Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
díky,
Jsem z těhu překvapená, nečekala jsem to, poslední MS byla 28.10. První test jsem si dělala 28.11. a byl pozitivní, druhý 1.12. taky pozitivní. Nějak tomu nemůžu uvěřit, neb mi vůbec nic není.....
A ve středu jdu k MUDr. tak snad mi to potvrdí a řekne co a jak. Snad je vše ok…
ahpoj..mě je 23 a jsem na začátku 9.tt tak doufám že to vyjde vše až do konce ![]()
Díky holky, moc děkuju
Jste zlatíčka ![]()
PID, víš co, je to ubohá kr… netrap se s tím, nestojí ti za to!!!!!!!!!!!
Ahoj,
neboj vse bude ok. Jo, budeš mlada mamka…
Ja tomu fakt neverim, nějak jsme to neplánovali
. Tak já budu končit v práci a trada na obed a pak zas práce.
Ahoj, přidávám se do klubu. Poslední MS byla 6.11. a včera (den po očekávané MS) jsem našla //
K doktorce hned 12.12. Hezké datum. Snad mi přinese štěstí
Prozatím to ví jenom manžel a dvě kamarádky, které test sledovaly napjaté se mnou.
hartiepa píše:
Ahoj, přidávám se do klubu. Poslední MS byla 6.11. a včera (den po očekávané MS) jsem našla //K doktorce hned 12.12. Hezké datum. Snad mi přinese štěstí
Prozatím to ví jenom manžel a dvě kamarádky, které test sledovaly napjaté se mnou.
Ahojky, tak to jsme na tom úplně stejně, ale já jsem dvě slabounké čárky objevila už 1.12. Den poté jsem byla na krvi a HCG v krvi jsem měla jen 30,7 dnes jsem byla na odběry znovu a za hodinu budu vědět výsledky. Pokud se to nezvedlo, asi z toho nic nebude
mám strach, ale pořád doufám, že vše bude v pořádku ![]()
bea6 píše:
Ahoj,
neboj vse bude ok. Jo, budeš mlada mamka…
Ja tomu fakt neverim, nějak jsme to neplánovali. Tak já budu končit v práci a trada na obed a pak zas práce.
tak přeji dobrou chut
Tubinka píše:hartiepa píše:Ahojky, tak to jsme na tom úplně stejně, ale já jsem dvě slabounké čárky objevila už 1.12. Den poté jsem byla na krvi a HCG v krvi jsem měla jen 30,7 dnes jsem byla na odběry znovu a za hodinu budu vědět výsledky. Pokud se to nezvedlo, asi z toho nic nebude
Ahoj, přidávám se do klubu. Poslední MS byla 6.11. a včera (den po očekávané MS) jsem našla //K doktorce hned 12.12. Hezké datum. Snad mi přinese štěstí
mám strach, ale pořád doufám, že vše bude v pořádku
držím palečky
ale věřím že hcg stouplo
dej nám hned vědět na kolik jo ![]()
dituleska píše:
já jdu na kontrolu 14.12…první screening-bojim bojim
já jdu taky 14.12. ale na první prohlídku
tiše závidím že už jsi dál
nejraději bych měla ty blbé tři měsíce za sebou ![]()
cicmud píše:dituleska píše:já jdu taky 14.12. ale na první prohlídku
já jdu na kontrolu 14.12…první screening-bojim bojimtiše závidím že už jsi dál
nejraději bych měla ty blbé tři měsíce za sebou
to teprve budu na začátku 11.tt…taky to chci mít za sebou.bojím se,v září jsem potratila v 6.tt
Já jsem měla poslední MS 30.října,..krvi jsem byla 30.listopadu a měla jsem slabě přes 500hcg,zítra na kontrolu,doufám,že bude už něco vidět na ultrazvuku,…
![]()
lussi 15 píše:
Já jsem měla poslední MS 30.října,..krvi jsem byla 30.listopadu a měla jsem slabě přes 500hcg,zítra na kontrolu,doufám,že bude už něco vidět na ultrazvuku,…![]()
![]()
něco určitě jo ![]()