Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem tu úplně nová… včera jsem byla na druhém uptrazvuku a zatím mě jen děsí… ![]()
Koukám, že jsem tu tedy asi jediná z Jižních čech ![]()
Alexis: Ahojky. Copak se děje?
SUČÍK: Z TOHO SI NIC NEDĚLEJ JÁ JSEM TADY TAKY ASI JEDINÉ Z PÉLZENSKA ![]()
No, tak moje doktorka mi řekla, že to budou dvojčata a nebo molární těhotenství… a poslala mě do nemocnice. Tam mi doktor řekl, že dvojčata to nebudou, ale že nejde ještě vidět srdíčko, a že by už jít vidět mělo, ale že teda počkáme do zítra a pak ještě do pondělí… ale počítají mi týdny od prvního dne MS, cože mi přijde blbost, ne? Říkal, že bych měla být v sedmém týdnu, ale já si to nemyslím… co vám řekli poprvé?
Venussia píše:
ahojky holky, chvíli tu nejsem a takových komentářů, že to ani nestíhám čístjá jsem teda z Teplic, takže asi jediný zástupce ze Severních Čech. jinak dneska jsem zjistila, že taky sotva zapnu kalhoty tlačí mě to přes bříško, na váhu radši nepolezu
jinak ráno je mi mdlo a nemůžu skoro jíst, takže to dohánim večer
jsem ráda, že jsem doma, dneska jsem byla tak unavená, že by mi v práci asi padala hlava. jinak jak jste psaly, tak prsa se mi teda taky o dost zvětšila toho si všiml přítel
a řekl: mámo, ty máš kozy
chtěla bych jen dodat, že jsem nikdy pořádný prsa neměla, tak má radost
Já bych mohla žrát celej den, i když občas je mi taky blivno, ale spíš až po jídle… A nebo trošku po ránu než se najím, ale to je asi tím prázným žaludkem
. Jinak ti přeju, aby ti ty prsa zůstali, když z toho máte takovou radost
. Mě přítel řekl, že si s nima za chvilku nebude vědět rady. Už teď mám trojky a řekla bych, že se mi zvětšily skoro o číslo. Moje mamka to ale měla taky tak a po porodu jí už zůstaly velký prsa, má asi F, tak doufám, že taky tak nedopadnu ![]()
ALEXISIS:NO JE PRAVDA ŽE TĚHOTENSTVÍ SE POČÍTÁ OD PRVNÍHO DNE POSLEDNÍ MENSES ALE TĚCH PRVNÍCH 14 DNÍ JE DOBA PŘED OVULKOU KDYŽ BUDEM POČÍTAT S TÍM ŽE V PRŮMĚRU BÝVÁ OVULACE TAK V PŮLCE CYKLU TO ZNAMENÁ ŽE TEN PLOD JE VŽDYCKY TAK O TÝDEN AŽ DVA MENŠÍ NEŽ PODLE TÝDNŮ MENSTRUACE.V KOLIKÁTÉM SEŠ TÝDNU?
Jandis: no vidíš a ti naši doktoři u nás to počítají od prvního dne. Nechápu. A já mám ovulaci ještě trošku později, já si myslím že jsem začala max 6 týden.
HARTIEPA:S TÍM HLUČÍNEM JAK PÍŠEŠ TO TAM ZNÁM.ASI PŘED 3 ROKY JSME TAM BYLI UBYTOVANÝ V TOM KEMPU V HLUČÍNĚ.V OSTRAVĚ SE KONALA MEZINÁRODNÍ OLIMPIADA V POŽÁRNÍM SPORTU A MOJE DĚTI TAM REPREZENTOVCALI ČR.JE TO TAM DOCELA HEZKÝ PĚKNÝ KOUPÁNÍ.
Jééé napsala jsem to blbě
už mi asi měkne mozek. No doktor řekl že jsem v 7 týdnu. A že se u to nezdá.
JANDIS já si z toho nic nedělám, hlavně že vás tu mám, holky moje zlatý
. Jsem ráda, že si tu můžem pokecat, poradit…
Alexisis Neboj, to bude v pohodě, hlavně že nepotvrdil molární těhotenství. Myslím, že se to počítá od posledního dne měsíčků, ale nevím. Já jdu na první vyšetření až v pondělí. Můžeš být míň než v 7tt a pak by to bylo myslím v pořádku.
ALEXISIS:NO CO MI ŘÍKALA DOKTORKA TAK JÁ DU NA ULT.PŘÍŠTÍ STŘEDU TO BUDU 6+3 A PRÝ UŽ BY TAM MOŽNÁ MOHLO BÝT VIDĚT SRDÍČKO PROTOŽE 6+3BUDU PODLE MENZES ALE MĚŘILA JSEM SIBAZÁLNÍ TEPLOTU A PODLE NÍ JSEM MĚLA OVULACI V PŮLCE CYKLU TAKŽE BYCH MĚLA TAK TÝDEN A PŮL UBRAT ALE TO ONA NA ULTR.VŽDYCKY POZNÁ ŽE PODLE ULT.JETO TŘEBA TEPRVE 5 TÝDEN ASPON TAKOVÝ MÁM ZKUŠENOSTI.JSEM UNÍ NA GYNDĚ DĚLALA SESTRU.