Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
17.12.11 16:35

Alexisis věřím, že se bojíš. Molární těhotenství by hlavně měli poznat z krve, měla bys totiž mít výrazně vyšší obsah hcg než je pro běžné těhotenství normální. Nenechej se odbýt. Je to těžké, ale zkus na to nemyslet. Bylo už habakuk maminek, kterým se narodilo zdravé dítko a přitom byly zpočátku lékaři strašené, že něco není v pořádku. Moc ti držím palce, aby tomu bylo tak i v tvém případě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
17.12.11 19:38

hartiepa: no právě to s tím molárním vím… doktor mě prostě odbyl :-( choval se tak arogantně, že jsem úplně zapomněla čí jsem. Jsem se teď zabavila a konečně vytáhla vánoční ozdoby a byt konečně vypadá trochu vánočně :D a jdu udělat aspoň jedno těsto. Tak děkuji moc, uklidnila si mě, ale i tak se raději připravím na tu špatnou variantu. Jsi moc hodná :hug: snad to dopadne dobře, byl by to ten nejkrásnější vánoční dárek :roll:

• Citovat
  • Upravit
3035
18.12.11 09:01
Alexisis píše:
hartiepa: no právě to s tím molárním vím… doktor mě prostě odbyl :-( choval se tak arogantně, že jsem úplně zapomněla čí jsem. Jsem se teď zabavila a konečně vytáhla vánoční ozdoby a byt konečně vypadá trochu vánočně :D a jdu udělat aspoň jedno těsto. Tak děkuji moc, uklidnila si mě, ale i tak se raději připravím na tu špatnou variantu. Jsi moc hodná :hug: snad to dopadne dobře, byl by to ten nejkrásnější vánoční dárek :roll:

Ahojky tak jak testla jsi se?
Ted jsem četla příspěvek jedné holčiny v jiné diskuzi - a stála se ji hrozná věc - Šla do nemocnice protože měla křeče v podbříšku a - doktoři ji udělali vnitřní UTZ a plod neviděli o stáři 10tt a chystali ji na revizi a to byla 3 dny zpět na gyndě a plod odpovídal 10+2tt a řekli ji že se to asi vstřebalo - pak šla s brekem do pokoje a pak za ni přišel doktor a řekl že ji udělá ještě jeden UTZ A udělal ji z venku a ejhle mimi tam bylo a povyrostlo na 10+5- takže revize se nekonala - a bylo ji řečeno že měli špatně nastavený UTZ-

To je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.11 09:40

ahoj holky, dneska ráno proběhlo 3.kontrolní testování a opět // takže zítra volám dr a začínám si sakra držet palce!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
18.12.11 09:47

haifa1-tak to je hustý co píšeš,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
18.12.11 09:49

Flegg gratulace. Já jdu v úterý na druhý UTZ - asi jsem měla později ovulku a tak fazůlka je mladší, než se čekalo a tak na první UTZ nic. Přestože i MUDr. počítá s tím, že se těhotenství „založilo v děloze“, tak jsem nervozní a včera jsem si zkusmo testík udělala taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.12.11 14:44

Jak kdyby nestačilo, že jsem nervozní jak dopadne UTZ 28.12., ještě k tomu jsem chytla rýmu, teče mi z nosu a pčikám. To teď fakt potřebuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.11 17:46

holky kdy jste to oznámily širší rodině? já jsem to zatím řekla příteli a kamarádce, která se mnou řeší snažení celé skoro dva roky, ale nějak nevím, kdy je nejlepší to říct novopečeným babičkám a dědečkům…v práci samozřejmě až za tři měsíce, to je mi jasný, ale v rodině.........nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.12.11 18:04

To máš těžko, někdo to řekne hned, hlavně teď když jsou ty vánoce :) já po špatné zkušenosti, až budu mít za sebou první trimestr :) U mě to ještě neví ani manžel (tomu to nechávám pod stromeček). Vlastně to paradoxně ví jen šéfová v práci a kamarádka, se kterou pracuju v jedné místnosti, ona to totiž poznala, je taky těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.11 18:24
torey píše:
To máš těžko, někdo to řekne hned, hlavně teď když jsou ty vánoce :) já po špatné zkušenosti, až budu mít za sebou první trimestr :) U mě to ještě neví ani manžel (tomu to nechávám pod stromeček). Vlastně to paradoxně ví jen šéfová v práci a kamarádka, se kterou pracuju v jedné místnosti, ona to totiž poznala, je taky těhotná :)

tak já jsem to příteli řekla, protože se snažíme skoro 2roky a kamarádka se mnou prožívala návštěvu centra asist.repro atd tak té jsem to taky volala (jako první :) ) ale dál to taky nechci šířit, bojím se. kdyby se to zkazilo tak stačí že budeme špatní my dva… ale ono to určitě vyjde!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
18.12.11 19:21
haifa1 píše:
Alexisis píše:
hartiepa: no právě to s tím molárním vím… doktor mě prostě odbyl :-( choval se tak arogantně, že jsem úplně zapomněla čí jsem. Jsem se teď zabavila a konečně vytáhla vánoční ozdoby a byt konečně vypadá trochu vánočně :D a jdu udělat aspoň jedno těsto. Tak děkuji moc, uklidnila si mě, ale i tak se raději připravím na tu špatnou variantu. Jsi moc hodná :hug: snad to dopadne dobře, byl by to ten nejkrásnější vánoční dárek :roll:

Ahojky tak jak testla jsi se?
Ted jsem četla příspěvek jedné holčiny v jiné diskuzi - a stála se ji hrozná věc - Šla do nemocnice protože měla křeče v podbříšku a - doktoři ji udělali vnitřní UTZ a plod neviděli o stáři 10tt a chystali ji na revizi a to byla 3 dny zpět na gyndě a plod odpovídal 10+2tt a řekli ji že se to asi vstřebalo - pak šla s brekem do pokoje a pak za ni přišel doktor a řekl že ji udělá ještě jeden UTZ A udělal ji z venku a ejhle mimi tam bylo a povyrostlo na 10+5- takže revize se nekonala - a bylo ji řečeno že měli špatně nastavený UTZ-

To je děs

Ahojky, tak to je drsné jako… je mi s toho špatně. Špatně nastavený UTZ, tak to je jako nskutečné.
Jo testovala jsem se a test je jak dálnice… tak jsem zítra zvědavá… jdu hned ráno na sedm. Ale dnes v noci sjem se konečně trochu vyspala a po 14 dnech mě poprvné nebolelo v podbříšku.

• Citovat
  • Upravit
1966
18.12.11 19:35

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, poslední dny mi bylo tak zle, že jsem nevěděla která bije, dnes jsem od devíti od rána v práci, v devět zase padla a konečně jsem do sebe dostala alespoň kus masa. Doufám, že ve mě i zůstane. Akorát mě začíná bolet hlava :( to není možné, to mi nemůže být ani chvíli dobře? Doufám, že to jsou jen dobré příznaky… ale asi si pro jistotu zajdu zítra k Dr. Jinak gratuluji nově příchozím se dvěmi čárkami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
19.12.11 08:03

AHOJ HOLKY ZDRAVÍM PO VÝKENDU :mavam: MĚ NIC NOVÉHO OBČAS MI POBOLÍVAJ PRSA A HLAVA ALE JINAK DOBRÝ. JEN MI TLAČÍ KALHOTY A TO MI DOCELA VADÍ.MĚLA JSEM VELIKOST 36 A TED SEM NAFOUKLÁ JAK BALON A POŘÁD MÁM HLAD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
19.12.11 08:11

JO A ZAPOMĚLA SEM HESLO TAK SEM SE MUSELA PŘEJMENOVAT JEŠTĚ JSEM SI PŘIDALA NAKONEC JEDNO S :lol: TO JE TA TĚHOTENSKÁ SKLEROZA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
19.12.11 08:13

Dobré ráno holky, tak jsem tu z UTZ, byl tam primář a řekl, že to bude rozhodně mladší, do papírů napsal 5+5 a žloutkový váček s náznakem plodu s akcí… :D tak doufám, že už budou jen dobré zprávy. Na kontrolu mám jít 22.12.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky