Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
29.12.11 14:46

VERONIKA5507:Máš docela veselou sestru bych jí asi pěkně sprdla.Máme stejný termín porodu :D
NIKY 19:Pid má pravdu určitě bych nečekala do poslední chvíle i když se nemusí nic stát určitá rizika tu jsou a není to potom legrace může jít i o život miminka i tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
29.12.11 14:56
A odkud jsi? No je to tam veselý, ale těch sester je tam ai 5 a všechny, opravdu VŠECHNY!! jsou takové.
JANDISS píše:
VERONIKA5507:Máš docela veselou sestru bych jí asi pěkně sprdla.Máme stejný termín porodu :D
NIKY 19:Pid má pravdu určitě bych nečekala do poslední chvíle i když se nemusí nic stát určitá rizika tu jsou a není to potom legrace může jít i o život miminka i tvůj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.12.11 15:13

Já jsem kousek od Plzně a doktorku mám skvělou,ale je to i tím že jsem u ní dřív pracovala jako sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
29.12.11 15:23
Tak to jo. Já už se normálně děsim porodu, protože asi budeme v Praze Podolí a tam je to taky vyhlášený tím, že na příjemnou sestru, nebo doktora narazíš spíš náhodou. A já nejsem žádnej drobek, takže čekám na debilní narážky o váze :-)
JANDISS píše:
Já jsem kousek od Plzně a doktorku mám skvělou,ale je to i tím že jsem u ní dřív pracovala jako sestra.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.12.11 16:01

Já bych se toho nebála jsem pražák sem jsme se přestěhovali.Dvojčata jsem rodila na Bulovce a dobrý.Moje kamarádka rodila obě děti v Podolí a nemůže si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
29.12.11 16:14

Holky vy jste se teda rozepsaly uf, ani to už nestihnu všechno přečíst, dneska poslední den v práci v tomto roce a zítra s mužíkem vyrážíme na chaloupku na samotě bez netu, telky… takže se moooc těším :-) a vy si toho silvestra taky hezky užijte :-) v pondělí se na vás všechny budu těšit :-) papa :D

• Citovat
  • Upravit
1897
29.12.11 16:16

ALEXISIS:Ani nevíš jak ti to závidim.Krásně si to tam užijte a pěknýho silvestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.12.11 16:51

Tak jsem se dneska rozhoupala a změnila jsem doktora, volala jsem k jiné, kterou mi doporučila kámoška z práce a ta mě objednala hned na 3.1., takže budu mít klid. Teda snad, protže zase celý den špiním :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.12.11 17:13

Ahoj holky. Já zdravím poslední den tohoto roku z práce. Doma už nebudu pár dní na netu, budu odpočívat a užívat si volna. Jinak jsem se dneska taky ráno lekla. Celou noc jsem nějak nemohla spát, pořád jsem se budila, všechno mě bolelo… A ráno jsem špinila. Ale jak píšete byl to spíše hnědý výtok a jen trošku, hned to přestalo, tak snad to bude dobrý. Jsme plašani, ale chceme aby bylo vše ok. Takže jsem nikam nešla, tak snad už to bude dobrý… Přeji vám všem krásný vstup do nového roku, užívejte si svých poloviček a fazolek a buďte v klídku ať vše proběhne v pořádku. Budu se na vás těšit v dalším roce…PA :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 18:41

Takže tu průkazku kterou mam,ta mi asi neprojde že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
29.12.11 19:04

Niky 19-to nevím zda,ti projde,…jdi někam k doktorovi a řekni pravdu-máš to za pár,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 19:09

ja se hrozně bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.12.11 19:26

niky: a co myslíš že ti provedou? jediné co můžou, tak mít blbé kecy, to je vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 20:03

Torey : Ja vim,to mas pravdu,je mi z toho smutno a proste se bojim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.11 20:49

Ahoj taky se chystame s rodinkou na dovcu a budem asi bez netu tak preju vsem tehulkam stastnej novej rok a hodne zdravicka nam vsem at nam to v tom novem roce vsechno vyjde a at si ten rok krasne uzijeme proteze privedeme na svet ty nase drobecky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí