Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky buďte v klídku, my i fazolky potřebujeme hlavně citovou pohodu. Takže žádný panikaření… Vše bude v pořádku..
Hartiepataky se flákám na internetu, ale něco dělat musím, bohužel to za mě nikdo neudělá
. Ale taky to není práce, kterou bych chtěla dělat celý život… Hlavně je to tady dost o nervech. Tak uvidíme jak to bude probíhat a jestli se semka ještě vrátím
.
A na jaký jsi byla operaci, jestli se můžu zeptat? Unavená jsem taky a pořádně, letos mě nebaví ani péct na vánoce a to už je co říct… Loni touhle dobou jsem měla 15 druhů hotových, letos budu mít tak 5. Ale neřešim to. Přijdu z práce a jsem hotová, takže akorád poklidím, udělám něco k véče, najim se a padnu za vlast
.
S baráčkem vám to snad dobře dopadne, přála bych vám to moc!!! Taky si to přeskakování neumím představit, spíš prolejzání ![]()
Já jsem z Třince, taky je taky hrozný smog
když jsem měla první těhu příznaky, myslela jsem si, že to je ze smogu, příteli je z toho zvduchu
hrozně špatně
A já jsem z Prachatic, to jsem od Vás všech pěkně daleko:-).
Cicmud gratulace, já ještě 5 dní a budu to mít taky za sebou ![]()
Tak to jsme pěkně rozházený po celé republice.
SUČÍK:Taky mě letos to cukroví nebaví.Ted tady patlám vosí hnízda venku příšerně leje.Je fakt,že tady u nás na vsi žádnej smok nehrozí ![]()
Jj u nás na šumavě je naštěstí čerstvý vzdoušek
. Ale jsem zvědavá jestli tu najdu nějakou maminu, se kterou bych pak mohla vozit, když jste všechny tak daleko.
Taky to budu mít složitý tady už všechny odvozily nebo ještě vozit nebudou ![]()
Koukám že z Moravskolezskýho kraje je vás tu vcelku dost. Já jsem z šedé Opavy
A vzduch je tu teď vcelku dobrý, takže se mi i dobře dýchá když jdu na vlak či autobus, anebo když jdu 2 kilásky pěšky k Dr., dokud můžu a dokud je dobrej vzduch, tak proč se neprocházet ![]()
ahojky holky, chvíli tu nejsem a takových komentářů, že to ani nestíhám číst
já jsem teda z Teplic, takže asi jediný zástupce ze Severních Čech. jinak dneska jsem zjistila, že taky sotva zapnu kalhoty tlačí mě to přes bříško, na váhu radši nepolezu
jinak ráno je mi mdlo a nemůžu skoro jíst, takže to dohánim večer
jsem ráda, že jsem doma, dneska jsem byla tak unavená, že by mi v práci asi padala hlava. jinak jak jste psaly, tak prsa se mi teda taky o dost zvětšila toho si všiml přítel
a řekl: mámo, ty máš kozy
chtěla bych jen dodat, že jsem nikdy pořádný prsa neměla, tak má radost ![]()
JANDIS tak sice přes celou republiku, ale měla bych spojku. S tím ORL, já se totiž jmenuji Mazurová ![]()
torey tak to taky budeš mít mimíska s ocelovými plícemi a kouskem uhlí v ruce
Už tři roky bydlím kousek od Hlučína, ale v Ově pracuji, takže jsem tam denně. Můžeme taky někdy dát dortíček… i když já jsem teď spíš na maso
Jakého máš doktora?
torey a kolega je přitom Rozbroj
Vím vím, odtamtud jsem odešla.
Ty jo, tak to budu držet palečky na příští týden
Už se hrozně těšim až bude na ultrazvuku něco vidět, ale myslim si, že mě to čeká až po novým roce. To je hrozně dlouhá doba,ach jo
Jinak bydlím v Klatovech, takže docela kousek od Plzně
Do Plzně jezdíme akorát na nákupy. Já jsem takovej prdlouš, je to jen pár dní, co vím že jsem těhotná a já už bych jela nakupovat oblečky na mimčo ![]()