Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
28.12.11 18:46

Těhulky začínám se bát, nevím co mě čeká co mi doktorka řekne nemám zrovna nejlepší ale už scháním jinou, tak doufám, že mě moc nevystraší zamlklým těhotenstvím nebo něčím podobným. Řeknete prosím co mě čeká? Jdu úplně poprvé. Měla bych být 4tt+4 myslíte, že už něco bude vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
28.12.11 19:02

MAJDA-K:Myslím že se nemáš čeho bát,bud v poho,ale taky myslím,že jestě nic vidět nebude je moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.12.11 19:06
JANDISS píše:
MAJDA-K:Myslím že se nemáš čeho bát,bud v poho,ale taky myslím,že jestě nic vidět nebude je moc brzy.

Já vím, že je brzo, ale já to potřebuji vědět kvůli lékům :( jsem nastydlá a ještě mám alergii a v lékarně mi řekla že jedny z těch dvou asi brát nemůžu. Tak proto jdu tak brzo. Doufám, že mi aspoň veme krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
28.12.11 20:31

neboj udela ultrazvuk,mozna uz tam bude videt dutinka,ale kdyz ne,tak hlavne klid,ja byla poprve taky 4+4 a mela jsem jen zvdtsenou sliznici a za 14dni uz mimi se srdecni akci. Zitra jdu po dalsich 14dnech tak drzte palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
28.12.11 21:37

JANDISS

JANDISS píše:
Já jdu na kontrolu 4.1. a doktorku mám super.Vánoce trochu náročný a začalo mi být pěkně špatně a co teprve prsa těch se nemůžu ani dotknout.Dneska jsem dostala opožděný dárek k vánocům,přišla mi poštou výpověd takže skvělí :,(

Ahoj ,no mě oznámili, že mě propustí 22.prosince a na začátku ledna, že se domluvíme o podmínkách. Dneska jsem to říkala na gyndě a doktor, že tě nesmí prospustit pokud jsi těhotná.Ani potom když jsi na mateřský,až po uplynutí rodičovské dovolené. Takže se neboj a nedej se. Já jim to v práci oznámím v pondělí,že jsem těhu a ať jdou do p.....Doktor mi napíše rizikový.A nebo podle zákona pokud pro tebe nemají práci, tak by jsi měla být doma za průměrný měsíční plat.No jo jenže hádej se s nima… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
29.12.11 03:39

Ahoj holky, chvilku jsem tu nebyla…na UZ v út byl vidět jen černý flíček,který nešel ani změřit a Dr.říkal,že to odpovídá hodnotám z odběru..byla jsem 5+6tt /PM 16.11./, tak snad je vše o.k.Co je horší,od včera jsem začala zvracet,průjem,teplota, chytla jsem od přítele střevní virozu,kt.měl od pátku do neděle :| Jediné,co jsem mohla je Paralen,ležím,potím se a bolí mě celý člověk.Dnes žaludek lepší,tak snad to odejde rychle jako jemu.Bojím se,aby se něco nestalo..pořád mě pobolívá na levé straně,kde je prcek uhnízděný.Jsem z toho smutná,že se mi to nevyhnulo..chjo…na KO jdu 16.1.
Torey - jsem moc ráda, že jsi O.k. bude jen a jen dobře! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Zoran
29.12.11 04:57

ještě já :) koukala jsem zpětně na diskusi a i na nějaké ultrazvuky a trošku jsem nervní z toho, že u mě tam je vidět jen dutinka,nic v ní… :zed: :,( na to,že jsem 6+1,tak u někoho je už i slyšet srdíčko… :| myslíte,že se to může stát,že je třeba ještě brzo?

• Citovat
  • Upravit
1782
29.12.11 08:15
Zoran píše:
ještě já :) koukala jsem zpětně na diskusi a i na nějaké ultrazvuky a trošku jsem nervní z toho, že u mě tam je vidět jen dutinka,nic v ní… :zed: :,( na to,že jsem 6+1,tak u někoho je už i slyšet srdíčko… :| myslíte,že se to může stát,že je třeba ještě brzo?

Ahoj :) já myslím,že se nemusíš bát :) já jsem byla na UZ v úterý, taky 6tt a mám prcka maličkýho asi 2,2mm a skoro ještě nic, každý to má holt jinak :) určitě to všechno bude dobrý :) držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.12.11 08:31
Zoran píše:
ještě já :) koukala jsem zpětně na diskusi a i na nějaké ultrazvuky a trošku jsem nervní z toho, že u mě tam je vidět jen dutinka,nic v ní… :zed: :,( na to,že jsem 6+1,tak u někoho je už i slyšet srdíčko… :| myslíte,že se to může stát,že je třeba ještě brzo?

ahoj, mě si pozval Dr až na 17.1. což bude kolem 9tt že dřív mi nic nepotvrdí, že by byl blázen. mám tady pěknýho řízka - když jsem tam 5tt přišla, tak mi řekl, co tam lezu, co jako od něj čekám, že na vánoce jsme všichni jak střelený. udělal ultrazvuk a říká „hm, tak tohle je možná vono, ale to víte sama, když byl pozitivní test a nemáte MS“ a pozval mě za 4 týdny. řekl mi, že potvrdit to může až když vidí :srdce: a to fakt až později. neboj a mysli pozitivně! držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
29.12.11 08:54

Ahoj holky, u mě v práci to ještě šéf neví. Ale myslím si že nebude problém… už když mě před 5ti lety přijímal tak říkal, že počítá s tím, že na mateřskou půjdu. Doufám, že mě nezklame jak to v poslední době dělá. A mě teda začalo být taky docela špatně. Nevím jak to tu vydržím, uf uf.
cicmud: hodně štěstí při hledání práce :-)
JANDISS: já jsem zjistila tohle: Podle § 66 zákoníku práce zaměstnavatel i zaměstnanec mohou zrušit pracovní poměr ve zkušební době z jakéhokoliv důvodu nebo bez uvedení důvodu.I když jsi těhotná :( ale… Zaměstnavatel však nemůže ve zkušební době zrušit pracovní poměr v době prvních 14 kalendářních dnů trvání dočasné pracovní neschopnosti (karantény) zaměstnance.
Snad jsem trošku pomohla.

• Citovat
  • Upravit
1960
29.12.11 10:01

ahoj holky,já jsem dnes upadla,tak doufám,že bude vše v pořádku,na kontrolu jdu 10.ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 10:32

ahoj tehulky tak jsem byla na ty kontroly tak mam prosaklou sliznici nebo delohu ted nevim co a rekla cislo 19 reknete mi prosim co to znamena? odpo jdu na ultrazvuk k jinemu doktorovi protoze ona ho nema :(. takze me cekani litani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.11 12:08

Ahoj tehulky, nevite nektera jestli antibiotika nejak neuskodi miminku me celi predchozi tyden palil a bolel mocak pak sem zacala mit i srazenou krev v moci tak mi pak na pohotovosti zjistili krvavej zanet mocaku coz me videsilo a dostala sem nejake prasky a antibiotika ale jinak pry ze to nejde:o/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
29.12.11 12:09

Ahoj holky, :mavam: tak Vám vítám po svátcích. Doufám, že jste se si to hezky užily, pokud možno s co nejméně nevolnostmi. :)
My jsme byli s přítelem u jeho rodiny a chtěli jsme jim oznámit tu krásnou novinku, tak jsme do obálky napsali přání k vánocům jakože od mimíska a že se na všechny v srpnu těší a přiložili jsme fotku z ultrazvuku. To bylo neskutečné sledovat jejich reakce, nakonec jsme si ale všichni radostí poplakali. :lol: Bylo to super, překvapení se vydařilo. :lol:
Akorát jsem o svátcích nějak stále špinila, ne moc, většinou jen odpoledne, večer a v noci nic a bylo to takové tmavě hnědé nebo světle hnědé, prostě čerstvá krev v tom nebyla, tak jsem to nějak neřešila, byli jsme navíc na Slovensku, kde nejsem pojištěná. Říkala jsem si, že si zajdu na pohotovost, až se vrátím, jenže včera cestou zpátky to už přestávalo a dnes už je to jen malinko světloulince hnědé, vypadá to, že to skončilo. Tak teď nevím, co teď. Zda s tímto jít ještě na pohotovost anebo ne. Na netu zas pár holek psalo, že na ně na pohotovosti čuměli jak blbci, že pokud v tom není čerstvá krev, tak co tam lozí. Můj doktor bude totiž až po vánocích, jinak bych šla k němu a tohle neřešila. Špiníte některá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 12:21

Ahoj budoucí maminky,mam takovy problem.Pritel jezdí s kamionem,než jsem otěhotněla tak jsme spolu byli jeden mesic.Jezdi po svete,takze ,abych mohla byt s nim,tak me bere s sebou na cesty,kde je vzdy treba 4 mesice a pak dva dny doma.Chybi mi moje rodina,kterou jsem videla pouze dvakrat za celou dobu tehotenstvi a to jen na chvili.Termin mam tedka 2.1.!Jenze jak jsem cestovala s pritelem,tak jsem byla pouze jednou na gynde kde jsem dostala tehotenskou průkazku a od te doby diky tomu cestovani jsem nikde na kontrole s miminkem v bříšku nebyla.A tak jsem si ji vyplnila sama,podle nejakych udaju co sem nasla na internetu. :roll: vim,ze sem hloupa a stve me to celych 9 mesicu,miminko citim porad.....jenze co mi na tu průkazku reknou v porodnici? :oops: mam hrozny strach holky.Nebyla jsem na zadnych krevnich testech atd.Pritel to nevi,zlobil by se…ale jak jsem na gyndu pak nejakou dobu nechodila,tak jsem mela strach tam jit a nesla jsem tam do ted… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí