Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží jak máš dlouhý cyklus otěhotnět můžeš kdykoliv a zdá se mi to ukvapené - a krev ti brali? Co HCG stoupá?
já bych teda také zašla za jiným dr. také jsem měla ze začátku problémy, že nebylo nic vidět a na další konrole jsem si řekla, že jestli bude problém, tak se raději zeptám ještě u někoho dalšího.jak se znám, tak bych to s nervama nevydržela až do pondělí.zkus třeba zavolat i do jiného města
jinak mě teda brali taky krev, hned na první návštěvě, jestli stoupá hladina HCG a podle toho se to vyvíjelo dál
Právě že krev mi ještě vůbec nebrali. Cyklus mám jeden měsíc 31 a jeden 28 a ovulaci cca 20dní po MS. Já už fakt nevím co si mám myslet. Takže v pondělí kdyby mě chtěli poslat na revizi, což z jeho hovoru tak vypadalo, tak jí mám asi ještě odmítnout?
Alexisis píše:
Právě že krev mi ještě vůbec nebrali. Cyklus mám jeden měsíc 31 a jeden 28 a ovulaci cca 20dní po MS. Já už fakt nevím co si mám myslet. Takže v pondělí kdyby mě chtěli poslat na revizi, což z jeho hovoru tak vypadalo, tak jí mám asi ještě odmítnout?
Kdy jsi měla poslední MS? podívám se na net
na ovulaci se nespoléhej, nikdy to nejde přesně spočítat, to mi řekla dr. a ještě se tomu smála, jak si to každý počítá. jinak než čekat do pondělí, zavolej jinému dr., opravdu
Ahoj holky, tak jsem dneska byla u doktora a na ultrazvuku byl vidět gestační váček.Mám přijít za 14 dní, mezi svátky. To už bude vidět plod
Měla jsem takovou radost, že je vidět alespoň ten váček, že jsem se málem zapomněla obout, jak jsem vylítla z ordinace
Byla bych schopná si nevšimnout ,že nemám botky, dokud by se mi venku nenacucaly ponožky vodu
Hrozně totiž lilo ![]()
Alexisis píše:
MS jsem měla 27.10. - 2.11.
Tak co blbnou to si jak já 28 jsem měla i já a jsem dnes začala 8 týden tak se mi to zdá brzy- a zajdi do nemocnice na krev na HCG jako samoplátce za cc 200Kč
Haifa1: A ty už jsi viděla na ultrazvuku co všechno? Na krev jdu konečně v to pondělí. A k Jinému doktorovi jdu taky, pokud by chtěli teda dělat tu revizi odmítnu a zajedu jinam.
ALEXIS: nechci být pesimista, ale pokud tam v pondělí nebude nic vidět, řekla bych že to už nezachrání nic…ovšem je fakt divné, že ti nebrali HCG…mám už vlastní negativní zkušenost z letošního září: v 6tt viděl doktor váček, že mám přijít za 14dní, 2 dny před tou kontrolou jsem krvácela, tak jsem šla dřív, viděl zase jen váček, prázdný, to jsem měla být v 8tt…první co udělal bylo, že mi vzal krev, pozval mě za dva dny na další krev…to HCG totiž začne klesat docela rapidně, z toho se pozná jak to vypadá hned, protože v prvním trimestru má HCG naopak růst ze dne na den geometrickou řadou…
Alexisis píše:
Haifa1: A ty už jsi viděla na ultrazvuku co všechno? Na krev jdu konečně v to pondělí. A k Jinému doktorovi jdu taky, pokud by chtěli teda dělat tu revizi odmítnu a zajedu jinam.
Já před bla na prvním UTZ 28.11 A byl vidět jen dutinka na KO a kontolní utz jdu 20.12 prý dříve to nemá cenu
já být tebou zajdu na gyndu do nemocnice o víkendu třeba si vymysli nějaké neduhy a oni tě vyšetří a bude se vědět víc
Příspěvek upraven 16.12.11 v 12:56