Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jandis tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Aspoň nějaká spřízněná duše, ale dneska mám dobrou náladu, tak jsem ráda
. Budou to muset ty naše drahé polovičky s námi vydržet ![]()
lussi15jak říká Hartiepa nemyslet na tyhle špatné zkušenosti. Teď to bude určitě dobré. Gratuluji k průkazce. Taky bych ji už chtěla ![]()
Hartiepa jéé to je hezky řečený, to by mě nenapadlo
. A co děláš za práci?
lussi tak to mě mrzí zní to opravdu hrozně.Ted to bude určitě dobrý.Já mám zase v děloze myomy takže rizikový těhu,ale snad to bude dobrý měla sem je už při minulém těhotenství a malému je 5 a v pohodě.Jen musim být v klidu a nepřepínat se,občas docela problém ale snažim se.Ta průkazka by se měla dávat tak kolem 10 až 12 týdne aspon my jsme jí tak vždycky dávali.
Sučík já pracuji na call centru. Jen jsem teď měsíc v kuse na školení a naprosto nevnímám, tak s tím bude trošku problém
V dubnu jsem v jedné práci skončila, pak jsem si udělala prázdniny a když bylo snažení se na spadnutí, tak jsem vzala první práci, která mi přišla pod ruku. Moc jsem to neřešila, protože bylo jasné, že nebudu pracovat dlouho, ale jsem z toho tady vyřízená. Jen řešíme přístavbu, takže bych potřebovala počkat s nemocenskou kvůli hypotéce. Nevím jak by se tvářili na to, že ji žádám na nemocenské, nedej bože kdyby se dozvěděli, že z důvodu očekávaného mateřství ![]()
Ahoj holky, už delší dobu pročítám tyhle stránky. O mičo se snažíme 3. měsíc a včera jsem objevila na těhu testu pěkně silné //
Měla jsem obrovskou radost, dneska ráno si dělala další test a zase // jako dálnice
V pátek se chystám na gyndu. Myslím, že jsem teprve 4týd+5, ale nemůžu to vydržet.Jak jste na tom vy?
lussi15: vím jak ti je…mě to potkalo teď v září, byla jsem v 9tt, mimiš byl taky 3 týdný mrtvý. Tím, že je to tak krátká doba mám větší strach. Počkala jsem jen dvě MS a zkusili jsme to, ono to vyšlo na poprvé. Jsem zvědavá co mi na to řekne zítra na první kontrole doktor…pevně doufám, za nás obě, že to minule bylo nanečisto a teď si užijeme těhu do zdárného konce. ![]()
Moc děkuju
V pátek se ozvu, jak jsem dopadla na gyndě. Jak dlouho jsi těhotná ty JANDIS? A nebo vy ostatní holky? Jsem tu nová, musím se nejdřív trošku naučit jak se vkládají fotky atd atd. Nejsem úplně technický analfabet,ale taky žádný Einstein ![]()
Hartiepa To se ti ani nedivím, v takovýmhle stavu přijímat a přijímat informace
. Taky bych byla vyřízená. Já dělám v kanceláři - účetní práce, ale taky mi to občas dává pěkně zabrat. Jinak tu pracuju už přes 2 roky, smlouvu jsem měla na dobu určitou a teď novou nemám, ale účetní mi říkala, že se to automaticky prodlužuje podle zákona na dobu neurčitou. Tak snad to bude v pohodě. Akorád šéfa asi klepne, až mu to řeknu, takže s tím zatím nespěchám…Je to takovej pruďas, bojim se, že mi to tu ještě osladí. Ale teď tu má plnej stav, tak snad to bude dobrý. Ještě v létě mi říkal, že stejně počítá s tím, že mu zdrhnu na mateřskou. Akorád asi nevěděl, že to přijde takhle brzy
.
Tak to ti přeji, aby ti to ještě dopadlo, hlavně s tou hypotékou.Pokud ti bude dobře, a bude vše v pořádku, tak s nemocenskou ještě vydž. My jsme teď předělávali byt, máme hotovo, akorád ještě nějaký nábytek chybí, ale co. Nějak bylo, nějak bude… Hlavně že máme střechu nad hlavou. ![]()
ELÍSEK:Já jsem 5+3tttakže na ultr.bych měla být 6+3tt.to už tam snad bude vidět i srdeční akce.Nějak mi přijde že to vůbec neutíká:-)
torey Držím palce, určitě to tentokráte bude v pořádku ![]()
JANDIS Mám stejný pocit, od pondělka, kdy nebylo ještě nic vidět se mi to do příštího úterý táhne jako karamel ![]()
sučík Já se právě flákám na internetu a i když se opravdu snažím, tak se mi nedaří udržet pozornost, ale to bude do jisté míry i školitelkou
Já mám smlouvu jen na rok, ale je mi to fuk. Tohle stejně není práce, které bych se do budoucna chtěla věnovat a vzhledem k tomu, že všechny babičky na hlídání budeme mít děsně daleko, tak by mi ani nevyhovovala pracovní doba. Jen jsem nechtěla jít na mateřskou z ÚP a protože v mém případě se dá očekávat rizikové těhotenství, tak by se mohlo stát, že pokud bych byla delší dobu doma a potom na nemocenské, tak bych mohla přijít o nárok na mateřskou. Nevěděla jsem jak rychle budu těhotná, měla jsem na to po operaci rok, tak se klidně mohlo stát, že otěhotním někdy v květnu 2012 a do té doby je ještě hodně dlouhá doba na to sedět doma. Ale s tím jak jsem teď unavená a jakou nechuť mám k téhle práci a okolním lidem, tak bych nejraději šla na nemocenskou rovnou
Šéfovi řekni, že tě navedl ![]()
K té hypotéce. My bydlíme a dokonce i ve svém, ale je to maličký domeček. Potřebujeme dostavět, plánujeme to už dva roky. Ale oba jsme teď s manželem měnili práci, tak čekáme na konec zkušební doby a pak na tu hypo musíme šlápnout. Jen si neumím představit, že budu v létě s obrovským břichem přeskakovat na zahradě cihly ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Byla jsem v pondělí na UTZ a byla vidět dutinka, žloutkový váček i malá tečka u toho
srdíčko ještě ne, jsem v 5tt + 3dny. Na další kontrolu mě objednal doktor až na 9.1. nemyslíte, že je to pozdě? neměla bych jít na UTZ ještě jednou aby potvrdil srdíčko? Mám strach z toho co tady píšete, že bylo miminko 3 týdny mrtvé
navíc, když to na sobě člověk nijak nepozná
Vím, že na takové věci nesmím myslet, mám každý den píchání v podbříšku a na vaječníku v pravo (beru to jako příznaky) ale pak když se jeden den třeba nic neděje jsem z toho nesvá ![]()
Já to měla s prací taky na štíru.V bývalé práci nás majitel prosdal a novej propustil.Pak jsem hledala práci hodně rychle kvůli tomu že jsem věděla že mi doktorka pošle na riziko když budu těhotná.Po měsíci a něco jsem to musela v nové práci oznámit protože celí den na nohou bez možnosti sednout nebylo dobrý.Holky nejste některá z Plzně nebo okolí?
Tubinko buď v pohodě. Ty tady pořád jenom plašíš
Všechno bude v pořádku, buď v klidu, to je to nejlepší co můžeš pro svoji fazůlku teď dělat.
Se tady pořád jenom opakuju..... MAMINY KLID!!!!
![]()
JANDIS tak to jsi na tom podobně jako já. Ale pokud jsi už na nemocenské tak o nic nejde. Mě končí na konci roku zkušebka, tak do té doby to v práci tajím. Navíc i když myslím optimisticky, tak stát se může opravdu cokoliv a vysvětlovat 300 lidem, že se něco stalo s miminkem, by se mi fakt nechtělo.