Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sučík kila nepočítám. Kalhoty zapínám trošku méně pohodlně než obvykle, ale zatím je zapnu. Říkám si, že to je předzvěst krutých těhotenských nevolností a tudíž si s tím nemusím lámat hlavu
Stejně si myslím, že po porodu to půjde dolů hodně.
Jo a taky jsme občas pěkně protivná, ani nevím kde se to ve mě bere. Nikdy jsem taková nebyla. Včera už i přítel povídal, že těbůh, jestli to takhle teď bude se mnou pořád ![]()
Ahoj holky zdravím všechny těhulky.Dlouho jsem tu nebyla.7.12jsem byla na první kontrole a ještě nebylo nic vidět byla jsem 4+3tt.Na první ult.jdu 21.12 tak doufám že bude všechno ok.Už mi začali i bolet prsa a mám pořád strašnou chut k jídlu mám hrůzu že to pak nebudu moc schodit:-))Jsem doma na neschopence tak se nudim a jim:-)))za chvilku se nevejdu do kalhot.
Hartiepa já to zatím taky neřeším, hubená jsem nikdy nebyla a možná už asi ani nebudu. Pár kil navíc jsem měla vždycky. Takže teď už to nezachránim. Hlavně aby tam fazolce bylo fajn. A když přijdou nevolnosti, tak to půjde zase dolů raz dva. A po porodu snad taky…Ty čekáš taky první dítko?
sučík mám podobnej problém všechno mi hned rozhodí přítel taky říkal,že si asi bude muset tedkon na pár měsíců zvyknout:-))
Jj vlastně, my jsme skoro stejně. Já podle těh. kalkulačky tady na netu 6+3tt.
Diky:o)taky se toho docela desim jak bude probihat zbytek tehotenstvi je mi porad tak blbe jako kdyby na me lezlo pet chripek najednou:o/je to moje treti tehotenstvi ale takove priznaky poprve:o)
Nevite nekdo v kolikatem tydnu se dostava tehotensky prukaz?
Stadlerovaver: Gratuluji ![]()
Sučík: já čekám taky první dítko, takže zatím naivní čekatelka
Já jsem hubená taky nikdy nebyla a alespoň fazolku nebudou tlačit moje kosti ![]()
Já chci taky neschopenku
Jen si na ni budu muset počkat nejlépe do března ![]()
JANDIS-mám neschopenku jelikož jsem měla 20.března zamlklé těhotenství 12tt,mimčo bylo ve mě tři týdny mrtvé než mi to zjistili v nemocnici,takže jsem musela ihned na sál,..silné antibiotika,…moje zkušenost s prvním těhotenstvím nedopadla nejlíp,…
lussi 15 to zní děsivě. Hlavně na to teď nemysli a buď v pohodě, to je to nejlepší co můžeš pro svoji fazůlku udělat ![]()
Co se týká průkazek, tak jsem někde slyšela, že se vystavují při potvrzení těhotenství. Nicméně mě to docela překvapuje, protože jsem čekala tak kolem 10. - 12. tt.