Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takze kdyz budu s malou u pritele v chrudimi,tak nebudu muset dojizdet na socialku do jaromere ?
Asi bude stačit když tam zajdeš hned na začátku a pak už ti můžou peníze zasílat na učet.
Zvláštní jména kluků?????Asi udělám aktuální fotku až přijdou ze školy mám totiž fotky ve druhém pc.
JANDIS píše:
Zvláštní jména kluků?????Asi udělám aktuální fotku až přijdou ze školy mám totiž fotky ve druhém pc.
To víš Bývalej byl Ital a ten malej Nicolas jsem mu dala já aby klukům nezáviděl jména
JANDIS, zdravím, tak to máme stejné, já jdu na první ultrazvuk také 19.12. ![]()
Aha tak to my máme Jakuba Matěje a Ondřeje.A ted by jsme chtěli Dominiku nebo Honzíka.
Leninka, také myslím, že by mělo stačit, když tam zajdeš poprvé, domluvíš se s nimi a pak by ti to měli posílat už na účet a mělo by to být bez problémů.
Jééé vy jste tady všichni už zkušené maminy. Mě je 24 a čekám první:oops:
Děkuji, no podle těhotenské kalkulačky bych měla být 5týden. Poslední menses byla 30.10., k doktorce jsem volala a říkala, že mám přijít až 19.12. objednala mě, prý dřív to nemá smysl, že nebude nic vidět. Myslela jsem že půjdu aspoň na krev. Je to pro mě dlouhý a jsem nedočkavá ![]()
Tak mám aspoň nějakou spřízněnou duši
A ty už jsi byla u doktorky?
já měla taky pos.mestruaci 30.10.dnes byl na ultrazvuku vidět váček,…
Lussi 15, super, vítej do klubu:-) ještě bysme mohli porodit v jeden den, to bylo vtipný
.Ty už jsi byla na ultrazvuku, to jen já to mám všechno nějak pozdě… A jak to probíhalo?