Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
12.12.11 08:12

Holky všem Vám gratuluji, je to radost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
12.12.11 08:49

dnes jsem byla na krvi a 20.prosince na ultrazvuk a snad už dostanu vycházky,..hodnoty jsou v pořádku,ale byla tam pouze sestra,dostala jsem průkazku a balíček s informacemi a s dárečky,… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
12.12.11 08:54
lussi 15 píše:
dnes jsem byla na krvi a 20.prosince na ultrazvuk a snad už dostanu vycházky,..hodnoty jsou v pořádku,ale byla tam pouze sestra,dostala jsem průkazku a balíček s informacemi a s dárečky,… :lol: :lol: :lol:

Je ty se mas,dostalas ridicak na tehotenstvi :-D moc gratujuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
12.12.11 09:02

Ahoj holky :mavam: tak co máte už nějaké další příznaky těhu?? Dnes na mě prvně přišli nevolnosti,uff :( a taky mi šíleně vylezly žíly na prsou,při prvním těhu jsem je měla taky ale až později…
Jinak taky všem veliká gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
12.12.11 09:10

Lussi gratuluju, užívej si to. Je to fajn,že:-).
Já musím ještě na ultrazvuk vydržet, ale už jen týden:-). To zmáknu. Jinak co se týká příznaků, tak na mě už taky jdou nevolnosti. Teď o víkendu mi bylo pěkně špatně, vždycky když jsem se najedla, tak mi bylo jak po opici, ale nezvracela jsem. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
12.12.11 10:54

mě je zatím celkem dobře,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
12.12.11 15:49

Ahoj holky, :mavam: dnes jsem byla u dokt. a těhotenství mám potvrzené, jsem 5+5tt. :dance: :dance: Ikdyž říkal, že nic moc nepůjde vidět, byl krásně vidět žloutkový váček a malilinké embryjko, které má 2,3 mm. :* Kdybych prý přišla o pár dní později, bylo by vidět víc, ale kdo to má vydržet, že jo. Už jsem to prostě potřebovala vědět oficiálně. :mrgreen:
Jsem ráda, že jsem tam mohla jít, ten týden se mi totiž strašně mooc vlekl.
Krásný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
12.12.11 15:52

PID, gratuluji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
torey
12.12.11 15:56

Zdravím maminy :)
Taky jsem našla dvě //. Jsem šťastná jako blecha, protože v září jsem potratila v 9tt. Doufám, že tentokrát to bude vše ok. Myslím že manžel dostane pod stromeček nezapomenutelný dáreček. Podle všeho bych měla být 4+5tt. K doktorovii
se chystám buď mezi svátkama nebo až po novém roce, nechci zase ryskovat to sklamání

• Citovat
  • Upravit
4986
12.12.11 18:01

Ahoj, tak i já mám za sebou první UTZ. Bohužel nemám ještě dobré zprávy. Nebylo nic vidět :? Není to tragédie, ale stejně jsem z toho zklamaná :roll: Na další UTZ jdu 20.12. a to jsem si už vzala den volna, protože po návratu do práce, jsem stejně nebyla schopna vnímat a snažila jsem se jenom dožít konce pracovní doby :,(
Všem oficiálně těhotným moc gratuluji a už se těším až Vaše řady za týden rozšířím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
12.12.11 18:20
hartiepa píše:
Ahoj, tak i já mám za sebou první UTZ. Bohužel nemám ještě dobré zprávy. Nebylo nic vidět :? Není to tragédie, ale stejně jsem z toho zklamaná :roll: Na další UTZ jdu 20.12. a to jsem si už vzala den volna, protože po návratu do práce, jsem stejně nebyla schopna vnímat a snažila jsem se jenom dožít konce pracovní doby :,(
Všem oficiálně těhotným moc gratuluji a už se těším až Vaše řady za týden rozšířím :mrgreen:

nic si z toho nedělej, já byla taky takhle stejně na první ko a nic tam mudr neviděla ;) na další jdu ve středu a věřím že už tam mimi bude, protože už mi je i blbě od žaludku, taková ta pernamentní kocovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
12.12.11 18:23

Ahoj ja bych měla byt 6+1 na ultrazvuk jdu zitra doufam že je vše v pořadku a konečně uvidim srdíčko . Ve kterem tydnu dostanu prukazku ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.12.11 18:42

Milis1

Ahojky Milisko já chtěla jít dnes ale můj doktor má dovolenou a tak musím počkat do příštího týdne ale tak doufám že už bude něco vidět abych si přinesla domu fotečku a vše bylo v pořádku :) tak ti zítra držím palečky :)užij si ten pocit :) budeš mi vyprávět:¨

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
12.12.11 18:45

Jisel ve kterem jseš tydnu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
12.12.11 21:40
milis1 píše:
Ahoj ja bych měla byt 6+1 na ultrazvuk jdu zitra doufam že je vše v pořadku a konečně uvidim srdíčko . Ve kterem tydnu dostanu prukazku ??

U prvního jsem průkazku dostala v 10.tt a kamarádka jí dostala,teď po krvi v 11.tt, a já už se teď tý druhý nemůžu dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí