Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? některé z Vás si pamatuji z diskuzí snažilek
Dnes mi bylo potvrzeno z krve že jsem těhu
ale nějak to pořád nemůžu pojmout, a mám pořád strach, že mi někdo řekne, že to byl omyl
místo toho abych byla šťastná, jsem plná obav, že mi mé štěstí někdo vezme, když si to připustím. Jak jste se cítily vy?
děkuji
a jak jsi na tom ty? cítíš nějaké příznaky? jakto, že jsi byla vzhůru tak brzy?
lussi 15 píše:
Ahoj,bolí mě prsa,…jinak dobrý,…nemohla jsem spát,…co ty?
Já jsem od byla včera, dnes a budu i zítra od 9:30 do 21:30 v práci, tak jsem ráda, když se mi podaří od jedenácti večer do osmi do rána spát, ale s tím jak mi večer bývá zle, je to někdy nemožné. Už se těším na pondělí, to budu mít po dlouhé době volno…
ahoj holky,muzu se pridat? 27.10. jsem mela posledni ms,28.11. jsem byla na gynde pro utrogestan,protoze mam za sebou tenhle rok 2 ZT,na ultrazvuku byla videt jen zvetsena sliznice,tak me objednala az na 14.12. tak doufam ze to uz bude prcek konecne videt
Tubinko, taky jsem tomu nemohla věřit. Udělala jsem si asi 4 testy a ta čárka prostě nemizela
A teď, když jsem tam prcka viděla na vlastní oči, už tomu věřím
Jinak jediný příznak je, že mě bolí prsa ![]()
Hlavně se v práci nehoň, však ti nic neuteče ![]()
holky tak já se k vám taky přidám
poslední MS 27.10.,poprvé jsem testla 26.11.,po druhý 29.11. nejdřív silnější duch a pak už slabá druhá
nějak jsem tušila,že určitě jsem,protože jsme si nedali pozor a hned druhý den moje klasická bolavá ovulace,tak se chystám už teď v úterý k dr. s kamarádkou,která je v 10.tt,tak snad už něco uvidí,při prvním jsem tam byla taky brzo a řekl mi,že mám cystu co se dělá v těhu a o týden později už tam byl vidět malinkej jako fazolka
jsem z toho celá v rozpacích,protože malému bylo včera teprv 20 měsíců ![]()
HaninkaR píše:
holky tak já se k vám taky přidámposlední MS 27.10.,poprvé jsem testla 26.11.,po druhý 29.11. nejdřív silnější duch a pak už slabá druhá
nějak jsem tušila,že určitě jsem,protože jsme si nedali pozor a hned druhý den moje klasická bolavá ovulace,tak se chystám už teď v úterý k dr. s kamarádkou,která je v 10.tt,tak snad už něco uvidí,při prvním jsem tam byla taky brzo a řekl mi,že mám cystu co se dělá v těhu a o týden později už tam byl vidět malinkej jako fazolka
jsem z toho celá v rozpacích,protože malému bylo včera teprv 20 měsíců
Je tak to jsme na to stejne ![]()
Uz by jsi mela mit mimco videt
no já doufám,protože už teď s ním prostě za třičtvrtě roku počítám a už přemýšlím kde budu rodit atd.,i když to ještě není od dr. 100% potvrzené,tak ať nevypadám jako blázen ![]()
jé a teď koukám,že jsem nebyla přihlášená
tak holky HaninkaR jsem taky já jo,ať v tom nedělám bordel
![]()
tak jo
Nějak jsem to nestudovala, ale myslím, že to určitě vidět bude. Hlavně se před vyšetřením vyčůrej, dneska mi pan doktor řekl, že se na gyndu chodí vyčůraná, protože při ultrazvuku „spodem“ není přes plný močák nic moc vidět
Držím palce, aby bylo všechno OK 
lussi, když můžou doktoři sledovat vajíčko, jestli praskne nebo ještě ne, tak proč by nemohli vidět oplodněné vajíčko