Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alexisis
16.12.11 12:56

TOREY: No vidíš tobě aspoň vzali krev, mě ne. V podstatě mi neřekli nic. Mě neřekli ať dojdu za 14 dní, ale hned další den a pak ob den. No, ale po pravdě raději počítám s tou špatnou zprávou. Jen se bojím aby se spíš něco neuspěchalo.

• Citovat
  • Upravit
3035
16.12.11 13:08
Alexisis píše:
TOREY: No vidíš tobě aspoň vzali krev, mě ne. V podstatě mi neřekli nic. Mě neřekli ať dojdu za 14 dní, ale hned další den a pak ob den. No, ale po pravdě raději počítám s tou špatnou zprávou. Jen se bojím aby se spíš něco neuspěchalo.

toto jsem vyguglila
Pokud je datum poslední menstruace 27.10.2011
Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 9.11.2011.
Pokud jsi těhotná, jsi přibližně v 7 týdnu a 1 dnu
To znamená, že jsi v prvním trimestru
Ideální datum porodu je 2.8.2012 (fórum Srpnovky 2012)
Normální datum porodu bude mezi 19.7.12 a 16.8.2012
Do porodu zůstáva přibližne 32 tt
Průměrná váha miminka v 7 t a 1 d je přibližně 0.57 gramu
Normální váha miminka v 8 týdnu se pohybuje od 0.3 do 1.2 g
Průměrná délka miminka v 8 týdnu je přibližně 4 mm

Tak že jsme na začátku 8 tt

TAK že 4mm tam ještě nemusí být vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 13:12

Haifa: no jo, jenže mi měli sex až 12.11. Takže dřív jsem těžko mohla otěhotnět.
Takže nemusí být vidět, ach, jo tak proč mě tak stresují kurník?

• Citovat
  • Upravit
3035
16.12.11 13:14
Alexisis píše:
Haifa: no jo, jenže mi měli sex až 12.11. Takže dřív jsem těžko mohla otěhotnět.

otěhotnět můžeš kdykoliv i před MS i hned po ni tak jsem ti chtěla říct že je brzo na závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 13:14

No a teď jsem zjistila když jsem se koukla do deníčku, že sex byl až 15.11. Protože manžel byl 14 dní v práci.
Díky za všechny informace. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3035
16.12.11 13:15
Alexisis píše:

Hlavně bud v klidu a důvěřuj svému tělu a mysli na to mimi co je hoooddddně malinké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 13:17

Přes MS nic nebylo :roll: a pak byl manžel v práci dlouho. No pro mě je důležité, že je ještě brzo, aspoň maličko si mě uklidnila. Děkuji ti moc. :*

• Citovat
  • Upravit
3035
16.12.11 13:18
Alexisis píše:

druhou MS jsi nedostala,? Skus si koupit TT a uvidíš testni je po 3 dny 25 tkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
16.12.11 13:21
Alexisis píše:
Přes MS nic nebylo :roll: a pak byl manžel v práci dlouho. No pro mě je důležité, že je ještě brzo, aspoň maličko si mě uklidnila. Děkuji ti moc. :*

Neni zač , A moc držím palečky a mě 17.11 už těhotenský test 10 ukázal // a vy teprv jste měli PS tak to můžeš být o 1- 2 týdny mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 13:21

Ne, druhou jsem už pak nedostala jen jsem špinila 3 dny a myslla jsem si že se mi zase neuvolnilo vajíčko, jako ten předchozí měsíc a tak se objednala na gyndu a den před tím jsem zkusila test a byly dvě čárky, tak jsem byla maličko v šoku. Jako že si mám znova dělat těhu test? Jestli tam jsou pořád dvě čárky, jo?

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
16.12.11 13:22
haifa1 píše:
Alexisis píše:
Přes MS nic nebylo :roll: a pak byl manžel v práci dlouho. No pro mě je důležité, že je ještě brzo, aspoň maličko si mě uklidnila. Děkuji ti moc. :*
Neni zač , A moc držím palečky a mě 17.11 už těhotenský test 10 ukázal // a vy teprv jste měli PS tak to můžeš být o 1- 2 týdny mladší

NO právě proto jsem s těch doktorů a celkově na nervy, bo mi to přijde všechno děsně rychlé a vůbec ji nic nezajímá. Mě test ukázal až 6.12.

• Citovat
  • Upravit
3035
16.12.11 13:22
Alexisis píše:
Ne, druhou jsem už pak nedostala jen jsem špinila 3 dny a myslla jsem si že se mi zase neuvolnilo vajíčko, jako ten předchozí měsíc a tak se objednala na gyndu a den před tím jsem zkusila test a byly dvě čárky, tak jsem byla maličko v šoku. Jako že si mám znova dělat těhu test? Jestli tam jsou pořád dvě čárky, jo?

Jo Kup si ihned nemusí už být ranní pokud tam nic nebude tak bych pak dělala závěry OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
16.12.11 13:29
haifa1 píše:
Alexisis píše:
Ne, druhou jsem už pak nedostala jen jsem špinila 3 dny a myslla jsem si že se mi zase neuvolnilo vajíčko, jako ten předchozí měsíc a tak se objednala na gyndu a den před tím jsem zkusila test a byly dvě čárky, tak jsem byla maličko v šoku. Jako že si mám znova dělat těhu test? Jestli tam jsou pořád dvě čárky, jo?
Jo Kup si ihned nemusí už být ranní pokud tam nic nebude tak bych pak dělala závěry OK?

Rozkaz provedu,a ještě jednou moc děkuji :hug: Dala si mi maličkou naději.

• Citovat
  • Upravit
405
16.12.11 13:39

JANDIS

Děkuju,mám z toho obrovskou radost :) :) :) Podle MS bych měla být dneska přesně v 5 týdnu. Doktor říkal,že je to ještě hodně maličké, že těhotná jsem cca 14 dní.Takže tipuju, že se nám to povedlo někdy až před menstruací…Těžko říct 8) , uvidíme mezi svátky na dalším utz. Holky jste nějaká na rizikovým, z důvodu náročnýho zaměstnání?Mám docela blbou práci a doktor by mě radši nechal doma po novém roce.Tak jak to máte vy?Jsou omezený vycházky a tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.11 13:41

ELÍSEK:JÁ JSEM NA RIZIKOVÝM ALE KVŮLI MYOMŮM.MÁM VYCHÁZKY OD 3 DO7 ALE TED VE STŘEDU JSEM DOMLUVENÁ S DR.ŽE UŽ MI JE NAPÍŠE NEOMEZENĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí