Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
niky 23 píše:
marunka05 ano 20.byl první den..jsem strašně nervozní..tak dlouho jsme čekali a nechce se mi tomu věřit.a test mi ukazal dvě čárky uř za 10 vteřin a to jsem do dělala před 14 dny..zitra du na kontrolu
jj,taky jsem byla štastná:).Tak pak napis jak si dopadla:) ![]()
ano zítra ráno napíšu..doufám,že nebudu zklamaná..kdybych aspon viděla už srdíčko
tak jsem se vrátila od doktora..ultrazvuk zatim nedělal.brali mi krev a zítra to budu vědět na 100% ale prohlížel mě i pohmatem a řikal, že to vypadá, že jsu v tom.
ale kdo má čekat do zitra ![]()
holky je to tam..ted sem volala na výsledky..v pondělí du na ultrazvuk ![]()
Ahoj holky,tak se pridam mezi vas.Ja nasla // pred silvestrem
K mudr na UTZ jdu pristi ctvrtek a uz se nemuzu dockat.Doufam,ze bude vse jak ma,ale 23 DC jsem dostala agolutin,tak je to pekne podporene a snad neni duvod k obavam.Jinak gratuluju vsem ![]()
tak jsem byla v po u doktora a byla jsem 6+6tt a srdíčko krásné
dnes jsem 7+2tt 23.1 další kontrola
ahojky tehulky jsem tehotna sca 6 tydnu zitra jdu na další ultrazvuk tak jsem zvedava ![]()
tak jsem dneska 6 plus 3 a srdicko nam tlouklo preji vam at se vsem daři. ![]()
iveta kotrcova píše:čauky, já se přidám. čekáme první přírusteček a dnes jsem byla poprvé na ultrazvuku. jsem 7+1tt a když jsem ho tam uviděla tak jsem bulila jak želva a když doktorka pustila i srdíčko které bylo jako o život, brečím od té doby furt jen co si na to vzpomenu jak bilo
tak jsem dneska 6 plus 3 a srdicko nam tlouklo preji vam at se vsem daři.
je tak toje fajn ja jen videla jak bije taky mam radost.drzim palce
mi jsme jeste malinky mame nejakych 6 milimetru hlavne ze srdicko bimbalo,doufam,ze bude vse v poradku…
iveta kotrcova píše:
mi jsme jeste malinky mame nejakych 6 milimetru hlavne ze srdicko bimbalo,doufam,ze bude vse v poradku…
určitě jo, hlavně se nestresuj a buď v pohodě a měj dobrou náladu. ![]()
fotečku jsem si nechala vytisknout pro přítele, protože nemohl jít se mnou a navíc ji založím potom mimču do albumu ![]()