Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
14.12.11 12:18

Jandis tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Aspoň nějaká spřízněná duše, ale dneska mám dobrou náladu, tak jsem ráda :-). Budou to muset ty naše drahé polovičky s námi vydržet :cert:

lussi15jak říká Hartiepa nemyslet na tyhle špatné zkušenosti. Teď to bude určitě dobré. Gratuluji k průkazce. Taky bych ji už chtěla :)

Hartiepa jéé to je hezky řečený, to by mě nenapadlo :-). A co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 12:21

lussi tak to mě mrzí zní to opravdu hrozně.Ted to bude určitě dobrý.Já mám zase v děloze myomy takže rizikový těhu,ale snad to bude dobrý měla sem je už při minulém těhotenství a malému je 5 a v pohodě.Jen musim být v klidu a nepřepínat se,občas docela problém ale snažim se.Ta průkazka by se měla dávat tak kolem 10 až 12 týdne aspon my jsme jí tak vždycky dávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.11 12:30

Sučík já pracuji na call centru. Jen jsem teď měsíc v kuse na školení a naprosto nevnímám, tak s tím bude trošku problém :mrgreen: V dubnu jsem v jedné práci skončila, pak jsem si udělala prázdniny a když bylo snažení se na spadnutí, tak jsem vzala první práci, která mi přišla pod ruku. Moc jsem to neřešila, protože bylo jasné, že nebudu pracovat dlouho, ale jsem z toho tady vyřízená. Jen řešíme přístavbu, takže bych potřebovala počkat s nemocenskou kvůli hypotéce. Nevím jak by se tvářili na to, že ji žádám na nemocenské, nedej bože kdyby se dozvěděli, že z důvodu očekávaného mateřství :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.12.11 12:44

Ahoj holky, už delší dobu pročítám tyhle stránky. O mičo se snažíme 3. měsíc a včera jsem objevila na těhu testu pěkně silné // :) Měla jsem obrovskou radost, dneska ráno si dělala další test a zase // jako dálnice :srdce: V pátek se chystám na gyndu. Myslím, že jsem teprve 4týd+5, ale nemůžu to vydržet.Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 12:49

ELÍSEK:Gratuluju k těhu :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.12.11 12:56

lussi15: vím jak ti je…mě to potkalo teď v září, byla jsem v 9tt, mimiš byl taky 3 týdný mrtvý. Tím, že je to tak krátká doba mám větší strach. Počkala jsem jen dvě MS a zkusili jsme to, ono to vyšlo na poprvé. Jsem zvědavá co mi na to řekne zítra na první kontrole doktor…pevně doufám, za nás obě, že to minule bylo nanečisto a teď si užijeme těhu do zdárného konce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.12.11 12:57

Moc děkuju :D V pátek se ozvu, jak jsem dopadla na gyndě. Jak dlouho jsi těhotná ty JANDIS? A nebo vy ostatní holky? Jsem tu nová, musím se nejdřív trošku naučit jak se vkládají fotky atd atd. Nejsem úplně technický analfabet,ale taky žádný Einstein :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.12.11 12:58

Hartiepa To se ti ani nedivím, v takovýmhle stavu přijímat a přijímat informace :-). Taky bych byla vyřízená. Já dělám v kanceláři - účetní práce, ale taky mi to občas dává pěkně zabrat. Jinak tu pracuju už přes 2 roky, smlouvu jsem měla na dobu určitou a teď novou nemám, ale účetní mi říkala, že se to automaticky prodlužuje podle zákona na dobu neurčitou. Tak snad to bude v pohodě. Akorád šéfa asi klepne, až mu to řeknu, takže s tím zatím nespěchám…Je to takovej pruďas, bojim se, že mi to tu ještě osladí. Ale teď tu má plnej stav, tak snad to bude dobrý. Ještě v létě mi říkal, že stejně počítá s tím, že mu zdrhnu na mateřskou. Akorád asi nevěděl, že to přijde takhle brzy :mrgreen: .

Tak to ti přeji, aby ti to ještě dopadlo, hlavně s tou hypotékou.Pokud ti bude dobře, a bude vše v pořádku, tak s nemocenskou ještě vydž. My jsme teď předělávali byt, máme hotovo, akorád ještě nějaký nábytek chybí, ale co. Nějak bylo, nějak bude… Hlavně že máme střechu nad hlavou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 13:02

ELÍSEK:Já jsem 5+3tttakže na ultr.bych měla být 6+3tt.to už tam snad bude vidět i srdeční akce.Nějak mi přijde že to vůbec neutíká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
14.12.11 13:48

Holky jste zlatíčka-děkuji za podporu,… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.11 14:03

torey Držím palce, určitě to tentokráte bude v pořádku :palec:

JANDIS Mám stejný pocit, od pondělka, kdy nebylo ještě nic vidět se mi to do příštího úterý táhne jako karamel :mrgreen:

sučík Já se právě flákám na internetu a i když se opravdu snažím, tak se mi nedaří udržet pozornost, ale to bude do jisté míry i školitelkou :lol: Já mám smlouvu jen na rok, ale je mi to fuk. Tohle stejně není práce, které bych se do budoucna chtěla věnovat a vzhledem k tomu, že všechny babičky na hlídání budeme mít děsně daleko, tak by mi ani nevyhovovala pracovní doba. Jen jsem nechtěla jít na mateřskou z ÚP a protože v mém případě se dá očekávat rizikové těhotenství, tak by se mohlo stát, že pokud bych byla delší dobu doma a potom na nemocenské, tak bych mohla přijít o nárok na mateřskou. Nevěděla jsem jak rychle budu těhotná, měla jsem na to po operaci rok, tak se klidně mohlo stát, že otěhotním někdy v květnu 2012 a do té doby je ještě hodně dlouhá doba na to sedět doma. Ale s tím jak jsem teď unavená a jakou nechuť mám k téhle práci a okolním lidem, tak bych nejraději šla na nemocenskou rovnou :? Šéfovi řekni, že tě navedl :mrgreen:
K té hypotéce. My bydlíme a dokonce i ve svém, ale je to maličký domeček. Potřebujeme dostavět, plánujeme to už dva roky. Ale oba jsme teď s manželem měnili práci, tak čekáme na konec zkušební doby a pak na tu hypo musíme šlápnout. Jen si neumím představit, že budu v létě s obrovským břichem přeskakovat na zahradě cihly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.12.11 14:19

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Byla jsem v pondělí na UTZ a byla vidět dutinka, žloutkový váček i malá tečka u toho :) srdíčko ještě ne, jsem v 5tt + 3dny. Na další kontrolu mě objednal doktor až na 9.1. nemyslíte, že je to pozdě? neměla bych jít na UTZ ještě jednou aby potvrdil srdíčko? Mám strach z toho co tady píšete, že bylo miminko 3 týdny mrtvé :( navíc, když to na sobě člověk nijak nepozná :( Vím, že na takové věci nesmím myslet, mám každý den píchání v podbříšku a na vaječníku v pravo (beru to jako příznaky) ale pak když se jeden den třeba nic neděje jsem z toho nesvá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.12.11 14:23

Já to měla s prací taky na štíru.V bývalé práci nás majitel prosdal a novej propustil.Pak jsem hledala práci hodně rychle kvůli tomu že jsem věděla že mi doktorka pošle na riziko když budu těhotná.Po měsíci a něco jsem to musela v nové práci oznámit protože celí den na nohou bez možnosti sednout nebylo dobrý.Holky nejste některá z Plzně nebo okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.11 14:28

Tubinko buď v pohodě. Ty tady pořád jenom plašíš :) Všechno bude v pořádku, buď v klidu, to je to nejlepší co můžeš pro svoji fazůlku teď dělat.

Se tady pořád jenom opakuju..... MAMINY KLID!!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.11 14:33

JANDIS tak to jsi na tom podobně jako já. Ale pokud jsi už na nemocenské tak o nic nejde. Mě končí na konci roku zkušebka, tak do té doby to v práci tajím. Navíc i když myslím optimisticky, tak stát se může opravdu cokoliv a vysvětlovat 300 lidem, že se něco stalo s miminkem, by se mi fakt nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí