Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lussi 15 píše:
Já jsem měla poslední MS 30.října,..krvi jsem byla 30.listopadu a měla jsem slabě přes 500hcg,zítra na kontrolu,doufám,že bude už něco vidět na ultrazvuku,…![]()
![]()
měl by už být vidět žloudkový váček a možná i ![]()
dituleska píše:cicmud píše:to teprve budu na začátku 11.tt…taky to chci mít za sebou.bojím se,v září jsem potratila v 6.ttdituleska píše:já jdu taky 14.12. ale na první prohlídku
já jdu na kontrolu 14.12…první screening-bojim bojimtiše závidím že už jsi dál
nejraději bych měla ty blbé tři měsíce za sebou
no já v březnu měla ZT v 7 týdnu a září ZT v 10 týdnu, taky mám strach, ale prostě musíme věřit, že tentokrát to dobře dopadne
![]()
cicmud píše:dituleska píše:no já v březnu měla ZT v 7 týdnu a září ZT v 10 týdnu, taky mám strach, ale prostě musíme věřit, že tentokrát to dobře dopadnecicmud píše:to teprve budu na začátku 11.tt…taky to chci mít za sebou.bojím se,v září jsem potratila v 6.ttdituleska píše:já jdu taky 14.12. ale na první prohlídku
já jdu na kontrolu 14.12…první screening-bojim bojimtiše závidím že už jsi dál
nejraději bych měla ty blbé tři měsíce za sebou
uvidíme..snad aso..kažodpádně když jsem byla na KO ve čtvrtek tak jsem odcházela se slzama v očích-pustil mi totiž k obrázku toho mýho pulečka jestě zvuk srdíčka
Ahoj holky vubec se nebojte chtela jsem vam jen rict butte radi za Ceske zdravotnictvi ja jsem v Anglii a prvni prohlidku mam as e 12tt do te doby musim jen doufat ze je vse v poradku
![]()
Tak holky všechno je v pořádku HCG je 200
ve čtvrtek jdu na UTZ
jupííííí
![]()
Moc gratuluji
Já jdu v pondělí na první prohlídku. Ta ZT mě tady děsí, ale budu doufat, že já to budu mít snadné a napoprvé ![]()
Tubinka píše:
Tak holky všechno je v pořádku HCG je 200ve čtvrtek jdu na UTZ
jupííííí
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moc gratuluji
skvělí
jsem ti to říkala ![]()
Děkuji holky
hned se mi zítra půjde lépe do práce. Teď se zase nebudu moct dočkat čtvrtku ![]()
tak holky a zítra v 8:00 mě to čeká,doufám,že bude vše dobrý a hlavně,že už bude vidět. Takže hned jak dojedu k mamce zapínám noťas a hned píšu ![]()
Haňulinka píše:
tak holky a zítra v 8:00 mě to čeká,doufám,že bude vše dobrý a hlavně,že už bude vidět. Takže hned jak dojedu k mamce zapínám noťas a hned píšu
Tak drzim moc palecky a netrpelive cekam na zpravicky od tebe.
Holky dobrou noc