Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alexisis
21.12.11 15:07
sučík píše:
Dneska jsem 6+7tt. Mě se zase všichni ptají, ale na to jestli bude konečně svatba :-). Chtěli jsme v létě, ale budem to muset asi urychlit :-)

:-D to je dobré. Takže svatba bude kdy? :roll:

• Citovat
  • Upravit
405
21.12.11 15:50
cicmud píše:
holky já mám posledních asi pět dní pernamentní kocovinu a nic mi na to nezabírá, už nevím co bych snědla,aby bylo líp :think:

Cicmud nic si z toho nedělej,já to mám úplně stejně :zed: Dokonce mě v práci dneska napadlo i to tvoje přirovnání, že je to jako kocovina :lol: Ale na tu už jsem měla aspoň svoje fígle, ale na tenhle stav, nic osvědčenýho nezabírá 8o Ještě nezvracím,ale dneska už jsem měla na mále :think: Ale na druhou stranu jsem ráda,že o sobě mimčo dává vědět :srdce: Vždyť by to byla pruda, kdyby šlo všechno jako po másle ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
21.12.11 16:09

Elísku to je pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a dnes mi zabrala topinka s česnekem :lol: :lol: :lol: a celkem zabere brambor na loupačku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.12.11 17:04

Ahoj holky tak 4.1 mam nas prvnu ultrazvuk tak mi drzte palce at je vse v poradku :) Zakladatelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 07:28

AHOJ HOLKY VČERA UŽ JSEM TO NESTIHLA PO KONTROLE JSME JELI JEŠTĚ NA NÁKUPY.VŠE DOPADLO OK :srdce: TLUČE JAKO O ZÁVOD A JSEM PODLE ULT.6+2.MÁM HROZNOU RADOST MOC SE MI ULEVILO.PŘIDÁVÁM FOTEČKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.12.11 07:38

JANDISS

Moc velká gratulace :kytka: Fotečka vypadá nádherně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 07:42

DĚKUJU MOOOOC!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 07:46
JANDISS píše:
AHOJ HOLKY VČERA UŽ JSEM TO NESTIHLA PO KONTROLE JSME JELI JEŠTĚ NA NÁKUPY.VŠE DOPADLO OK :srdce: TLUČE JAKO O ZÁVOD A JSEM PODLE ULT.6+2.MÁM HROZNOU RADOST MOC SE MI ULEVILO.PŘIDÁVÁM FOTEČKU.

Ahojky já už jsem taky po KO a :srdce: nám taky ťuká huráááá, taky se mi hrozně moc ulevilo :roll:
:D Jsem stejně jak ty, teda o den později já mám dnes 6+2

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
22.12.11 07:47

JANDISS a moc gratuluji :hug:

• Citovat
  • Upravit
1960
22.12.11 07:47

Alexisis-super :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 07:48

ALEXISI :DÍKY A TAKY MOOOC GRATULUJI :kytka: :kytka: PO TOM ČIM SIS PROŠLA SI ZASLOUŽÍŠ KONEČNĚ KLID A POHODU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
22.12.11 07:53

Alexisis a JANDISS oběma vám moc gratuluji. Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo a teď už si tedy můžeme užívat Vánoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 07:55

JO A DNESKA SE DOSTAVILA RANNÍ NEVOLNOST :( ACH JO ZROVNA NA VÁNOCE :cert: SNAD TO BYLO JEN VYJÍMEČNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 07:57

Holky moc vám děkuji :hug: hrozně moc se mi ulevilo a primář byl dneska hrozně fajn, prý se mám k němu hlásit u porodu :roll: Konečně mám aspoň trochu klid. Tak a můžou začít Vánoce, že jo :D A děkuji vám moc za podporu, bylo to fakt šílené a jsem moc ráda, že všechny co tu jsme tak je všechno jak má být :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
22.12.11 07:59
JANDISS píše:
JO A DNESKA SE DOSTAVILA RANNÍ NEVOLNOST :( ACH JO ZROVNA NA VÁNOCE :cert: SNAD TO BYLO JEN VYJÍMEČNĚ.

Mě bylo pěkně blbě už v pondělí a dneska jsem spala jen 4 hodiny… jím po lžičkách coca colu a pomáhá mi to docela dost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky