Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky se přidám..Jsem v 7+4tt a dnes jsem byla u doktora..teda co tady čtu, jak píšete, že za fotky platíte, to koukám, dnes už jsem dostala druhou fotku, dává mi je sám od sebe..mám asi super doktora a ne jen co se týká fotek ale celkově, je fakt oparnej a to je dobře..jinak mimčo má 16mm a v lednu bych měla dostat těhot.průkazku..je to hrozný ale takhle ze začátku..si člověk pořád řiká co se může stát..to si to člověk ani moc neužívá..:-(..tak držim všem palce!!:-)
Tubinka píše:
zoui08 ano, když jsem byla na první prohlídce 12.12. šla vidět jen dutinka, předtím nešlo vidět nic, ale pro jistotu mi brali krev kvůli HCG. Dnes jsem byla na kontrole kvůli nevolnostem a neustálému zvracení, tak mi doktor udělal i UTZ a bylo už vidět i srdíčkotak jsem klidnější
neboj, uteče to jako voda
ale jak říkám, pro klid duše, pokud máš dobrého doktora a zajdeš si na kontrolu dřív, určitě tě doktor nevyrazí a pochopí to
jinak mě moje sestra dnes oznámila že čekají taky miminko (druhé) a termín má dva dny předemnou
to je sranda
To máte se sestrou dobré
Jinak moje sestra je taky těhu a podle všeho je o týden napřed přede mnou, takže taky budou v létě dvě mimča v rodině
Rodiče ví jen o ségřině těhotenství, tak snad nebudou moc v šoku, že budou dvojnásobní prarodičové.
Tubinka píše:Ahojky,tak to budete mít veselo,když sestra čeká také miminko.
zoui08 ano, když jsem byla na první prohlídce 12.12. šla vidět jen dutinka, předtím nešlo vidět nic, ale pro jistotu mi brali krev kvůli HCG. Dnes jsem byla na kontrole kvůli nevolnostem a neustálému zvracení, tak mi doktor udělal i UTZ a bylo už vidět i srdíčkotak jsem klidnější
neboj, uteče to jako voda
ale jak říkám, pro klid duše, pokud máš dobrého doktora a zajdeš si na kontrolu dřív, určitě tě doktor nevyrazí a pochopí to
jinak mě moje sestra dnes oznámila že čekají taky miminko (druhé) a termín má dva dny předemnou
to je sranda
Ahoj všem, tak dneska jsem byla na UTZ a už máme fazůlku na obrázku
Sice si ji manžel hned vzal do práce, ale snad ji večer donese, tak vám ji sem přidám
Děkuji všem, kteří mě včera podporovali a drželi palce, jsem dneska zase trochu klidnější ![]()
Velká gratulace k fotečce
Už bych jí taky moc chtěla mít, ale jdu na utz až 28.12. Tak ji sem potom hoď, ty fotečky z utz jsou úžasný ![]()
Hartiepa : Vidíš, to říkala jsem ti, že vše dobře dopadne… Hned jsme o klidnější a svátky budou pro nás všechny veselejší
. My už jsme to včera oznámili bud. prarodičům ![]()
Elísek22 děkuji za gratulace, ať ti to rychle uteče ![]()
sučík děkuji
Je to přesně tak, budu mít klid. Jen se teď nemůžu donutit chodit do práce, nejraději bych si hned 3.1. kdy jdu na další KO nechala napsat neschopenku
Co na to prarodiče? U nás už to ví asi všichni. Hrdá budoucí babička, která byla na UTZ se mnou, protože manžel nemohl, včera všem pořád cpala fotečku ![]()
AHOJ TĚHULKY.JÁ JDU DNESKA NA KO A ULTR.TAK DOUFÁM,ŽE BUDE VŠE OK A BUDU SE K VÁM MOC PŘIDAT S POZITIVNÍMA ZPRÁVAMA.UŽ ABYCH TO MĚLA ZA SEBOU TY NERVY MI ZNIČÍ.
Ahojda holky ,mam dva terminy porodu,jeden podle posledni menses a druhy podle ultrazvuku.Ten prvni jsem mela 12.12. a druhy mam 23.12.Tak se chci optat,ktery je presnejsi ?
Leninkaa píše:
Ahojda holky ,mam dva terminy porodu,jeden podle posledni menses a druhy podle ultrazvuku.Ten prvni jsem mela 12.12. a druhy mam 23.12.Tak se chci optat,ktery je presnejsi ?
Řeknu ti to tak, TP je pouze orientační abys věděla kdy to bude ale mimi si řekne samo
Reknou mi v porodnici kdyz si tam zajdu kdy presne to na me prijde ? kdy budu rodit ?kamaradka tvrdi ze ano,ze ji to rekli.