Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Musíme všechny myslet pozitivně a doufat, že to bude dobrý. Občas mě nějaká ta černá myšlenka, taky napadne, to asi každýho, ale věřím že všechno bude ok. Mě boleli prsa ze začátku hodně, teď už jen bradavky, jsem unavená a občas bolí v podbříšku, ale to spíš večer,když odpočívám, jinak přes den to ani nevnímám. Jinak se u mě taky nic zvláštního neděje, ale možná je to dobře. Lepší než abysme trávili dny u záchodové mísy, ne
. Všechno ještě může přijít. Dejte vědět jak jste dopadli. Musíme se tu přece vzájemně podporovat ![]()
Ahojky,dekuji za rady.A kdybych si tedy chtela zmenit trvaly pobyt z Jaromere do Chrudimi ,tak kam musim zajit ?Zase na socialku ? A do Jaromere nebo do chrudimi?a jaky je postup?Děkuju
Ahojky,já dnes byla na krvi a výsledky budou v pátek v poledne,…držte mi palce
![]()
Leninkaa: Půjdeš na úřad, kde chceš trvalý pobyt mít. Myslím si, že je lepší si přepis zařídit, protože pak tě teoreticky nebudou chtít vzít ani pediatři a musela bys dojíždět s miminkem do místa trvalého bydliště atd. Na sociálku nahlásíš změnu trvalého pobytu. Nicméně toto téma je určitě na jiné stránky a nic nezkazíš, když si na úřady zavoláš a zeptáš se. Tam budou vědět přesně ![]()
sučík: Velmi mě tvůj poslední příspěvek uklidnil. Děkuji
Do toho prvního UTZ je to prostě stres. Předpokládám, že po něm ale taky
![]()
Hartiepa no mě s tím stresem povídej, já jdu na první ultrazvuk až 19.12. taky už bych to chtěla mít oficiálně potvrzené. Zatím jen beru vitamínky a snažím se na sebe dávat pozor…Co se dá dělat, musíme vydržet. Ale my jsme silný, tak to přece zvládnem ![]()
Lussi15 tak dej pak vědět, určitě to bude všechno oukej ![]()
sučík: Jojo, taky papám vitamíny, to mi sestřička nakázala už po telefonu. Předtím jsem tedy brala jiné. Teď do konce prvního trimestru Femibion 800. Pozor na sebe dávám taky. Dneska mi na benzínce ráno nabízeli svařák, tak jsem řekla, že nemůžu
Včera jsem měla depku, ale dneska je mi líp. Rozhodla jsem se, že bude všechno ok a už se těším až uvidím tu svoji fazůlku
A to už 12.12. Hezké datum, takže to ani špatně nemůže dopadnout špatně ![]()
Mě nakázala sestříčka po telefonu ty samé, takže je pěkně papkám
. Hned jsem přestala pít i kafčo, piju jen ovocný čajíky… Jasně že to bude dobré, to zvládnem. A až uvidíš svoji fazolku, budeš zase klidnější. Je to nejtěžší období, ale musíme to zvládnout. Určitě bude vše tak jak má být
. A v jakém jsi týdnu?
ahoj holky,ja si dnes volala na imunologii a neco mi tam nasli,tak uz cekam v cekarne,hned mi neco nasadi,jen se bojim aby to nebyly injekce do bricha,tak mi holky drzte palecky
A nase heslo,myslet pozitivne!
Ahojky CICMUD. Ani nevím co imunologie je, ale jak říkáš, hlavně myslet pozitivně… Drž se a dej vědět jak to dopadlo!Myslíme na vás ![]()
sučík: No, já jsem ty „těhotenské nedobroty“ měla jenom občas, takže jsem občasné kafe, cigaretu i skleničku vína vynechala celkem bez obtíží
Pokud počítám dobře, že těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace, tak jsem dneska 4+3 tt. Brzoučko ![]()
hartiepaA to už jdeš 12. na ultrazvuk, ty se máš, já bych měla být podle těhotenské kalkulačky a poslední menses asi tak 5+3 tt.Takže jsme o týden
. A na ten ultrazvuk si musím počkat, ani na krvi jsem ještě nebyla. No což, snad to ještě těch 12 dní vydržím. Ono to docela utíká
. Pro mě to taky není žádný problém a omezování, zatím vše v pohodě, tak snad to tak půjde i dál.
Cicmudneboj, to bude dobrý, hlavně abyste byli oba v pořádku!!!