Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
6.12.11 12:24

Pěkný klucí a koukám,že nejstarší už přerostl maminku :D To je u nás taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:27
JANDIS píše:
Pěkný klucí a koukám,že nejstarší už přerostl maminku :D To je u nás taky.

N té fotce je mu 14 ted má 17 jen nemáme společnou fotku - vyfotíme se až dorazí v pátek z Intru ted má 190 cm a ten prostřdní 180cm a malému včera bylo 6 na fotce jsou mu 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 12:30

No tak to jsou teda čahouni.Dvojčata tak velký nejsou sice nějakých 165 a budu ráda když budou mít tak 170 max.175 protože nejsme žádný čahouni,ale jestli mimčo bude po příteli tak to bude těch 185 klidně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:37

ted asi takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:40
JANDIS píše:
No tak to jsou teda čahouni.Dvojčata tak velký nejsou sice nějakých 165 a budu ráda když budou mít tak 170 max.175 protože nejsme žádný čahouni,ale jestli mimčo bude po příteli tak to bude těch 185 klidně :)

Hod sem fotečku rodinky at se můžeme podívat - ale samozřejmě je to na tobě - mít dvojky to musel být záhul co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 12:44

Něco najdu a hodím to sem :D Záhul to byl ,ale taky to mělo své výhody hodně si spolu hráli a drží pořád spolu i ted.Je to taková poloviční uleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:46
JANDIS píše:
Něco najdu a hodím to sem :D Záhul to byl ,ale taky to mělo své výhody hodně si spolu hráli a drží pořád spolu i ted.Je to taková poloviční uleva.

To je fakt - jak jsi poznala že čekáš dvojky,? Aaž na Utz a v kterém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.12.11 12:54

Ahojda holky,potrebuji poradit,tak snad nekdo bude vedet…chci se optat jestli nektera nevite jak to je,kdyz misto trvaleho bydliste mam v Jaromeri u rodicu a bydlet s miminkem budu v Chrudimi u pritele.Jsem ve 36 tt.Potrebuji vedet jak to budu mit se socialkou,musim si zmenit trvale bydliste do Chrudimi,nebo budu muset dojizdet do Jaromere pro materskou ?Nebo muzu jit normalne v chrudimi na socialku beze zmeny bydliste ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 12:57

Nám řekli na prvnim ult,že čekáme jedno a ve 20týdnu na druhym ult.řekli,že tam jsou dvě.Hrozně jsem to obrečela,ale známí a lidi v práci tenkrát řikali,že určo čekám dvojčata,že mám břicho každej den větší a větší a nakonec měli pravdu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:58
Leninkaa píše:
Ahojda holky,potrebuji poradit,tak snad nekdo bude vedet…chci se optat jestli nektera nevite jak to je,kdyz misto trvaleho bydliste mam v Jaromeri u rodicu a bydlet s miminkem budu v Chrudimi u pritele.Jsem ve 36 tt.Potrebuji vedet jak to budu mit se socialkou,musim si zmenit trvale bydliste do Chrudimi,nebo budu muset dojizdet do Jaromere pro materskou ?Nebo muzu jit normalne v chrudimi na socialku beze zmeny bydliste ?

Podle mě bys měla jít např kde máš trvalý pobyt a nechat si to posílat na jinou adresu kde se zdržuješ - ale to nevím jestli by stačilo zajít tam kde máš přechodné bydliště radeji se zeptej tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 12:58

Tak to ti fakt asi neporadim,ale myslím si,že je to podle místa trvalého bydliště.Ale fakt určo to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.12.11 12:59
JANDIS píše:
Nám řekli na prvnim ult,že čekáme jedno a ve 20týdnu na druhym ult.řekli,že tam jsou dvě.Hrozně jsem to obrečela,ale známí a lidi v práci tenkrát řikali,že určo čekám dvojčata,že mám břicho každej den větší a větší a nakonec měli pravdu:-))

Jejda až ve 20tt to nepoznali ani podle UTZ dřív? páni to musel být šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 13:00

Nepoznali taky jsem to nechápala.A šok to byl pořádnej.Jen doufám,že už se ten šok nebude opakovat máme to v rodině jak já tak přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.12.11 13:01

A nebo nevite jak to je,kdyz bych si nechala trvale bydliste v Jaromeri tak jestli je mozne aby mi zasilali penize na ucet a ja jsem tim padem do jaromere nemusela ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.12.11 13:03

Na učet ti to určitě zasílat budou to není problém a trvalé bydliště můžeš mít kde chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí