Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak nejmladší nejsem ale nejmíň těhu jo
poslední MS 9.11. a jsem podle toho 6+1tt ![]()
Zoran: neměla si strach jít k té kartářce? já bych měla hrůzu co se dozvím špatného…
torey - a jak je Tobě?
Já měla poslední MS 16.11…bolí mě pořád břicho a strááášně bradavky a prsa okolo docela jdou, až na ty opary a návaly horka je to o.k. ty opary mě medí, nikdy jsem jich tolik neměla..asi to mé tělo fakt nechápe, co se děje ![]()
Zoran: nevím jestli to byl dotaz na mě, ale teď nic moc, mám brutální rýmu a ucpané dutiny, tak jsem si vzala dovču a ležím
Ale těhu příznaky žádné, jen ob den bolí prsa a po jídle žíhám ![]()
torey - já k ní chodím od r. 1998…tak po třech letech nebo když potřebuju…a v únoru jsem tam byla po dvou letech…takže to nebylo cíleně kvůli těhu..ale spíš kvůli práci…ta dvojčata mi předpo už pře třemi lety…a nebudeš věřit - její slova…ono to zas tak hned nebude…je tam nějaký lékař…pak to bude v pořádku, holka a kluk…no a nešlo nám to od dubna…laparka, můj gyn. se kě nezachoval zrovna moc hezky,vyndal stehy po 5ti dnech /jak na běžícím páse/ a ještě mě s otevřeným a krvácejícím břichem vykopli z ordinace, se slovy - dejte si na to leukosteh!!!! tak jsem v horečkách musela autem na šití za živa k obvoďačce /umrtvit to nešlo,bo to teklo ránou ven/, naprdla jsem se a odešla k jinému a ten je úžasný a sestra taky…laparka v září,říjen ATB kvůli tomu problému,měla jsem zánět…v listopadu Clostík a hle, je to tu. Nevěřila jsem tomu a moooc mile mě to po tom trápení překvapilo!
omlouvám se za chyby, nechápu,normálně je nedělám..
zřejmě blbnu ![]()
koukám, že tady snad není jediná, co by si neprošla nějakým tím problémkem…je to v pytli co? ![]()
torey - to je mi líto, že nejsi o.k. ono to lítá všude okolo…mě ty opary taky trápí a je mi taky, jako by na mě něco lezlo, tak jsem doma v klidu a teple. Hlavně, ať je líp!
Lussi - no, já mám taky břicho pořád nafouklé, hlavně min. týden, ale přišlo mi to právě brzy, že by se zvětšovalo
ale asi jo, pořád chodím na malou, patří to k tomu ![]()
torey - to je, ten přístup některých lékařů je pekelnej! Zažila jsem ještě horší věci a zkušenosti ve špitále,ale nemá cenu to sem psát…je to všechno jen a jen v lidech.
Zoran: no to sis teda taky pěkně užila. Určitě to nejhorší máš za sebou a teď už určitě bude všechno dobré ![]()
já nevím kdy začíná břicho růst,…já jsem jak ve 4.měsíci,.. ![]()
jj, to byla moje 3.laparka…podělali mi ve 21letech slepák…určitě já měla deset let životní peklo,takže věřím,že už bude jen dobře ![]()
lussi - no, já jsem na to podobně, ikdyž bych řekla,že dnes je to lepší ![]()
lussi15:
fákt jo? Já jsem tak možná nafouklá, ale pojím o dost miň než jsem byla zvyklá, je mi hned těžko a nebo špatně… spíš zhubnu jak to tak vidím.