Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhu. Podle poslední MS bych měla být 5tt. K doktorovi jdu v úterý a mám strach, aby bylo vše ok ![]()
VERONIKA5507 - Neboj vše bude ok, Dr potvrzí těhotenství a hlavně klid a šetři se.
Jéé holky, já vám tak závidim, že už to máte potvrzené a tak. Užívejte si to. Taky už mě z toho trochu přepadá depka ![]()
sučík: já sice mám těhu potvrzené, ale do doby než mi doktor potvrdí růst, tak nemám stejně 100% jistotu. Jinak jak psali všichni ostatní, chce to klid a no stress!
Snažim se. Holky, díky. Jisté není nikdy nic. Tak snad nám to všem dopadne dobře!!!
michee - souhlasím, dokud nevim, že je vše ok a tak jak má být, tak není jistota. Sice potvrzení uklidní, ale chce to víc
.
Už aby byl konec 1. trimestru ![]()
Jéé to si ještě chvilku počkáme do konce 1. trinmestru, ale zvládneme to holky.I když bych nejradši stříhala metr, přijde mi že to utíká strašně pomalu a jsou to nervy!!!
jo jo, souhlasím, musíme se nějak pozitivně zaměstnat, pujdu po O na trhy na Svobodáku,ale svařák si nedám
. K Vánocům patří.....
Svařák moc nemusím, ale od té doby, co jsem měla na testu // mám pořád chuť na vaječňák. Do té doby nic!