Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
cicmud píše:
holky já mám posledních asi pět dní pernamentní kocovinu a nic mi na to nezabírá, už nevím co bych snědla,aby bylo líp
Cicmud nic si z toho nedělej,já to mám úplně stejně
Dokonce mě v práci dneska napadlo i to tvoje přirovnání, že je to jako kocovina
Ale na tu už jsem měla aspoň svoje fígle, ale na tenhle stav, nic osvědčenýho nezabírá
Ještě nezvracím,ale dneska už jsem měla na mále
Ale na druhou stranu jsem ráda,že o sobě mimčo dává vědět
Vždyť by to byla pruda, kdyby šlo všechno jako po másle ne?
![]()
Elísku to je pravda
![]()
a dnes mi zabrala topinka s česnekem
a celkem zabere brambor na loupačku ![]()
Ahoj holky tak 4.1 mam nas prvnu ultrazvuk tak mi drzte palce at je vse v poradku
Zakladatelka ![]()
AHOJ HOLKY VČERA UŽ JSEM TO NESTIHLA PO KONTROLE JSME JELI JEŠTĚ NA NÁKUPY.VŠE DOPADLO OK
TLUČE JAKO O ZÁVOD A JSEM PODLE ULT.6+2.MÁM HROZNOU RADOST MOC SE MI ULEVILO.PŘIDÁVÁM FOTEČKU.
JANDISS píše:
AHOJ HOLKY VČERA UŽ JSEM TO NESTIHLA PO KONTROLE JSME JELI JEŠTĚ NA NÁKUPY.VŠE DOPADLO OKTLUČE JAKO O ZÁVOD A JSEM PODLE ULT.6+2.MÁM HROZNOU RADOST MOC SE MI ULEVILO.PŘIDÁVÁM FOTEČKU.
Ahojky já už jsem taky po KO a
nám taky ťuká huráááá, taky se mi hrozně moc ulevilo ![]()
Jsem stejně jak ty, teda o den později já mám dnes 6+2
ALEXISI
ÍKY A TAKY MOOOC GRATULUJI
PO TOM ČIM SIS PROŠLA SI ZASLOUŽÍŠ KONEČNĚ KLID A POHODU.
Alexisis a JANDISS oběma vám moc gratuluji. Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo a teď už si tedy můžeme užívat Vánoce ![]()
JO A DNESKA SE DOSTAVILA RANNÍ NEVOLNOST
ACH JO ZROVNA NA VÁNOCE
SNAD TO BYLO JEN VYJÍMEČNĚ.
Holky moc vám děkuji
hrozně moc se mi ulevilo a primář byl dneska hrozně fajn, prý se mám k němu hlásit u porodu
Konečně mám aspoň trochu klid. Tak a můžou začít Vánoce, že jo
A děkuji vám moc za podporu, bylo to fakt šílené a jsem moc ráda, že všechny co tu jsme tak je všechno jak má být ![]()
JANDISS píše:
JO A DNESKA SE DOSTAVILA RANNÍ NEVOLNOSTACH JO ZROVNA NA VÁNOCE
SNAD TO BYLO JEN VYJÍMEČNĚ.
Mě bylo pěkně blbě už v pondělí a dneska jsem spala jen 4 hodiny… jím po lžičkách coca colu a pomáhá mi to docela dost.