Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem si myslela že to vydržím do konce nástupky ale s doktorkou jsme se schodly že nestojí za to ryskovat.Tak jsem doma ![]()
JANDIS vzhledem k tomu, že mě už chybí jen 14 dní, celý tento měsíc mám stejně školení a navíc mám práci u počítače v sedě, tak pokud nebude nic vyloženě špatně, tak bych klidně do práce mohla chodit celé těhotenství. Je to tady ale hodně o stresu, takže raději budu doma a v klidu, navíc mi všichni radí, že si to mám užívat a ne chodit do práce do 34 týdne a pak zmatkovat ![]()
Děkuju, vím jsem hrozný strašpytel… snad mě ty vánoce přivedou na jiné myšlenky ![]()
Jo jasně pokud ti zbývá takhle málo tak to chápu.Mě chybělo 1 a 3/4měsíce a dělala jsem obsluhu restaurace takže jsme si nesměli sednout a ještě pořád s rukama nahoře když se nandavala objednávka takže jsem to vzdala radši dřív.A máš pravdu měly by jsme si to užívat a nestresovat se všechno dobře dopadne ![]()
tak hlasim navrat z ko,vse ok,jsem v sestem tydnu,je to par dni mladsi nez podle ms,srdicko bije a jsou tam dve dutinky,takze to vypada ze to byli dvojcatka a to jedno mizi,dalsi ko mam za 14dni. Holky me spad takovej sutr ze srdce
Už jsem se jednou ptala,ale nejste někdo z Plzně nebo okolí?
JANDIS píše:
Už jsem se jednou ptala,ale nejste někdo z Plzně nebo okolí?
ja jsem z Prahy
cicmund:taky jsem pražák ale před 7 lety jsme si postavili kousek od Plzně baráček a přestěhovali se.Bydleli jsme v Libni.
cicmud gratuluji, říkala jsem ti, že to bude v pohodě
Tenhle stres totiž zažíváme úplně všechny stejný ![]()
JANDIS já jsem z Ostravy, takže moje dítě se narodí s odolností proti smogu ![]()
No v létě snad tolik smogu nebude
Ptám se proto jestli někdo nemáte zkušenosti s porodnicema v plzni.
dik holky
Jandis ja jsem z Bohnic
tedy vlastne uz ne,pul roku bydlim v Kysicich,kousek od Kladna a do Plzne obcas jezdim sluzebne s pritelem,tak muzem skocit nekdy na dorticek ![]()
CICMUD:ok to můžem dortíčky já ted můžu
.Chodila jsem do Bohnic do Mazurský na orl a jako dítě ze školou k zubaři ![]()
Táhne se to jak smrad, já se snad toho zítřka nedočkám, jsem objednaná na 11:30
Hartiepa: taky jsem z Ovy ![]()