Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gratuluju k dutinkám
doufám že mě tam ve čtvrtek taky čeká. Příznaky nemám, jen citlivé bradavky. Žádné jsem neměla ani minule, ale to neskončilo šťastně ![]()
Torey neboj se neco tam už určitě bude
ja nemam taky žadne přiznaky jen me boli prsa a mam obr hlad .Dej vědět jak to dopadlo
ahoj holky tak ja jdu dneska na ko,jsem pekne vystresla,nejak moc se bojim,tak drzte palecky
Cicmud****: Vůbec se neboj. Byla jsem na tom stejně jako ty. V pondělí jsem byla na první UTZ, navíc jsem tam hodinu seděla a málem jsem se rozbrečela strachy, že bude něco špatně. Nakonec sice nic nebylo vidět, protože mě sestra objednala brzy. I tak jsem ale od té doby klidná, doma jsem si ještě pro formu udělala test a byly tam dálnice, které mi zvedly náladu.
Buď v klidu, to je to nejlepší, co pro sebe a malinkou fazůlku můžeš udělat ![]()
Ahoj holky.Také gratuluji k dutinkám. Jinak co se mě týče, tak se mi zvětšily prsa, už si toho všiml i přítel. A taky mám pořád hlad. Takhle budu mít metrák ani se nenaděju. Kalhoty jsou mi už teď těsný, to nevím co budu nosit celý těhotenství
.
Cicmud, chce to klídek, mě se to snadno říká, já jsem tam ještě nebyla, ale mysli pozitivně, uvidíš, že to dobře dopadne. A pak dej vědět.
Hartiepa, neboj příště už bude něco vidět. Taky mám občas nutkání udělat si další test
. Tak snad to budeme mít obě dobré. Jdu vlastně den před tebou na utz.Tak snad nám to uteče a uvidíme tam ty naše kulihrášky ![]()
já taky začínám přibírat,mám dvě kila nahoře,hlavně večer umírám hlady,…
![]()
Sučík ten první UTZ i když nic vidět nebylo, mě docela hodil do pohody. Doktorka se mě ptala: Takže sis dělala tt? A já na to: Ano, byl pozitivní. Čtyři. Málem si klepala na čelo ![]()
Lussi 15: Já to mám přesně tak. Není pro mě poslední dobou nic krásnějšího než si dát teplou večeři. Ihned po obědě zase pošilhávám co bych ještě snědla
Jsem jako bezedná jáma ![]()
To věřím,hlavně že jsi v pohodě
. A jsem na tom skoro podobně, dělala jsem si 3
.
Jinak mám nahoře asi kilčo, ale za chvilku nedopnu kalhoty. Taky si dopřávám skoro každý večer teplou večeři, bez tý by to asi ani nešlo, umřela bych hlady
. Pořád musim něco baštit, je to hrůza. To pak bude hrůza to v létě shodit ![]()
to mi povídej,já jak mám neschopenku bez vycházek,tak jsem úplně bez pohybu,…
![]()
Ahojky novopecene tehulky:o)vsem moooc velka gratulace:o)ja jsem take tehotna kratce dnes sem byla u lekare a jsem v sestem tydnu
Lussi, možná to možné je
. Mě taky přijde že ho mám větší, ale to spíš tím žrádlem
. V jakém že jsi to týdnu ?
Standlerovaveroi gratuluji ![]()
Tak to moc gratuluji
mě dnes také
na ultrazvuku zatím jen dutinka,ale to je v 5tt normální a brzo na něco víc.