Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
7.12.11 12:34

sučík: Jojo, sestřička byla rychlejší než jsem myslela :) Volala jsem tam, aby mi řekla, kdy se mám ozvat a ona mě rovnou objednala za týden. Jsem docela ráda, i tak mi to přijde jako věčnost, ale to máme asi taky všechny stejně :) A zase na mě jdou pochybnosti jestli vůbec jsem těhotná (už tři testy ale byly pozitivní, čárka sílí), jestli bude fazůlka v pořádku, tam kde má, jestli se bude vyvíjet..... :zed: :zed: :zed: Musím myslet na něco jiného :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
7.12.11 12:40

holky nebojte,…začla jsem také užívat dnes femibion 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
7.12.11 14:17

Ahoj holky,dnes jsem zjistila dvě čárky na testu,ale pobolívá mě trošku chvílema břicho a taky mě bolí v kříži.Je to normální??jsem asi ve 4týdnu a 1-2dny.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
160
7.12.11 14:21
zoui08 píše:
Ahoj holky,dnes jsem zjistila dvě čárky na testu,ale pobolívá mě trošku chvílema břicho a taky mě bolí v kříži.Je to normální??jsem asi ve 4týdnu a 1-2dny.
Díky.

Ahoj tak mě v kříži nebolí ale břicho mě taky pobolívá,občas i píchne ale dr. říkal,že je to naprosto normální,protože se napíná děloha,podle poslední MS jsem měla být už 6tt, ale podle UTZ taky teprv 4tt. a kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.12.11 14:29

hartiepa nesmíš na to pořád myslet, snaž se myslet pozitivně nebo na něco jiného,fazolka to taky potřebuje. Nestresuj se zbytečně. Do pondělka to už uteče a pak budeš vědět na čem jsi.Určitě bude všechno v pořádku. Chce to klídek. Taky si občas připadám, že vůbec těhotná nejsem, ale kouknu se na ty dvě čárky a prostě tomu věřim, občas si s tím našim kulihráškem povídám. A hned je mi líp. Nezbývá nám než věřit a doufat!!! A koukat na to všechno s nadhledem. Všechny si přejem aby to vyšlo a bylo to bez problémů. Brž se holčí :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.12.11 14:31

zoui08: Ahojky, vítám tě a gratuluji :kytka: . Mě taky pobolívá bříško a občas i záda v kříži, jak píšeš, možná to je i tím, že mám sedavé zaměstnání. Neboj, mělo by být vše v pořádku, pokud se nejedná o křeče nebo krvácení, tak je to naprosto normální a patří to k tomu.Takže buď v klidu a užívej si ten krásný pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.12.11 14:42

sučík: Děkuji, už podruhé dnes jsi mi pomohla :) Takže hlavu vzhůru do prvních UTZ je ještě čas a tak musíme hýčkat ty naše malilinkaté fazůlky, aby se jim u nás líbilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.12.11 14:46

hartiopa: Není zač, třeba to taky budu potřebovat a pak mi naoplátku pomůžeš ty :) . Jsme tu jedna pro druhou!!!Přesně tak, hýčkat , aby se jim u nás líbilo. Pěkně řečeno :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.12.11 21:11

Tento týden jsem byla už podruhý na ultrazvuku a vypadá to nadějně :) Dnes jsem kápla na skvělýho doktora a pěkně popsal mi co tam vidíme (za dva týdny snad už bude vidět :srdce: ). A hned mi zakázal sport, alespoň do doby než bude jistota, že se vše vyvíjí tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.12.11 08:29

Ahojky,
tak jsem včera byla u dr. TĚHOTENSTVÍ potvrzené. Mám radost. Jsem 5+4tt, na další sono jdu už 16.12. (snad už bude :srdce: a vše ostatní tak jak má být) :) .
Ulevilo se mi, ale ještě se může stát cokoliv tak neříkám.
Nebojte, vše bude ok, hlavně jak se říká MYSLET JEN A JEN POZITIVNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
8.12.11 08:33

bea6,super :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
8.12.11 08:33

bea6: gratuluji, jsem na tom podobně. podle dr. jsem něco mezi 5 a 6tt, přesně mi to poví až za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.12.11 08:43

DÍKY moc za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
8.12.11 08:58

jsme tady od toho,já byla v úterý 5+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
8.12.11 09:06

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhu. Podle poslední MS bych měla být 5tt. K doktorovi jdu v úterý a mám strach, aby bylo vše ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí