Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3103
3.1.12 13:41
niky 23 píše:
marunka05 ano 20.byl první den..jsem strašně nervozní..tak dlouho jsme čekali a nechce se mi tomu věřit.a test mi ukazal dvě čárky uř za 10 vteřin a to jsem do dělala před 14 dny..zitra du na kontrolu :(

jj,taky jsem byla štastná:).Tak pak napis jak si dopadla:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niky 23
3.1.12 13:43

ano zítra ráno napíšu..doufám,že nebudu zklamaná..kdybych aspon viděla už srdíčko

• Citovat
  • Upravit
niky 23
4.1.12 08:29

tak jsem se vrátila od doktora..ultrazvuk zatim nedělal.brali mi krev a zítra to budu vědět na 100% ale prohlížel mě i pohmatem a řikal, že to vypadá, že jsu v tom. ;) ale kdo má čekat do zitra :evil:

• Citovat
  • Upravit
3103
4.1.12 08:46

To zvládnes :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niky 23
5.1.12 10:01

holky je to tam..ted sem volala na výsledky..v pondělí du na ultrazvuk :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3103
5.1.12 10:15

gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.1.12 15:02

Ahoj holky,tak se pridam mezi vas.Ja nasla // pred silvestrem :) K mudr na UTZ jdu pristi ctvrtek a uz se nemuzu dockat.Doufam,ze bude vse jak ma,ale 23 DC jsem dostala agolutin,tak je to pekne podporene a snad neni duvod k obavam.Jinak gratuluju vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niky 23
6.1.12 11:45

a chtěla jsem se zeptat..stojí něco ultrazvuková fotečka?? :think:

• Citovat
  • Upravit
niky 23
12.1.12 09:41

tak jsem byla v po u doktora a byla jsem 6+6tt a srdíčko krásné :* :srdce: dnes jsem 7+2tt 23.1 další kontrola

• Citovat
  • Upravit
27.2.12 14:29

ahojky tehulky jsem tehotna sca 6 tydnu zitra jdu na další ultrazvuk tak jsem zvedava :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 16:05

tak jsem dneska 6 plus 3 a srdicko nam tlouklo preji vam at se vsem daři. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plasiii
28.2.12 18:50
iveta kotrcova píše:
tak jsem dneska 6 plus 3 a srdicko nam tlouklo preji vam at se vsem daři. :mavam:
čauky, já se přidám. čekáme první přírusteček a dnes jsem byla poprvé na ultrazvuku. jsem 7+1tt a když jsem ho tam uviděla tak jsem bulila jak želva a když doktorka pustila i srdíčko které bylo jako o život, brečím od té doby furt jen co si na to vzpomenu jak bilo :srdce: ale sranda je ta, že mimčo neleží ale jako by stojí, zatím tam nejsou vidět nožičky ani ručičky, jen takové šedivé náznaky končetin, tak jsme se s doktorkou smáli :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28.2.12 19:34

je tak toje fajn ja jen videla jak bije taky mam radost.drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 19:36

mi jsme jeste malinky mame nejakych 6 milimetru hlavne ze srdicko bimbalo,doufam,ze bude vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plasiii
28.2.12 19:51
iveta kotrcova píše:
mi jsme jeste malinky mame nejakych 6 milimetru hlavne ze srdicko bimbalo,doufam,ze bude vse v poradku…

určitě jo, hlavně se nestresuj a buď v pohodě a měj dobrou náladu. :kytka:
fotečku jsem si nechala vytisknout pro přítele, protože nemohl jít se mnou a navíc ji založím potom mimču do albumu :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky