Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
9.12.11 11:52

Lussi gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.12.11 12:47
lussi 15 píše:
Ahoj,výsledky z krve dopadli super mám přes 5000hcg,a pondělí na krev a dostanu těhotenský průkaz, :* :* :* mám strašnou radost

Tak to moc gratuluji,mam z vas radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.12.11 15:42

Ahojky holky , jsem uplně překvapená právě jsem zjistila, že mám pořádné dvě dálnice na papírku …//..moc jsem si to přála vlastně už skoro 1,5 roku co se s manželem snažíme :)a je to tady :) jsem z toho vyjevená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.12.11 17:21

Ahoj jste tady a mohli by jste mi poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.12.11 17:22

Ahoj jsem tu nova,ale nevím si rady před týdnem jsem mela jit na operaci podle HCG mě zjistili že jsem těhotna a poslali mě domů a to jsem mela 260 a vcera jsem byla na kontrole a krev je pry negativni a tak mam prijit v pondeli ze mi ji vezmou znova.já si myslim že jsem kratce těhotna protože mi neukazuje ani gravitest.a taky beru Utrogestan 3* denně 2 taglety si zavadim nemohou take skreslovat testy. dekuju Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.12.11 17:38
stenatka píše:
Ahoj jsem tu nova,ale nevím si rady před týdnem jsem mela jit na operaci podle HCG mě zjistili že jsem těhotna a poslali mě domů a to jsem mela 260 a vcera jsem byla na kontrole a krev je pry negativni a tak mam prijit v pondeli ze mi ji vezmou znova.já si myslim že jsem kratce těhotna protože mi neukazuje ani gravitest.a taky beru Utrogestan 3* denně 2 taglety si zavadim nemohou take skreslovat testy. dekuju Martina

Ahoj, jestli jsi HCG měla 260, a teď je negativní, tak už asi těhu nejsi :( HCG musí stoupat, i když je to úplně na počátku. Já jsem měla týden před MS HCG 30,7, pak 200 a včera 790, doktor říkal, že kdyby se to zvedalo pomalu, nebo to klesalo, nemá mimi naději… :( přeji ti hodně štěstí, uvidíš, co ti řeknou po dalším odběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.12.11 17:40
jissell píše:
Ahojky holky , jsem uplně překvapená právě jsem zjistila, že mám pořádné dvě dálnice na papírku …//..moc jsem si to přála vlastně už skoro 1,5 roku co se s manželem snažíme :)a je to tady :) jsem z toho vyjevená

Gratuluji :) to je paráda :hug: já jsem z toho taky byla úplně vyjevená, protože se nám to povedlo hned napoprvé :) pořád tomu tak nějak nemůžu uvěřit, protože jsem na začátku a tak prďola nešel ještě ani vidět. Snad v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.12.11 17:44
lussi 15 píše:
Ahoj,výsledky z krve dopadli super mám přes 5000hcg,a pondělí na krev a dostanu těhotenský průkaz, :* :* :* mám strašnou radost

To je super, já už se taky hrozně těším, až bude mimi větší, abych mohla dostat průkazku :) neměla jsem být tak nedočkavá s tím testováním :) ale hlavně že vím, že je vše na dobré cestě. Gratuluji :) hlavně na sebe dávej pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
9.12.11 19:09

Ahoj holky taky jsem zjistila že jsem těhotna po dlouhem snazeni otěhotnět jsem našla taky dvě čarečky na testu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
10.12.11 07:39

Tubinka-děkuji,taky se opatruj.Holky mám z vás všech radost-držím palce,…To budou krásné vánoce,co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.11 08:55
milis1 píše:
Ahoj holky taky jsem zjistila že jsem těhotna po dlouhem snazeni otěhotnět jsem našla taky dvě čarečky na testu :D

Milisko Moc ti gratuluji :) je to hezké vid?Kdy půjdeš k doktorovi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
10.12.11 13:52

Ahoj jissel ja jdu k doktorovi v utery 13.12 kežby už šlo něco vidět ve kterem jseš tydnu ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.12.11 17:53

Ahojky…tak jsem byla v pátek u Mudra a jsme v 7tt :D Pohled na obrazovku ultrazvuku - nádherný zážitek, hlavně vidět poprvé to maličkaté :srdce:
Další návštěva bude 2.ledna, kdy už jdeme na odběry krve…
Termín je na konec července :)
to se pěkně zapotíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
10.12.11 19:04

papina-super :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
11.12.11 17:30
jissell píše:

Tak to moc gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí