Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JANDIS píše:
20.prosince tak to fakt dem po sobě na ult.bude to určitě v poho.Myslíš,že je to o psychice? Já jsem se třeba minulí těhu nemohla vůbec dotknout prsou a to hned na začátku hrozná bolest a ted nic
bud ráda mě prsa bolí ale v podbříšku ne a je mi pořád blivno a pořád jsem unavená a nevydržím dloho být na nohou.
Včera jsem byla s manželem mrknout na dárky pro dětičky a už jsem hledala místo kde si můžu sednout a při rychlé chůze se zadejchávám
Tak to mě mrzí,je to fakt nepříjemný.Tak se drž!Jsem ještě krátce tak si říkám,že to klidně ještě může přijít.Kolikátý seš týden?
JANDIS píše:
Tak to mě mrzí,je to fakt nepříjemný.Tak se drž!Jsem ještě krátce tak si říkám,že to klidně ještě může přijít.Kolikátý seš týden?
6tt
Takže jenom o týden víc
jak to že jdeš na druhý ult.myslela jsem právě,že už si víc.
JANDIS píše:
Takže jenom o týden vícjak to že jdeš na druhý ult.myslela jsem právě,že už si víc.
Já měla pozitivní test už týden pře MS krásné dálnice jsou zde na obrázku v diskuzi a doktor si myslel že bych mohla být tak 2 měsíce těhu ale na UTZ byla jen dutinka a vní cosi malilinkýho - tak mě pozval na 20 prosince že už by mohlo být vidět víc - je mi záhadou že test byl tak brzy pozitivní - aby tam ještě nebyli 2 - v předchozích těhu mi nikdy nic nebylo ani pomalu bych nevěřila že jsem těhu a to mám doma 3 syny tak se modlím aby tentokrát to byla holčička - když mám takové těhu jiné
JANDIS píše:
No já jí mám jistou.Mám v děloze miomy a dělám v KFC což je pořád na nohou a to se doktorce nelíbí.Sice bych radši chodila do práce doma se unudím i když 3 děti dají zabrat,ale i tak mi bude chybět společnost lidí.
Jé ty máš už také 3 děti? Já čekám čtvrté
Tak to je super ty máš taky 3 kluky
Já mám 15letý dvojčata kluky a 5letého kluka a ted by jsme s přítelem chtěli holčičku.On ještě děti nemá.Minulé těhu jsem si dělala test a vyšel mi pozitivní až asi 4 den po ms dřív ne a ted zase před ms.Asi záleží kdy je ovulka a kdy přijdeš do jinýho stavu.I když musim říct, že je to pro mě záhadou,že podle ovu.testu jsem měla ovu.jindy než podle bazální teploty.Už se v tom nějak nevyznám,ale to ted už nemusim ![]()
Určo nám ty holky ted vyjdou ne,to by nebylo spravedlivé i když hlavně,že to dobře dopadne a dětičky budou zdravé, jestli s pindikem nebo bez něj to už je jedno ![]()
JANDIS píše:
Tak to je super ty máš taky 3 klukyJá mám 15letý dvojčata kluky a 5letého kluka a ted by jsme s přítelem chtěli holčičku.On ještě děti nemá.Minulé těhu jsem si dělala test a vyšel mi pozitivní až asi 4 den po ms dřív ne a ted zase před ms.Asi záleží kdy je ovulka a kdy přijdeš do jinýho stavu.I když musim říct, že je to pro mě záhadou,že podle ovu.testu jsem měla ovu.jindy než podle bazální teploty.Už se v tom nějak nevyznám,ale to ted už nemusim
Jojo mám 3 syny . 17 ,14 a 6
JANDIS píše:
Určo nám ty holky ted vyjdou ne,to by nebylo spravedlivé i když hlavně,že to dobře dopadne a dětičky budou zdravé, jestli s pindikem nebo bez něj to už je jedno
Podle jedné studie je že až na počtvrté se podaří apačné pohlaví když první 3 jsou stejného . No a jak říkáš aby bylo vše v pořádku a s pindíkem nebo i bez pindíka - hlavně zdravé mimi
JANDIS píše:
Koukám taky už velký děti a prcek.
Jojo mě bude 15 ledna 37 let - tak snad bude věe ok a tobě je kolik?
Příspěvek upraven 06.12.11 v 12:22
Mě bylo v srpnu 35 tak taky doufám,že bude vše ok.Koukala jsem jak to vůbec všechno dneska funguje jestli si musíš zamlouvat místo v porodnici a tak.Tak nevím baby bum se asi nekoná teda snad.
Tak to jsem nevěděla,že až na počtvrté.Koukala jsem na net na ten čínský kalendář a výpočet podle věku a tak a měla by to být holka.Tak uvidíme ![]()
JANDIS píše:
Tak to jsem nevěděla,že až na počtvrté.Koukala jsem na net na ten čínský kalendář a výpočet podle věku a tak a měla by to být holka.Tak uvidíme
Mě též vyšla holka tak jsem zvědavá