám,že tentokrát to bude v pořádku,…jinak vám určitě bude doktorka dělat ultrazvuk
no já jdu zítra na první prohlídku tak Vám dám holky vědět co bylo
každopádně při prvním těhu,mi dr. udělal utz ,jak tomu říkáme s panem doktorem ,,PEPÍKEM,,
byla jsem tam brzo asi v 5tt. tak viděl akorát cystu,která se prý v těhu dělá a nabídl buď vyšetření krve a nebo další prohlídku za týden,a jelikož odběr krve je pro mě horší než byl celý porod tak jsem týden počkala. Jsem zvědavá jestli tentokrát už druhé mimi vidět bude,nebo jestli zase budu muset čekat.
Haňulinko, to se moc těšíme, až nám sdělíš, jak to probíhalo. ![]()
Já už se na tu prohlídku těším, i když ještě nic vidět nebude, ale aspoň už to snad budu mít potvrzeno oficiálně. Takto mám stále pocit, že to třeba není pravda, takže musím občas kouknout na mobil, kde mám ty krásné // vyfocené. ![]()
lussi 15 píše:
Haňulinka,kolikmuslíš,že jsi teď?
teď to bude snad už 6tt.
nechce se mi čekat ![]()
Haňulinko, určitě dej pak vědět, budu držet pěstičky, aby už jsi viděla… Jestli udělá ultrazvuk, tak může vytisknout i fotku? I když tam bude vidět asi jen fazolka
, ale chtěli bysme to dát pod stromeček ![]()