Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
16.12.11 09:21

diky za podporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.12.11 09:23

Ahojky holky, díky fakt za vaše pozitiva. Tak hezky jako hartiepa, bych to asi nenapsala. Ale fakt hezky, takže no stres a užívat si toho našeho štěstíčka, i když je teď maličké, ale roste a roste :potlesk: :palec: :hug: .
Jinak s tím nakupováním je to príma nápad, fakt super. Kašlu na pověrčivost a také si občas udělám radost. Akorád bude problém s tím abych nekupovala všechno růžový :mrgreen: .
Jinak s tím spaním to mám stejné. Taky usnu často v 8 u televize a pak se v noci budím a převaluju, a kdžy si lehnu na břicho tak jsem za chvilku vzhůru, protože mě hned bolí prsa. Ale pořád si říkám, že bude ještě hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.12.11 09:24

Jinak také všem držím palce na dnešní kontroly :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
16.12.11 09:33
Taky jsem slyšela :lol: No co by jsme pro mrňouska neudělaly a nevytrpěly :D
sučík píše:
Ahojky holky, díky fakt za vaše pozitiva. Tak hezky jako hartiepa, bych to asi nenapsala. Ale fakt hezky, takže no stres a užívat si toho našeho štěstíčka, i když je teď maličké, ale roste a roste :potlesk: :palec: :hug: .
Jinak s tím nakupováním je to príma nápad, fakt super. Kašlu na pověrčivost a také si občas udělám radost. Akorád bude problém s tím abych nekupovala všechno růžový :mrgreen: .
Jinak s tím spaním to mám stejné. Taky usnu často v 8 u televize a pak se v noci budím a převaluju, a kdžy si lehnu na břicho tak jsem za chvilku vzhůru, protože mě hned bolí prsa. Ale pořád si říkám, že bude ještě hůř :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 11:21

Tak jsem tu a nic nového, doktor napsal, gestační váček - plod se zatím neobjevil. V pondělí na sedm na lačno a s věcma do nemocnice :,(

• Citovat
  • Upravit
12696
16.12.11 11:34
Alexisis píše:
Tak jsem tu a nic nového, doktor napsal, gestační váček - plod se zatím neobjevil. V pondělí na sedm na lačno a s věcma do nemocnice :,(

tak to mě moc mrzí, sama jsedm si tím prošla, ale neboj v nemocnici ještě udělají kontrolní ultrazvuk a třeba se prcek ještě ukáže :hug: budu moc držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.11 11:41

TO JE MI MOC LÍTO,ALE TŘEBA TO JEŠTĚ DOBŘE DOPADNE.BUDU DRŽET PALCE :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 11:47

Děkuji holky moc, raději už s tím počítat moc nebudu…Jen nechápu, že je vůbec nezajímá kdy mám ovulaci nic. A v pondělí už by asi chtěli čistit, přijde mi to hrozně brzo… ach jo. V pondělí mě bude prohlížet primář, tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
66
16.12.11 12:02

ALEXISIS:KOLIKÁTÝ SI PODLE NICH TEDY TÝDEN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
16.12.11 12:09

Alexisis-drž se,.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 12:11

Ten doktor byl nějaký divný, bo mi ve středu řekl 7 týden podle MS a dneska 9 týden… :think:

• Citovat
  • Upravit
1960
16.12.11 12:12

ahaaaaaaaaaa,tak ješte zajdi jinam,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 12:15

Tady u nás není moc kam. Moje doktorka mě poslala do nemocnice. V pondělí mě bude vyšetřovat ten primář, tak uvidím. Ale po pravdě, už s ničím ani nepočítám. Asi prostě to není jak má být a budu si muset počkat na příště no. :,(

• Citovat
  • Upravit
66
16.12.11 12:17

TO JE VŠECHNO NĚJAKÝ DIVNÝ.BYCH SE SEBRALA A ŠLA JINAM A HLAVNĚ BYCH NEČEKALA DO PONDĚLÍ.POKUD UŽ MÁŠ BÝT TOLIK A JE JEDNO JESTLI 7 NEBO 9 VIDĚT BY UŽ TO MĚLO BÝT.TAKŽE ABY NAKONEC NEBYL DOKTOR PĚKNEJ TUNTA A SLEPEJŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 12:20

No já já si myslím že max začátek 6 týdne, a i tak by už tam měl jít přece vidět plod, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky