Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkný klucí a koukám,že nejstarší už přerostl maminku
To je u nás taky.
JANDIS píše:
Pěkný klucí a koukám,že nejstarší už přerostl maminkuTo je u nás taky.
N té fotce je mu 14 ted má 17 jen nemáme společnou fotku - vyfotíme se až dorazí v pátek z Intru ted má 190 cm a ten prostřdní 180cm a malému včera bylo 6 na fotce jsou mu 3
No tak to jsou teda čahouni.Dvojčata tak velký nejsou sice nějakých 165 a budu ráda když budou mít tak 170 max.175 protože nejsme žádný čahouni,ale jestli mimčo bude po příteli tak to bude těch 185 klidně ![]()
JANDIS píše:
No tak to jsou teda čahouni.Dvojčata tak velký nejsou sice nějakých 165 a budu ráda když budou mít tak 170 max.175 protože nejsme žádný čahouni,ale jestli mimčo bude po příteli tak to bude těch 185 klidně
Hod sem fotečku rodinky at se můžeme podívat - ale samozřejmě je to na tobě - mít dvojky to musel být záhul co ![]()
Něco najdu a hodím to sem
Záhul to byl ,ale taky to mělo své výhody hodně si spolu hráli a drží pořád spolu i ted.Je to taková poloviční uleva.
JANDIS píše:
Něco najdu a hodím to semZáhul to byl ,ale taky to mělo své výhody hodně si spolu hráli a drží pořád spolu i ted.Je to taková poloviční uleva.
To je fakt - jak jsi poznala že čekáš dvojky,? Aaž na Utz a v kterém týdnu?
Ahojda holky,potrebuji poradit,tak snad nekdo bude vedet…chci se optat jestli nektera nevite jak to je,kdyz misto trvaleho bydliste mam v Jaromeri u rodicu a bydlet s miminkem budu v Chrudimi u pritele.Jsem ve 36 tt.Potrebuji vedet jak to budu mit se socialkou,musim si zmenit trvale bydliste do Chrudimi,nebo budu muset dojizdet do Jaromere pro materskou ?Nebo muzu jit normalne v chrudimi na socialku beze zmeny bydliste ?
Nám řekli na prvnim ult,že čekáme jedno a ve 20týdnu na druhym ult.řekli,že tam jsou dvě.Hrozně jsem to obrečela,ale známí a lidi v práci tenkrát řikali,že určo čekám dvojčata,že mám břicho každej den větší a větší a nakonec měli pravdu:-))
Leninkaa píše:
Ahojda holky,potrebuji poradit,tak snad nekdo bude vedet…chci se optat jestli nektera nevite jak to je,kdyz misto trvaleho bydliste mam v Jaromeri u rodicu a bydlet s miminkem budu v Chrudimi u pritele.Jsem ve 36 tt.Potrebuji vedet jak to budu mit se socialkou,musim si zmenit trvale bydliste do Chrudimi,nebo budu muset dojizdet do Jaromere pro materskou ?Nebo muzu jit normalne v chrudimi na socialku beze zmeny bydliste ?
Podle mě bys měla jít např kde máš trvalý pobyt a nechat si to posílat na jinou adresu kde se zdržuješ - ale to nevím jestli by stačilo zajít tam kde máš přechodné bydliště radeji se zeptej tam
Tak to ti fakt asi neporadim,ale myslím si,že je to podle místa trvalého bydliště.Ale fakt určo to nevím.
JANDIS píše:
Nám řekli na prvnim ult,že čekáme jedno a ve 20týdnu na druhym ult.řekli,že tam jsou dvě.Hrozně jsem to obrečela,ale známí a lidi v práci tenkrát řikali,že určo čekám dvojčata,že mám břicho každej den větší a větší a nakonec měli pravdu:-))
Jejda až ve 20tt to nepoznali ani podle UTZ dřív? páni to musel být šok
Nepoznali taky jsem to nechápala.A šok to byl pořádnej.Jen doufám,že už se ten šok nebude opakovat máme to v rodině jak já tak přítel.
A nebo nevite jak to je,kdyz bych si nechala trvale bydliste v Jaromeri tak jestli je mozne aby mi zasilali penize na ucet a ja jsem tim padem do jaromere nemusela ?
Na učet ti to určitě zasílat budou to není problém a trvalé bydliště můžeš mít kde chceš ty.