Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bea6 buď klidná, máš potvrzeno, že je všechno ok
Jak ti to ještě dneska závidím, doufám, že se zítra k tvému radování připojím ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes radši šla k Dr. od zítra jdu na neschopenku. Dočasnou, než přejdou potíže. Ale jinak mě doktor uklidnil už nám bije srdíčko a máme 2,5mm
snad to dnes přežiju v práci bez zvracení a od zítra budu spinkat, spinkat a spinkat
to mě nejvíce baví a aspoň mi není zle ![]()
TUBINKA:TY SI ASI NĚJAK TĚHOTNÁ NA STEJNO JAKO JÁ MYSLÍM????
Alexisis píše:
hartiepa: děkuji mocjdu ještě 22.12, tak snad mě už vše potvrdí abych fakt mohla být klidnější a tobě to určitě taky dopadne dobře
Děkuji, snad ano ![]()
JANDISS píše:
TUBINKA:TY SI ASI NĚJAK TĚHOTNÁ NA STEJNO JAKO JÁ MYSLÍM????
No poslední MS jsem měla 6.11. a teď jsem pravděpodobně podle doktora 6+1
předpokládaný termín 12.8.2012
Tubinka píše:JANDISS píše:No poslední MS jsem měla 6.11. a teď jsem pravděpodobně podle doktora 6+1
TUBINKA:TY SI ASI NĚJAK TĚHOTNÁ NA STEJNO JAKO JÁ MYSLÍM????předpokládaný termín 12.8.2012
Tubinko tak to budeme asi podobně, poslední MS 6.11., ale ovulku jsem asi měla o pár dní později, protože 12.12. na UTZ ještě nic. Zítra jdu o týden později, tak snad už bude z čeho se radovat ![]()
Tubinka-super,já taky budu mít zítra fotečku-pokud mi jí dá,…platila jsi něco za ní?
lussi 15 píše:
Tubinka-super,já taky budu mít zítra fotečku-pokud mi jí dá,…platila jsi něco za ní?
Platila jsem 50kč protože jsem ji chtěla na lesklém papíře ve velikosti pohlednice, ale dal by mi ji zdarma kdyby mi stačila na obyčejném papíře
jinak říkal že mi ji dá klidně pokaždé, když si o ni řeknu ![]()
hartiepa já jsem taky byla na UTZ brzy ale toho 12.12. už byla vidět dutinka.
JANDISS jinak mi teď říkala holčina z jiné diskuze, že už jsem vlastně v 7tt protože to 6+1 znamená ukončený 6týden a 1den 7týdne. To mi třeba nedošlo ![]()
Ahoj holky, koukám že se to tady rozjelo, nebyla jsem tu pár dnů a nestíhám číst
. Jinak všem gratuluji.
Já byla dnes na potvrzení a na ultrazvuku, podle utz jsem 6+5tt, fazolka má 8mm a jsme v pořádku, byla i trochu viditelná srdeční reakce
, takže mám radost!!!! A 16.1. si jdu už pro průkazku…
Tubinka,to máš dobrého doktora,že ti to takhle nabídnul sám,…to já budu muset ukecávat,…moje doktorka to nerada dává,…
TUBINKA:TO JE JASNÝ AKORÁD KDYŽ PAK SI 7+O TAK UŽ MÁŠ TEN 7 TÝDEN UKONČENÝ.
hartiepa: děkuji moc
jdu ještě 22.12, tak snad mě už vše potvrdí abych fakt mohla být klidnější a tobě to určitě taky dopadne dobře