Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alexisis
22.12.11 11:09

Zoran: já měla od vyoperovaného slepáka taky jen problémy, bylo to fakt děsné. Talže vím o čem mluvíš. Takže teď už nás čeká jen to hezké, no ne? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1960
22.12.11 11:15

já jsem minulé těhotenství hubla,…zatím mám kilo nahoře,…holky už bude dobře,… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
22.12.11 11:16

To je přece jasný :) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Zoran

lussi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1960

tak-tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 11:23

Určitě :*

• Citovat
  • Upravit
1897
22.12.11 11:29

HOLKY JÁ JSEM PŘI DVOJČATECH ZVRACELA KUDY SEM CHODILA CELÝ 4 MĚSÍCE A PŘIBRALA JSEM 22KG.S MALIM JSEM NEZVRACELA VŮBEC A PŘIBRALA 36KG :cert: …HRŮZA.HROZNĚ ŠPATNĚ SE MI TO SCHAZOVALO.TED MÁM 58KG A DOUFÁM ŽE PŘIBERU MAX.12KG I KDYŽ MI TED TAK STRÁÁÁŠNĚ CHUTNÁ,PROTOŽE POTOM JE TO FAKT TĚŽKÝ TO SCHODIT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
22.12.11 11:45

Téda, vy tady diskutujete jak na běžícím páse :lol:

Musím fascinovaně prohlásit, že nejmladší jsem tady snad já… je mi 25 8o

Nafouknutá jsem taky jako kopačák a to jsem 5-6 týden… u mé doktroky se prozatím na přesnější stáří nehraje. Měla jsem později ovulaci, takže je moje fazůlka mladší než by podle MS měla být.

A řeknu vám pro obveselní historku o mém muži. Když jsem šla od doktorky z UTZ tak mi psal jak jsem dopadla. A já jsem mu odpovídala sms, že je v pořádku a už jí bije srdíčko (jí jako fazůlce) a on na to, že prý jestli myslím fazůlku nebo jestli už vím co to bude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 11:47

NO JO TO JSOU TY CHLAPI :lol: :lol: NEDOČKAVKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
22.12.11 11:55

haha :lol: :lol: :lol: dobrý,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
22.12.11 12:36
Barborka4 píše:
Ahoj holky tak 4.1 mam nas prvnu ultrazvuk tak mi drzte palce at je vse v poradku :) Zakladatelka ;)
Ahojky,tak to jdem ve stejný den :) také jdu na ultrazvuk 4.1 už jsem na jednom byla a byla vidět dutinka,tak toho č.1 už by mělo být vidět :srdce: Trošku mám strach,jestli bude vše v pořádku,jsem děsně nemocná už 14dní.Beru na bolest paralen a sinupret tablety na zánět dutin,ale jelikož mám silné bolesti hlavy už týden každý den,zítra musím na orl a asi se nevyhnu antibiotikum :( Vím jak to může ohrozit plod v tak ranném těhu,moc se bojím.Ale už to bolestma nemůžu vydržet.
  • Citovat
  • Upravit
987
22.12.11 13:09
zoui08 píše:
Barborka4 píše:
Ahoj holky tak 4.1 mam nas prvnu ultrazvuk tak mi drzte palce at je vse v poradku :) Zakladatelka ;)
Ahojky,tak to jdem ve stejný den :) také jdu na ultrazvuk 4.1 už jsem na jednom byla a byla vidět dutinka,tak toho č.1 už by mělo být vidět :srdce: Trošku mám strach,jestli bude vše v pořádku,jsem děsně nemocná už 14dní.Beru na bolest paralen a sinupret tablety na zánět dutin,ale jelikož mám silné bolesti hlavy už týden každý den,zítra musím na orl a asi se nevyhnu antibiotikum :( Vím jak to může ohrozit plod v tak ranném těhu,moc se bojím.Ale už to bolestma nemůžu vydržet.
:hug: super a kolikaty TT ses? ja dnes 10+3 :lol: to je mi lito ze si nemocna ale bude to vse dobre urcite :hug: drzim ti moc palecky :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 14:57

hartiepa: jo ti chlapi, aspoň je sranda :-) Jé tak nejsem nejmladší to jsem ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
4986
22.12.11 15:26

Alexisis to jsem ráda, že jsem nejmladší já a ne ty :lol: Možná to ale bude taky důvod proč máme tolik problémů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.12.11 18:05

Tak jsem právě absolvovala poslední předvánoční nákup v Globusu, doteď jsem neměla žádné těhu příznaky, ale mezi tou tunou lidí mi fakt dobře nebylo, trochu na blití, motání hlavy…no už zase nějakou dobu do obchoďáku nepůjdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí