Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Elísek22 píše:
Děkuju,mám z toho obrovskou radost![]()
![]()
Podle MS bych měla být dneska přesně v 5 týdnu. Doktor říkal,že je to ještě hodně maličké, že těhotná jsem cca 14 dní.Takže tipuju, že se nám to povedlo někdy až před menstruací…Těžko říct
, uvidíme mezi svátky na dalším utz. Holky jste nějaká na rizikovým, z důvodu náročnýho zaměstnání?Mám docela blbou práci a doktor by mě radši nechal doma po novém roce.Tak jak to máte vy?Jsou omezený vycházky a tak?
Ahojky já Mám Vycházky od 8h do 10h a od 14h do 18h záleži na doktorovi - já přešla z jedné neschopenky na druhou
JANDIS píše:
DRŽÍM PALCE VŠEM KONTROLÁMJÁ JDU VE STŘEDU BUDU 6+3 TAK SNAD BUDE VŠE V POŘÁDKU.
Budu držet palečky na středu
Stoprocentně bude všechno ok
To se máš, že jste s fazolkou o 2 týdny napřed než my
To už bude asi vidět i srdíčko viď? ![]()
Holky děkuju za odpovědi
Já se právě bojim,abych nemusela celý těhotenství sedět doma na zadku. Ale takhle jak to píšete, tak to jde. Myslela jsem, abych neměla třeba jen 2 hoďky denně nebo tak. Doktor je pohodář, tak snad se s nim rozumně domluvim ![]()
ELÍSEK:DOKTORKA ŘIKALA ŽE UŽ BY MOHLO BÝT VIDĚT SRDÍČKO.ŘIKALA ŽE DŘÍV TO NEMÁ CENU DĚLALA MI ULT.KDYŽ SEM BYLA 4+3 A NEBYLO NIC VIDĚT PREJ JE TO NORMÁLNÍ.
Já jdu v pondělí na ult a měla bych být 6+6tt tak taky doufám, že už něco pěkného uvidím
. Jinak chodím normálně do práce. Dělám v kanceláři, takže zatím žádný problém.
Ahoj holky nebyla jsem tu 4 dny ale vy jste to tu zaplnili tak že jsem měla hodinu co číst
ještě jsem u doktora nebyla půjdu v pondělí , ale když tady tak píšete mám chut jít až třeba ve středu ale nevydržím to , moc bych chtěla aby bylo vše ok a já byla klidná těhulka:)tak snad ano , měla jsem poslední menstruaci 7.11 tak nevím jestli bude už něco vidět v pondělí , prsa mě moc už nebolí ale břicho jo, k večeru mám zimnici ikdyž máme doma 30 stupnů , ale četla jsem že je to normální tak doufám že se stále něco děje , jinak na záchod chodím také sále pravidelně
což jsem ráda:) jinak břicho nafouklé a mám pocit že za 9 měsíců mi budou říkat metráčku , pořád se cpu chjo …všechny moc zdravím ![]()
Ahojky, mám hrozný problém…chtěla jsem mužíčkovi říct, že čekáme mimi u stromečku…jééééé strašně se musím ovládat abych to vydržela ještě týden ![]()
torey píše:
Ahojky, mám hrozný problém…chtěla jsem mužíčkovi říct, že čekáme mimi u stromečku…jééééé strašně se musím ovládat abych to vydržela ještě týden
tak to ti držim palce, aby jsi to vydržela, já jsem v tomhle hrozná, musela jsem to říct hned ![]()
jinak jak jste psaly ty vycházky, tak já mám od 8 do 12, a pak od 13 do 18 hod, zatím je mám napsaný od praktika, ale chci se domluvit s mojí gyndařkou, tak snad mi je napíše. v práci se mnou už moc nepočítají od ledna chtějí hledat za mě náhradu po dobu mateřské, takže jsem ráda, že to berou suprově a nenutí mě tam chodit. šéf říkal, že je to tak pro něj lepší, než abych byla a pak zase nebyla, což ho chápu. jinak jsem ty vycházky skoro vůbec nevyužila, protože mi bylo tak špatně, že jsem byla ráda, že si můžu jít lehnout, včera to polevilo a dnes snad taky, holky to vám nepřeju celý den a celou noc pocit na zvracení, bolest hlavy, no fuj ![]()
jinak jsem už 8+2, toto utíká, na kontrolu jdu 29.12, tak se těším
Ahoj všem, jeden den jsem tady nebyla a spousta příspěvků, zanedlouho už ale snad budeme mít všechny za sebou ty první, eventuálně druhé UTZ, těhotenství potvrzené, bijící
a budeme mít větší klid ![]()
Alexisis Ahoj, četla jsem o tvém trápení. Nevěšela bych ale hlavu. Já jsem měla // 4.12., takže můžeme být těhotné zhruba tak stejně a přitom na prvním UTZ ještě nic vidět nebylo a na druhý jdu 20.12. Držím palečky, aby nám to oběma dobře dopadlo
![]()
ahoj holky, ještě to není jistý, ale předevčírem na testu //. včera večer jsem si dělala kontrolní a zas //. takže zítra ráno proběhne třetí kontrolní test a pokud bude zas // tak v pondělí volám na gyndu!!! snažíme se rok a 3/4, už jsem byla na vstupním vyšetření v centru asist.repro a na leden je/byla naplánovaná IUI, takže pokud to fakt klaplo a „fazolka“ roste, tak je to ten nej dárek k ježíšku přítel nadšenej a kamarádka, se kterou se radím taky. teď jen aby to tam fakt bylo a vydrželo…
Flegg moc držím palce a musím konstatovat, že jsi úplně zbytečně letos utrácela peníze za vánoční dárky, protože tak krásný dárek, jaký jsi nachystala se za žádné peníze koupit nedá ![]()
hartiepa píše:
Alexisis Ahoj, četla jsem o tvém trápení. Nevěšela bych ale hlavu. Já jsem měla // 4.12., takže můžeme být těhotné zhruba tak stejně a přitom na prvním UTZ ještě nic vidět nebylo a na druhý jdu 20.12. Držím palečky, aby nám to oběma dobře dopadlo![]()
Děkuji moc za podporu
já jdu v ponělí už na 4 UTZ, už se nenechám odbýt. Šla jsem vlastně do nemocnice od mé doktorky kvůli vylouení molárního těhotenství a to vůbec neřešit, moje oktorka mi řekla, že mu budou brát každý den krev a ještě ani jednou mi krev nebrali. Když s tím primářem nebude řeč, tak půjdu zpět ke své. Ale pondělí se fakt ost bojím.