Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lussi 15 píše:
Ahoj,výsledky z krve dopadli super mám přes 5000hcg,a pondělí na krev a dostanu těhotenský průkaz,![]()
![]()
mám strašnou radost
Tak to moc gratuluji,mam z vas radost
Ahojky holky , jsem uplně překvapená právě jsem zjistila, že mám pořádné dvě dálnice na papírku …//..moc jsem si to přála vlastně už skoro 1,5 roku co se s manželem snažíme
a je to tady
jsem z toho vyjevená
Ahoj jsem tu nova,ale nevím si rady před týdnem jsem mela jit na operaci podle HCG mě zjistili že jsem těhotna a poslali mě domů a to jsem mela 260 a vcera jsem byla na kontrole a krev je pry negativni a tak mam prijit v pondeli ze mi ji vezmou znova.já si myslim že jsem kratce těhotna protože mi neukazuje ani gravitest.a taky beru Utrogestan 3* denně 2 taglety si zavadim nemohou take skreslovat testy. dekuju Martina
stenatka píše:
Ahoj jsem tu nova,ale nevím si rady před týdnem jsem mela jit na operaci podle HCG mě zjistili že jsem těhotna a poslali mě domů a to jsem mela 260 a vcera jsem byla na kontrole a krev je pry negativni a tak mam prijit v pondeli ze mi ji vezmou znova.já si myslim že jsem kratce těhotna protože mi neukazuje ani gravitest.a taky beru Utrogestan 3* denně 2 taglety si zavadim nemohou take skreslovat testy. dekuju Martina
Ahoj, jestli jsi HCG měla 260, a teď je negativní, tak už asi těhu nejsi
HCG musí stoupat, i když je to úplně na počátku. Já jsem měla týden před MS HCG 30,7, pak 200 a včera 790, doktor říkal, že kdyby se to zvedalo pomalu, nebo to klesalo, nemá mimi naději…
přeji ti hodně štěstí, uvidíš, co ti řeknou po dalším odběru…
jissell píše:
Ahojky holky , jsem uplně překvapená právě jsem zjistila, že mám pořádné dvě dálnice na papírku …//..moc jsem si to přála vlastně už skoro 1,5 roku co se s manželem snažímea je to tady
jsem z toho vyjevená
Gratuluji
to je paráda
já jsem z toho taky byla úplně vyjevená, protože se nám to povedlo hned napoprvé
pořád tomu tak nějak nemůžu uvěřit, protože jsem na začátku a tak prďola nešel ještě ani vidět. Snad v pondělí ![]()
lussi 15 píše:
Ahoj,výsledky z krve dopadli super mám přes 5000hcg,a pondělí na krev a dostanu těhotenský průkaz,![]()
![]()
mám strašnou radost
To je super, já už se taky hrozně těším, až bude mimi větší, abych mohla dostat průkazku
neměla jsem být tak nedočkavá s tím testováním
ale hlavně že vím, že je vše na dobré cestě. Gratuluji
hlavně na sebe dávej pozor ![]()
Ahoj holky taky jsem zjistila že jsem těhotna po dlouhem snazeni otěhotnět jsem našla taky dvě čarečky na testu ![]()
Tubinka-děkuji,taky se opatruj.Holky mám z vás všech radost-držím palce,…To budou krásné vánoce,co?
![]()
milis1 píše:
Ahoj holky taky jsem zjistila že jsem těhotna po dlouhem snazeni otěhotnět jsem našla taky dvě čarečky na testu
Milisko Moc ti gratuluji
je to hezké vid?Kdy půjdeš k doktorovi ?
Ahoj jissel ja jdu k doktorovi v utery 13.12 kežby už šlo něco vidět ve kterem jseš tydnu ,
Ahojky…tak jsem byla v pátek u Mudra a jsme v 7tt
Pohled na obrazovku ultrazvuku - nádherný zážitek, hlavně vidět poprvé to maličkaté ![]()
Další návštěva bude 2.ledna, kdy už jdeme na odběry krve…
Termín je na konec července ![]()
to se pěkně zapotíme ![]()
jissell píše:
Ahojky holky , jsem uplně překvapená právě jsem zjistila, že mám pořádné dvě dálnice na papírku …//..moc jsem si to přála vlastně už skoro 1,5 roku co se s manželem snažímea je to tady
jsem z toho vyjevená
Tak to moc gratuluji ![]()