Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1960
30.12.11 08:18

Niky19,neboj musíš to vydržet kvůli miminku,.--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.12.11 14:49

Ahoj, od ánoc máme pozitivní testy na ulatrazvuku zatím nic, ale druhý den špiním :-/ nevíte proč by to mohlo být? ja to normálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
1.1.12 20:05

Ahoj všem, nějak se poslední dobou nezapojuji do diskuse, protože nějak není o čem :) Pořád sem píšou nové a nové slečny a paní, že našly dvě čárky a já už jsem o pár týdnů dál :lol:

Dneska mi není moc dobře, zítra jsem měla jít naposledy do práce a v úterý jsem chtěla doktorce říct, aby mi napsala neschopenku. Nicméně po dnešku jsem se rozhodla na to zítra hodit párek. Zavolám zítra sestře, napíšou mi neschopenku klidně i den zpětně. Takže nechť začne užívání si těhotenství :dance:

Jo a jenom jsem chtěla dodat, že v úterý mě čeká další kontrola a už zase mám stres aby :srdce: bilo jak má a mrňousek porostl :zed: Snad se tohohle alespoň po ukončení 1. trimestru zbavím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.1.12 22:25

hartiepa: budu držet palce, určo bude zase o kus větší fazolek :palec:

já jdu taky v úterý, změnila jsem gynekologa, jdu tam poprvé, mám strach, ob den špiním, můj doktor to nijak neřešil, prý jak nekrvácím a tak se nic neděje…jsem zvědavá co na to řekne nová paní doktorka…pořád si říkám, že je to v pohodě, že to tak prostě někdy v těhotensví je…ale? pořád to ve mě hlodáminule to taky tak začalo :( :? …v úterý končím 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.1.12 22:36

Ahoj holky moc tady do teto diskuze nepřispívam je vas tady opravdu moc.
Torey ja špinim taky sem tam ,ale jen rano a pak už čisto mam na to utrogestan ,kam jdeš ke doktorce ? vidím že jsi z ostravy ja taky ,přeji ti at uterní kontrola vyjde podle tvych představ :D jdu taky v utery na kontrolu budu 8+3 .
Hartiepa vidim ,že takyjdeš v utery na kontrolu tak at fazolka povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
2.1.12 08:30

torey, milis1 děkuji za povzbuzující slova. Hned je mi o trochu líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
2.1.12 09:30

Ahoj holky v Novém roce :) občas sem kouknu na „staré známé“ a je to jak píšeš Ty Harti,není moc co písat…jsem v 6+5tt, takže já na UZ čekám, jdu až 17.1.,bo minulý týden to bylo brzo a byla vidět jen dutinka.Pan doktor si mě hlídá, nejsem nejmladší :nevim: mě i překvapilo,že mě chce vidět tak brzo…tak doufám,že toho 17.1.už tam něco bude,mělo by to být 8+6tt,tak věřím a doufám,že už bude bít :srdce: a mě to taky uklidní.Já se cítím docela dobře,jen jsem pořád hrozně nafouklá a mám tvrdý břicho a bradavky citlivé,jinak je mi i po té střevní chřipce fajn. Občas únava,občas dopo nechutenství a zimnice bo pocení, patří to k tomu a já to tak beru :pankac:
Harti+torey - holky, držím pěstičky,ať je vše v pořádku :kytka: a určo se ozvěte,budu čekat, pa.

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
2.1.12 09:37

hartiepa: ahojky, tak to jdeme ve stejný den na kontrolu taky se zase bojím aby bylo vše ok. Ale určitě bude jak u tebe tak u mě :hug: Dneska jsem měla šílený sen o té mojí doktorce… hrůza. Ty budeš mít nemocenskou, jak já ti to závidím. Já už dneska trůním v práci a nic tu pořádně nefunguje, tak mám chuť se jim tady na to taky vyprdnout a hlavně kolega je zase neuvěřitelně protivný a mě je blbě asi už jen s toho že tu musím s ním sdílet jeden kancl. Taky zvažuji nemocenskou, aspoň něž mi bude lépe, ale uvidím :-)
Tak zítra budu držet palce a pak si pisneme jo :-)

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
2.1.12 09:39

torey :-) jů jsem tě přehlídla… takže zítra všechny tři na kontrolu na kolik jdete holky?

• Citovat
  • Upravit
1897
2.1.12 09:41

AHOJ HOLKY ZDRAVÍM V NOVÉM ROCE :mavam: JÁ JDU NA KONTROLU VE STŘEDU DOSTANU PRŮKAZKU A UŽ SE NIJAK NESTRESUJU BUDE JAK BUDE.DRŽÍM VŠEM PALCE ABY BYLO VŠE OK.TA NAŠE DISKUSE ZA CHVILKU UŽ NEBUDE MÍT AKTUÁLNÍ NÁZEV"ČERSTVÉ TĚHULKY" :D ZROVNA SEM HLEDALA NA NETU KDY SE NEJDŘÍV DOZVĚDĚT POHLAVÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
2.1.12 09:47

JANDISS: ahoj :D tak jak si přežila svátky? Ty už budeš mít průkazku, jo? Tak co ses dočetla? kdy se pozná pohlaví? Mě ségra říkala o nějakém testu co ti řekne co to je docela brzo… stojí 800,–Kč. Ségra se víc nedočkavá než já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1897
2.1.12 10:00

ALEXISIS:JO SVÁTKY DOCELA DOBRÝ AKORÁD MI BYLO DOST ŠPATNĚ,ALE JSEM RÁDA,ŽE UŽ JE PO NICH.DOKTORKA MINULE ŘÍKALA,ŽE UŽ MI JÉÍ DÁ.NA TY TESTY MOC NEVĚŘÍM,ALE NEVÍM NEMÁM S TÍM ŽÁDNOU ZKUŠENOST.NIC MOC JSEM ZATÍM NENAŠLA,JEN TO ŽE TO POZNAJ TAK PO 16 TÝDNU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
2.1.12 10:04

JANDISS: chudáku. A teď ti je jak? pořád špatně? U mě je zvláštní že mi je špatně většinou jen když jsem v práci, celý víkend na chalupě mi bylo úplně skvěle, ale dneska mi je zase divně.
S testy taky zkušenost nemám. Musíme si počkat :-)

• Citovat
  • Upravit
4986
2.1.12 10:14

Alexisis s tou nemocenskou, pevně doufám, že mi doktorka zítra napíše rizikové a budu mít klid. Snad mi nebude chtít napsat nemocenskou na měsíc a pak mě nepožene do práce. Ale snad ne. V práci je totiž nejhorší to, že tam jsem pod velkým stresem, nemůžu se jít vyčůrat když potřebuji (což je asi 1× za hodinu :roll: ), pak mě z toho bolí břicho a co se týká jídla, tak taky potřebuji jíst dost často alespoň nějakou sušenku, což v práci nejde a mě se potom dělá špatně. Dneska v noci jsem se vzbudila na obligátní noční čůrání ve 3 ráno a když jsem si lehnula, tak jsem nemohla usnout a za chvíli se mi dělalo špatně od žaludku a kručelo mi v něm jako bych týden nejedla. Nešlo jinak tak jsem si dala obvyklé bebe a usnula jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
2.1.12 10:15
Alexisis píše:
JANDISS: chudáku. A teď ti je jak? pořád špatně? U mě je zvláštní že mi je špatně většinou jen když jsem v práci, celý víkend na chalupě mi bylo úplně skvěle, ale dneska mi je zase divně.
S testy taky zkušenost nemám. Musíme si počkat :-)

Minulý týden jsem měla ve středu volno a jak mi bylo dobře. Dopoledne jsem proležela v posteli u televize a prospala a odpoledne jsem dokonce zvládla lehký úklid :! To u mě není vůbec obvyklé. U mě je opravdu vidět, že mi pobyt doma prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí