Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ALEXISIS:MOC GRATULUJU
TAK VYDÍŠ NAKONEC VŠECHNO DOBŘE DOPADLO NĚKTERÝ DOKTOŘI SOU FAKT BLBÝ.ALE NERVY MÁŠ TEDA POŘÁDNÝ ![]()
Alexis strasne moc gratuluju a drzim palecky at mimis krasne prospiva! Mam z vas ohromnou radost!
Jinak vsem preji krasne rano,ja jsem zrovna na odberech,tak je mi spatne hlady,tak se nemuzu dockat az se nacpu ![]()
Alexisis píše:
Dobré ráno holky, tak jsem tu z UTZ, byl tam primář a řekl, že to bude rozhodně mladší, do papírů napsal 5+5 a žloutkový váček s náznakem plodu s akcí…tak doufám, že už budou jen dobré zprávy. Na kontrolu mám jít 22.12.
Ahojky krásné zprávy - celou dobu jsem na tebe myslela a vidíš je to tam tak už můžeš být v klidu — ufff to byli nervy co?
Hlavně že jste 2 a v pořádku
lussi 15 píše:
Měla bych být 7+2tt
No paráda a já 7+3tt Aj já mám zítra konrolu + UTZ + KO ATD
Jandiss a haifa1: holky moc děkuji
trochu se mi ulevilo, ale i tak mám stále obavy. Jen doufám, že v ten čtvrtek tam nebude zase ten vůl.
Vám taky ať dobře dopadne kontrola
budu na vás myslet ![]()
JO prosím pořád se nějak neorientuji jak to je když je to 5+5?
Alexisis píše:
Jandiss a haifa1: holky moc děkujitrochu se mi ulevilo, ale i tak mám stále obavy. Jen doufám, že v ten čtvrtek tam nebude zase ten vůl.
Vám taky ať dobře dopadne kontrolabudu na vás myslet
JO prosím pořád se nějak neorientuji jak to je když je to 5+5?
To znamená že si šestý týden
haifa1: děkuji
snad se v tom už konečně začnu trochu orientovat ![]()
Alexisis moc moc gratuluji!!!! Mám z toho velikou radost
Tak už klid a užívej si Vánoce ![]()
Já jdu zítra na UTZ, už by měla být fazůlka vidět, ale jsem z toho dosti nervozní
![]()
Já jdu ve středu na kontrolu, to bych měla být 8+1, tak doufám, že bude vše OK. Před 14ti dny už byl náznak srd. činnosti, tak doufejme, že bude vidět něco víc ![]()
AT UŽ TO MKÁME VŠECHNY ZA SEBOU PAK TEPRVE ZAČNE POŘÁDNEJ VÁNOČNÍ MEJDAN ![]()
JANDISS plně s tebou souhlasím. Já už chci taky mít první fotečku a klid v duši na Vánoce ![]()
Ahoj, koukám, že jste se přez víkend paradně rozepsaly…
Jsem rada, že vše je ok u všech.
Já byla v pátek na sonu, bylo vidět srdíčko, i my ho dala poslechnout - PARADA. A mám první fotku do alba. Teď až 5.1. pro průkazku a sono až 24.1. No snad to do té doby vydržím.