Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
14.12.11 15:35

To smrad se táhne rychlejc :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.12.11 15:40

Holky buďte v klídku, my i fazolky potřebujeme hlavně citovou pohodu. Takže žádný panikaření… Vše bude v pořádku..

Hartiepataky se flákám na internetu, ale něco dělat musím, bohužel to za mě nikdo neudělá :) . Ale taky to není práce, kterou bych chtěla dělat celý život… Hlavně je to tady dost o nervech. Tak uvidíme jak to bude probíhat a jestli se semka ještě vrátím :) .
A na jaký jsi byla operaci, jestli se můžu zeptat? Unavená jsem taky a pořádně, letos mě nebaví ani péct na vánoce a to už je co říct… Loni touhle dobou jsem měla 15 druhů hotových, letos budu mít tak 5. Ale neřešim to. Přijdu z práce a jsem hotová, takže akorád poklidím, udělám něco k véče, najim se a padnu za vlast :| .
S baráčkem vám to snad dobře dopadne, přála bych vám to moc!!! Taky si to přeskakování neumím představit, spíš prolejzání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.12.11 15:42

Já jsem z Třince, taky je taky hrozný smog :poblion: když jsem měla první těhu příznaky, myslela jsem si, že to je ze smogu, příteli je z toho zvduchu :lol: hrozně špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.12.11 15:43

A já jsem z Prachatic, to jsem od Vás všech pěkně daleko:-).

Cicmud gratulace, já ještě 5 dní a budu to mít taky za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 15:46

Tak to jsme pěkně rozházený po celé republice.
SUČÍK:Taky mě letos to cukroví nebaví.Ted tady patlám vosí hnízda venku příšerně leje.Je fakt,že tady u nás na vsi žádnej smok nehrozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.12.11 15:49

Jj u nás na šumavě je naštěstí čerstvý vzdoušek :-). Ale jsem zvědavá jestli tu najdu nějakou maminu, se kterou bych pak mohla vozit, když jste všechny tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 15:55

Taky to budu mít složitý tady už všechny odvozily nebo ještě vozit nebudou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.12.11 16:03

Koukám že z Moravskolezskýho kraje je vás tu vcelku dost. Já jsem z šedé Opavy :D A vzduch je tu teď vcelku dobrý, takže se mi i dobře dýchá když jdu na vlak či autobus, anebo když jdu 2 kilásky pěšky k Dr., dokud můžu a dokud je dobrej vzduch, tak proč se neprocházet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venussia
14.12.11 16:59

ahojky holky, chvíli tu nejsem a takových komentářů, že to ani nestíhám číst :) já jsem teda z Teplic, takže asi jediný zástupce ze Severních Čech. jinak dneska jsem zjistila, že taky sotva zapnu kalhoty tlačí mě to přes bříško, na váhu radši nepolezu :lol: jinak ráno je mi mdlo a nemůžu skoro jíst, takže to dohánim večer :roll: jsem ráda, že jsem doma, dneska jsem byla tak unavená, že by mi v práci asi padala hlava. jinak jak jste psaly, tak prsa se mi teda taky o dost zvětšila toho si všiml přítel :D a řekl: mámo, ty máš kozy :lol: chtěla bych jen dodat, že jsem nikdy pořádný prsa neměla, tak má radost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4986
14.12.11 17:03

JANDIS tak sice přes celou republiku, ale měla bych spojku. S tím ORL, já se totiž jmenuji Mazurová :mrgreen:

torey tak to taky budeš mít mimíska s ocelovými plícemi a kouskem uhlí v ruce :lol: Už tři roky bydlím kousek od Hlučína, ale v Ově pracuji, takže jsem tam denně. Můžeme taky někdy dát dortíček… i když já jsem teď spíš na maso :twisted: Jakého máš doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.12.11 17:29

hartiepa: chodím v Ově k doktoru Pomahači (příznačné jméno :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.11 17:36

torey a kolega je přitom Rozbroj :) Vím vím, odtamtud jsem odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.12.11 17:43

ahoj těhulky :mavam: můžu se přidat?jsem tu úplně nová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
14.12.11 19:09

Holky ja jsem taky z ostravy :lol: :lol: černá džunglééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.12.11 20:09

JANDIS

Ty jo, tak to budu držet palečky na příští týden :kytka: Už se hrozně těšim až bude na ultrazvuku něco vidět, ale myslim si, že mě to čeká až po novým roce. To je hrozně dlouhá doba,ach jo :( Jinak bydlím v Klatovech, takže docela kousek od Plzně :) Do Plzně jezdíme akorát na nákupy. Já jsem takovej prdlouš, je to jen pár dní, co vím že jsem těhotná a já už bych jela nakupovat oblečky na mimčo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí