Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak dnes jsem byla zase u dr., v čekárně jsem byla hrozně nervozní, ale naštěstí krev je v pořádku a hcg je dost vysoký, mimí o dost vyroslo a podle dr., jsem 5 nebo 6. týden a že je vše v pořádku a to minulý týden říkala, že jsem tak 3 -4 týden, ale do karty stejně ted napsala 7+1t. na kontrolu jdu 29.12 a říkala, že už by mělo být vidět srdíčko plod a všechno, tak jsem strasně stastná, ten týden čekání nikomu nepřeju. jinak zatím mi pořád nic není, možná je to tím, že se snažim pravidelně jíst, pít a celkově nemyslet na nějaké nevolnosti
ahoj holky
Gratuluju ke ko,ja jdu presne za tyden. Od vcera mi zacalo byt spatne od zaludku,ale nezvracim.
Lussi nasli mi zvysene hodnoty nejakych protilatek,co zpusobuji srazeninky v placente,takze musim kazdy den pichat do bricha miniheparin
Venussia píše:
ahoj holky, tak dnes jsem byla zase u dr., v čekárně jsem byla hrozně nervozní, ale naštěstí krev je v pořádku a hcg je dost vysoký, mimí o dost vyroslo a podle dr., jsem 5 nebo 6. týden a že je vše v pořádku a to minulý týden říkala, že jsem tak 3 -4 týden, ale do karty stejně ted napsala 7+1t. na kontrolu jdu 29.12 a říkala, že už by mělo být vidět srdíčko plod a všechno, tak jsem strasně stastná, ten týden čekání nikomu nepřeju. jinak zatím mi pořád nic není, možná je to tím, že se snažim pravidelně jíst, pít a celkově nemyslet na nějaké nevolnosti
Aho a dělala ti ultrazvuk??
děkuji, ano ultrazvuk dělala minule a ted. Minulý týden to skoro nemohla najít, tak jsem si i říkala, že to tam snad není a ted už to bylo o dost větší a dlouho to nehledala, podle i výrazu jsem dneska vypozorovala, že byla taky ráda, minulý týden ta kontrola byla taková divná, ze začátku byla veselá a pak se jí mimí nezdálo, takže už moc nemluvila, takže mě pěkně vyděsila
Venussia píše:
děkuji, ano ultrazvuk dělala minule a ted. Minulý týden to skoro nemohla najít, tak jsem si i říkala, že to tam snad není a ted už to bylo o dost větší a dlouho to nehledala, podle i výrazu jsem dneska vypozorovala, že byla taky ráda, minulý týden ta kontrola byla taková divná, ze začátku byla veselá a pak se jí mimí nezdálo, takže už moc nemluvila, takže mě pěkně vyděsila
Tak to je u mne asi ještě moc brzy že?to asi na ultrazvuku nebude nic vidět.Zítra tam má jet.A jak je to s tou krví,tu odebírají také na gyndě?ale asi ráno že?a musí se být na lačno?
záleží jaký ma ultrazvuk, takže by mohlo něco vidět, ale nebyla bych si tak jistá, takže ti vezmou krev, aby to zjistili. krev mi vzali a to jsem nebyla na lačno, potřebují zjistit hodnoctu hcg. u mě to minulý týden byl jen takový flek a ted takový váček, takže jsem pořádně taky nic neviděla
Venussia píše:
záleží jaký ma ultrazvuk, takže by mohlo něco vidět, ale nebyla bych si tak jistá, takže ti vezmou krev, aby to zjistili. krev mi vzali a to jsem nebyla na lačno, potřebují zjistit hodnoctu hcg. u mě to minulý týden byl jen takový flek a ted takový váček, takže jsem pořádně taky nic neviděla
Moje dr má ultrazvuk ten vnitřní,ne jen ten přes břicho.A tu krev ti lae asi brali hned ráno viď?já tam mám být zítra na 10hod.
mě taky dělala vnitřní a to mi pod zadek musela dát takový sedátko, aby mě zvedla a to jak ted tak i predtim, objednaná jsem byla na 11 a krev mi vzali hned po vyšetření, takže na lačno jsem nebyla, uvidiš, neboj se toho ![]()
Venussia píše:
mě taky dělala vnitřní a to mi pod zadek musela dát takový sedátko, aby mě zvedla a to jak ted tak i predtim, objednaná jsem byla na 11 a krev mi vzali hned po vyšetření, takže na lačno jsem nebyla, uvidiš, neboj se toho
Tak uvidím.Děkuji a opatruj se ![]()
Ahojky holky.
tak mi to pomalu, ale jistě utíká, ještě 10dní a jdu taky konečně na vyšetření a ultrazvuk. Akorád dneska je mi nějak divně,občas mě píchne v břiše a mám bílý výtok, snad je vše oukej… Břicho mě pobolívá pořád, ale dnes bych řekla, že trošku jinak, ale třeba je to jen můj pocit…
Ahoj,dnes mi výsledky z krve dopadly dobře,mám přes 5000hcg,takže v pondělí ráno na krev a dostanu těhotenský průkaz
mám strašnou radost
Ahoj,výsledky z krve dopadli super mám přes 5000hcg,a pondělí na krev a dostanu těhotenský průkaz,
mám strašnou radost
Ahoj holky,chci se zeptat,včera jsem zjistila že mám pozitivní test.Poslední menstruaci jsem měla (první den,co mi začala) 8.lestopadu.A zítra mám přijet na gyndu.Myslíte že už něco půjde vidět na ultrazvuku?nebo je to moc brzy?díky