Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dnes jsem byla na krvi a 20.prosince na ultrazvuk a snad už dostanu vycházky,..hodnoty jsou v pořádku,ale byla tam pouze sestra,dostala jsem průkazku a balíček s informacemi a s dárečky,…
![]()
lussi 15 píše:
dnes jsem byla na krvi a 20.prosince na ultrazvuk a snad už dostanu vycházky,..hodnoty jsou v pořádku,ale byla tam pouze sestra,dostala jsem průkazku a balíček s informacemi a s dárečky,…![]()
![]()
Je ty se mas,dostalas ridicak na tehotenstvi
moc gratujuji
Ahoj holky
tak co máte už nějaké další příznaky těhu?? Dnes na mě prvně přišli nevolnosti,uff
a taky mi šíleně vylezly žíly na prsou,při prvním těhu jsem je měla taky ale až později…
Jinak taky všem veliká gratulace ![]()
Lussi gratuluju, užívej si to. Je to fajn,že:-).
Já musím ještě na ultrazvuk vydržet, ale už jen týden:-). To zmáknu. Jinak co se týká příznaků, tak na mě už taky jdou nevolnosti. Teď o víkendu mi bylo pěkně špatně, vždycky když jsem se najedla, tak mi bylo jak po opici, ale nezvracela jsem. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál…
Ahoj holky,
dnes jsem byla u dokt. a těhotenství mám potvrzené, jsem 5+5tt.
Ikdyž říkal, že nic moc nepůjde vidět, byl krásně vidět žloutkový váček a malilinké embryjko, které má 2,3 mm.
Kdybych prý přišla o pár dní později, bylo by vidět víc, ale kdo to má vydržet, že jo. Už jsem to prostě potřebovala vědět oficiálně. ![]()
Jsem ráda, že jsem tam mohla jít, ten týden se mi totiž strašně mooc vlekl.
Krásný den všem!
Zdravím maminy ![]()
Taky jsem našla dvě //. Jsem šťastná jako blecha, protože v září jsem potratila v 9tt. Doufám, že tentokrát to bude vše ok. Myslím že manžel dostane pod stromeček nezapomenutelný dáreček. Podle všeho bych měla být 4+5tt. K doktorovii
se chystám buď mezi svátkama nebo až po novém roce, nechci zase ryskovat to sklamání
Ahoj, tak i já mám za sebou první UTZ. Bohužel nemám ještě dobré zprávy. Nebylo nic vidět
Není to tragédie, ale stejně jsem z toho zklamaná
Na další UTZ jdu 20.12. a to jsem si už vzala den volna, protože po návratu do práce, jsem stejně nebyla schopna vnímat a snažila jsem se jenom dožít konce pracovní doby ![]()
Všem oficiálně těhotným moc gratuluji a už se těším až Vaše řady za týden rozšířím ![]()
hartiepa píše:
Ahoj, tak i já mám za sebou první UTZ. Bohužel nemám ještě dobré zprávy. Nebylo nic vidětNení to tragédie, ale stejně jsem z toho zklamaná
Na další UTZ jdu 20.12. a to jsem si už vzala den volna, protože po návratu do práce, jsem stejně nebyla schopna vnímat a snažila jsem se jenom dožít konce pracovní doby
Všem oficiálně těhotným moc gratuluji a už se těším až Vaše řady za týden rozšířím
nic si z toho nedělej, já byla taky takhle stejně na první ko a nic tam mudr neviděla
na další jdu ve středu a věřím že už tam mimi bude, protože už mi je i blbě od žaludku, taková ta pernamentní kocovina
Ahoj ja bych měla byt 6+1 na ultrazvuk jdu zitra doufam že je vše v pořadku a konečně uvidim srdíčko . Ve kterem tydnu dostanu prukazku ??
Ahojky Milisko já chtěla jít dnes ale můj doktor má dovolenou a tak musím počkat do příštího týdne ale tak doufám že už bude něco vidět abych si přinesla domu fotečku a vše bylo v pořádku
tak ti zítra držím palečky
užij si ten pocit
budeš mi vyprávět:¨
milis1 píše:
Ahoj ja bych měla byt 6+1 na ultrazvuk jdu zitra doufam že je vše v pořadku a konečně uvidim srdíčko . Ve kterem tydnu dostanu prukazku ??
U prvního jsem průkazku dostala v 10.tt a kamarádka jí dostala,teď po krvi v 11.tt, a já už se teď tý druhý nemůžu dočkat ![]()