Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
13.12.11 08:07

hartiepa to bude v pohodě, uvidíš, jsi teprve na začátku. Možná proto si mě doktor pozval až 19.12. Uvidíš že příští týden to bude radostnější :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venussia
13.12.11 09:02

má to někdo taky??

Ahojky holky, tak jsem Vám jen v rychlosti z práce chtěla napsat, že se mi včera udělala hrozně špatně za volantem, myslela jsem, že to se mnou sekne, musela jsem za cestu 3× zastavit a rozdejchat to. naštěstí za mnou jel přítel, protože jsem si na to stěžovala celý den, takže díky němu jsem zvládla dojet domu. večer jsem hned usnula a ráno mě odvezl přítel do práce. jsem z toho celá špatná nic jinýho mi není jen pocit na omdlení tak nevím jestli si mám dojít k lekáři nebo ještě počkat, chtěla jsem si vyřídit neschopenku až v lednu, nechci to uspěchat, v práci to ještě taky neví, tak si to musim ještě rozmyslet. hlavně to cestovaní takhle nejde dělat do nekonečně, do práce se jinak nebo lépe než autem nedostanu. ach jo, přeju všem hlavně, aby jsme to v klidu zvládli, přeji krásný den všem

• Citovat
  • Upravit
1960
13.12.11 09:33

Venussia,drž se a promýšlej si to když je ti špatně,............ :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.12.11 10:22

milisko

Milisko , podle výpočtu v PC jsem v šestém týdnu ale myslím že jsem tak v pátém , no ale to se uvidí příští týden v pondělí jak to vlastně je , hlavně aby to bylo v děloze , pak si myslím že už to nák zvládneme , no víš jak hlavně zdraví , ale já jsem byla vždy tak doufám že mi nic nehrozí , jinak mám pořád hlad co ty? jaxe cítíš?Heole průkazku myslím že dostaneme po třetím měsíci , ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venussia
13.12.11 10:39

tak odpoledne jdu k dr. mám nějakou zimnici, třesavku nebo co to je, nemůžu myslet jen na sebe, na kolegy v práci, ale na miminko :,(

• Citovat
  • Upravit
1027
13.12.11 11:05

Venussia: Mysli hlavně na sebe a miminko, takže si tam koukej zajít… Pak budeš chytřejší. Třeba na tebe i něco leze. Teď ty chřipajzny řádí. Hlavně abyste byli v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
torey
13.12.11 12:09

Tak jsem volala doktorovi, že jsem těhotná, chtěla jsem se objednat až po Vánocích. No objednali mě už teď ve čtvrtek, to budu 5+0tt. Trochu mě to mrzí, protže vím, že nebude nic vidět. Ale vzhledem k tomu, že jsem v září potratila, to kontrolu chtějí uspíšit…no co nadělám :( snad bude tentokrát vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1027
13.12.11 12:34

Torey, to bude v pohodě. Jen se nech ať si tě hlídají, je lepší být pod kontrolou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.12.11 12:40

ahoj těhulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venussia
13.12.11 17:28

ahoj holky, tak jsem byla u doktora a mám napsanou neschopenku do doby než mi ji napíše gynekolog, tak se mi ulevilo. měla jsem tam zajít u včera a nemusela jsem se stresovat

• Citovat
  • Upravit
280
13.12.11 19:29

ahoj dneska jsem byla na ultrazvuku jsem 5+2 byla vidět dutinka a neco maleho uvnitř mam fotečku na dalši ultrazvuk jdu ve středu jsem štastna :lol: :lol: :lol:
Jissel mam taky strašny hlad hlavně rano když se vzbudim jinak je mi fajn a jeste mam zacpu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
13.12.11 19:40

Venussia: Ono je to asi nakonec nejlepší řešení. Než něco podcenit… Hlavně si užívej klidu, dalších 20 let máš o volný čas a relax postaráno 8) :lol:

milis1: Gratuluji :dance: Taky se těším na svoji dutinku, kterou uvidím 20.12. :) A co se týká hladu, tak ten mám přímo vlčí. Po běžné porci oběda pošilhávám, co bych si ještě dala a večer bych snědla snad celou krávu :mrgreen: Říkám si, že to bude nejspíš příprava před obdobím nevolností, protože jinak budu mít za chvíli tunu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
13.12.11 20:33

Ahoj holky,dnes jsem byla u dr.těhu potvrzeno,přesně dnes 5tt :dance: a byla vidět dutinka,také mám fotečku :) další kontrola až 4.ledna do té doby dr.neordinuje.Tak to bude čekání..

• Citovat
  • Upravit
Vendulka24
13.12.11 20:37

Ahojky holky, mě dnes doktor potvrdil těhu, včera to byl 4tt, tak příští týden už utz . Jinak příznaky sad všechny, až na nevolnost ranní, je nevolnost večerní.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
13.12.11 20:45

Já nějak příznaky nepociťuji,teda já jsem nachcípaná děsnou rýmu a zahleněná jak pes.Tak že pociťuji nemoc.No ale mám občas návali horka a někdy napjetí v bříšku.Vlastě chodím trošku víc na wc a bolí mě prsa,ale nic hroznýho :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky