Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, díky fakt za vaše pozitiva. Tak hezky jako hartiepa, bych to asi nenapsala. Ale fakt hezky, takže no stres a užívat si toho našeho štěstíčka, i když je teď maličké, ale roste a roste
.
Jinak s tím nakupováním je to príma nápad, fakt super. Kašlu na pověrčivost a také si občas udělám radost. Akorád bude problém s tím abych nekupovala všechno růžový
.
Jinak s tím spaním to mám stejné. Taky usnu často v 8 u televize a pak se v noci budím a převaluju, a kdžy si lehnu na břicho tak jsem za chvilku vzhůru, protože mě hned bolí prsa. Ale pořád si říkám, že bude ještě hůř ![]()
sučík píše:
Ahojky holky, díky fakt za vaše pozitiva. Tak hezky jako hartiepa, bych to asi nenapsala. Ale fakt hezky, takže no stres a užívat si toho našeho štěstíčka, i když je teď maličké, ale roste a roste![]()
![]()
.
Jinak s tím nakupováním je to príma nápad, fakt super. Kašlu na pověrčivost a také si občas udělám radost. Akorád bude problém s tím abych nekupovala všechno růžový.
Jinak s tím spaním to mám stejné. Taky usnu často v 8 u televize a pak se v noci budím a převaluju, a kdžy si lehnu na břicho tak jsem za chvilku vzhůru, protože mě hned bolí prsa. Ale pořád si říkám, že bude ještě hůř
Tak jsem tu a nic nového, doktor napsal, gestační váček - plod se zatím neobjevil. V pondělí na sedm na lačno a s věcma do nemocnice ![]()
Alexisis píše:
Tak jsem tu a nic nového, doktor napsal, gestační váček - plod se zatím neobjevil. V pondělí na sedm na lačno a s věcma do nemocnice
tak to mě moc mrzí, sama jsedm si tím prošla, ale neboj v nemocnici ještě udělají kontrolní ultrazvuk a třeba se prcek ještě ukáže
budu moc držet palečky
TO JE MI MOC LÍTO,ALE TŘEBA TO JEŠTĚ DOBŘE DOPADNE.BUDU DRŽET PALCE
![]()
Děkuji holky moc, raději už s tím počítat moc nebudu…Jen nechápu, že je vůbec nezajímá kdy mám ovulaci nic. A v pondělí už by asi chtěli čistit, přijde mi to hrozně brzo… ach jo. V pondělí mě bude prohlížet primář, tak uvidím.
Ten doktor byl nějaký divný, bo mi ve středu řekl 7 týden podle MS a dneska 9 týden… ![]()
Tady u nás není moc kam. Moje doktorka mě poslala do nemocnice. V pondělí mě bude vyšetřovat ten primář, tak uvidím. Ale po pravdě, už s ničím ani nepočítám. Asi prostě to není jak má být a budu si muset počkat na příště no. ![]()
TO JE VŠECHNO NĚJAKÝ DIVNÝ.BYCH SE SEBRALA A ŠLA JINAM A HLAVNĚ BYCH NEČEKALA DO PONDĚLÍ.POKUD UŽ MÁŠ BÝT TOLIK A JE JEDNO JESTLI 7 NEBO 9 VIDĚT BY UŽ TO MĚLO BÝT.TAKŽE ABY NAKONEC NEBYL DOKTOR PĚKNEJ TUNTA A SLEPEJŠ.
No já já si myslím že max začátek 6 týdne, a i tak by už tam měl jít přece vidět plod, ne?