Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
15.12.11 13:37

KDYŽ TO TADY TAK ČTU ZAČÍNÁM SE BÁT TAKY A TO SEM SI TO NIKDY NĚJAK NEPŘIPOUŠTĚLA.KAŽDÝ TĚHU SEM PROŽÍVALA V POHODĚ. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
15.12.11 13:53

Alexisis, máš pravdu, je zbytečné se stresovat. Když řekl, že je vše, tak jak má, tak mu budu věřit a čekat na další kontrolu.
Chápu, že Tě Tvůj doktor děsí, ale zase nechce nic podcenit, proto tolik vyšetření. Ale musíš věřit, že vše bude v pořádku. Každé miminko je jiné, bylo tady plno případů, kdy doktoři strašili, že srdíčko netluče a pak se roztlouklo :srdce: a všechno bylo v pořádku, tak věřím, že to bude i Tvůj případ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
15.12.11 14:22

PID: To jo, budu věřit že bude vše ok, určitě bude… musí :-) Děkuji, snad to fakt bude i můj případ.

• Citovat
  • Upravit
47
15.12.11 14:26

Tak jsem taky z kontroly doma. Dutinka tam je a na potvrzení srdíčka mám jít 28.12, to budu 7+1tt. Mám hrozný strach, přesně tak to bylo i minule - už jsem se srdíčka nedočkala, v 9tt jsem začala krvácet, 3 dny před UZ a bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.12.11 14:27

Navíc mi doktor taktně naznačil, že je to hrozně brzo po revizi dělohy (8.9.) a že jestli o to přijdu, můžu si za to sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
15.12.11 14:38

To je hrozné, jak jsou někdy ti doktoři nepříjemní :( Já mám taky obavy. Nejhorší na tom je, že někdy to na sobě mamina absolutně nepozná, nic netuší a pak ejhle … :( budu to asi muset vydržet, ale zase než abych se tím doma trápila, radši se ještě mezi vánocema a silvestrem objednám :( jsem asi blbá, ale prostě je to první mimi a jsem z toho dost na měkko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
15.12.11 15:08
torey píše:
Navíc mi doktor taktně naznačil, že je to hrozně brzo po revizi dělohy (8.9.) a že jestli o to přijdu, můžu si za to sama :(

nevím proč tě mudr takhle straší, já byla na revizi stejně jak ty a mimi mi normálně mudr povolila a to jsem dokonce měla dvě revize za sebou, protože tu první pohnojili, takže buď klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
15.12.11 17:50

Ahoj všechny novo-těhule. Dneska jsem byla celý den bez netu v práci, tak čtu až teď a musím konstatovat… všechno špatně. Stresujete tady jedna druhou. Mohou se samozřejmě stát velmi nepříjemné věci, některé z vás s tím už mají i své zkušenosti, což je mi velice líto, ale znovu a zase opakuji svoje časté BUĎME V POHODĚ, TO JE TO NEJLEPŠÍ, CO PRO SVOJE MALÉ FAZŮLKY MŮŽEME TEĎ DĚLAT. Mají kvapík aby se vyvíjely z jednoho vajíčka na malé tvorečky, proč jim to ztěžovat chmurnými představami ;)

Stát se může ledacos, ale připravit se na to psychicky stejně nejde. Pojďme se pomaloučku polehoučku radovat (i když i já z toho mám ještě strach) a bude dobře. Pokud dojde na nejhorší tak to stejně obrečíme potom. Je to jako bychom se chtěly teď stresovat tím, že jednou umřeme. Užívejme si, že je zatím všechno v pohodě :palec: Nakonec to může dopadnout tak, že se celé těhotenství budeme jenom stresovat tím, co by se mohlo stát a vůbec si neužijeme, že v nás roste malý tvoreček, který nám za „pár“ měsíců bude říkat maminko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
15.12.11 17:54
hartiepa píše:
Ahoj všechny novo-těhule. Dneska jsem byla celý den bez netu v práci, tak čtu až teď a musím konstatovat… všechno špatně. Stresujete tady jedna druhou. Mohou se samozřejmě stát velmi nepříjemné věci, některé z vás s tím už mají i své zkušenosti, což je mi velice líto, ale znovu a zase opakuji svoje časté BUĎME V POHODĚ, TO JE TO NEJLEPŠÍ, CO PRO SVOJE MALÉ FAZŮLKY MŮŽEME TEĎ DĚLAT. Mají kvapík aby se vyvíjely z jednoho vajíčka na malé tvorečky, proč jim to ztěžovat chmurnými představami ;)Stát se může ledacos, ale připravit se na to psychicky stejně nejde. Pojďme se pomaloučku polehoučku radovat (i když i já z toho mám ještě strach) a bude dobře. Pokud dojde na nejhorší tak to stejně obrečíme potom. Je to jako bychom se chtěly teď stresovat tím, že jednou umřeme. Užívejme si, že je zatím všechno v pohodě :palec: Nakonec to může dopadnout tak, že se celé těhotenství budeme jenom stresovat tím, co by se mohlo stát a vůbec si neužijeme, že v nás roste malý tvoreček, který nám za „pár“ měsíců bude říkat maminko :dance:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.12.11 17:55

HARTIEPA:TED SEM SE VRÁTILA Z NÁKUPŮ A KONEČNĚ NĚCO POZITIVNÍHO UŽ SEM MYSLELA ŽE SEM PŘESTANU CHODIT PROTOŽE TO BÁNÍ JE NAKAŽLIVÍ A TO FAKT NECHCI.KDYŽ SE NĚCO MÁM STÁT TAK SE TO STEJNĚ STANE A STRESOVÁNÍM DOPŘEDU SI FAKT NEPOMŮŽEM SPÍŠ UBLÍŽÍME.TAKŽE JENOM SAMÍ POZITIVNÍ VĚCI HOLKY :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
15.12.11 18:02
JANDIS píše:
HARTIEPA:TED SEM SE VRÁTILA Z NÁKUPŮ A KONEČNĚ NĚCO POZITIVNÍHO UŽ SEM MYSLELA ŽE SEM PŘESTANU CHODIT PROTOŽE TO BÁNÍ JE NAKAŽLIVÍ A TO FAKT NECHCI.KDYŽ SE NĚCO MÁM STÁT TAK SE TO STEJNĚ STANE A STRESOVÁNÍM DOPŘEDU SI FAKT NEPOMŮŽEM SPÍŠ UBLÍŽÍME.TAKŽE JENOM SAMÍ POZITIVNÍ VĚCI HOLKY :D

Máte všechny pravdu, je to tak.. já se teď úplně směju, jsem doma dřív z práce a mám úplně nafouklé břicho :D vypadám jako ve třetím měsíci, úplně se mi i udělaly takové ty okraje bříška, je celé takové tvrdé, jakoby se celé vyrýsovalo :D už se těším, až takové bude fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.12.11 18:07

JÁ SEM TAKY POŘÁDNĚ NAFOUKLÁ A TED SEM SI DALA POŘÁDNOU VÉČU UŽ JSME MĚLI S FAZOLKOU HLAD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
15.12.11 18:24

Jojo, jídlo věčné téma :mrgreen: Já zrovna buřtíkuju :oops: Čočka, což je doporučené papat, takže dělám něco dobrého pro sebe (protože ji umím udělat fakt dobrou :pankac: ) a pro fazolku taky. Takže dva v jednom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
15.12.11 18:25

Jo a ještě jsem chtěla zveřejnit svůj tajný recept na chmury… vždycky si koupím nějakou maličkost pro fazůlku :) Tu dudlík, tu lahvičku. Jenom maličkosti, které ani nezaberou místo, ale dávají mi sílu a pozitivní energii :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.12.11 18:27

TO JE DOBREJ NÁPAD TAKY TO ZAČNU PRAKTIKOVAT ASPON TOHO PAK NEBUDE TOLIK NAJEDNOU NE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí