Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, od ánoc máme pozitivní testy na ulatrazvuku zatím nic, ale druhý den špiním :-/ nevíte proč by to mohlo být? ja to normálka?
Ahoj všem, nějak se poslední dobou nezapojuji do diskuse, protože nějak není o čem
Pořád sem píšou nové a nové slečny a paní, že našly dvě čárky a já už jsem o pár týdnů dál ![]()
Dneska mi není moc dobře, zítra jsem měla jít naposledy do práce a v úterý jsem chtěla doktorce říct, aby mi napsala neschopenku. Nicméně po dnešku jsem se rozhodla na to zítra hodit párek. Zavolám zítra sestře, napíšou mi neschopenku klidně i den zpětně. Takže nechť začne užívání si těhotenství ![]()
Jo a jenom jsem chtěla dodat, že v úterý mě čeká další kontrola a už zase mám stres aby
bilo jak má a mrňousek porostl
Snad se tohohle alespoň po ukončení 1. trimestru zbavím ![]()
hartiepa: budu držet palce, určo bude zase o kus větší fazolek ![]()
já jdu taky v úterý, změnila jsem gynekologa, jdu tam poprvé, mám strach, ob den špiním, můj doktor to nijak neřešil, prý jak nekrvácím a tak se nic neděje…jsem zvědavá co na to řekne nová paní doktorka…pořád si říkám, že je to v pohodě, že to tak prostě někdy v těhotensví je…ale? pořád to ve mě hlodáminule to taky tak začalo
…v úterý končím 8tt.
Ahoj holky moc tady do teto diskuze nepřispívam je vas tady opravdu moc.
Torey ja špinim taky sem tam ,ale jen rano a pak už čisto mam na to utrogestan ,kam jdeš ke doktorce ? vidím že jsi z ostravy ja taky ,přeji ti at uterní kontrola vyjde podle tvych představ
jdu taky v utery na kontrolu budu 8+3 .
Hartiepa vidim ,že takyjdeš v utery na kontrolu tak at fazolka povyroste.
torey, milis1 děkuji za povzbuzující slova. Hned je mi o trochu líp ![]()
Ahoj holky v Novém roce
občas sem kouknu na „staré známé“ a je to jak píšeš Ty Harti,není moc co písat…jsem v 6+5tt, takže já na UZ čekám, jdu až 17.1.,bo minulý týden to bylo brzo a byla vidět jen dutinka.Pan doktor si mě hlídá, nejsem nejmladší
mě i překvapilo,že mě chce vidět tak brzo…tak doufám,že toho 17.1.už tam něco bude,mělo by to být 8+6tt,tak věřím a doufám,že už bude bít
a mě to taky uklidní.Já se cítím docela dobře,jen jsem pořád hrozně nafouklá a mám tvrdý břicho a bradavky citlivé,jinak je mi i po té střevní chřipce fajn. Občas únava,občas dopo nechutenství a zimnice bo pocení, patří to k tomu a já to tak beru ![]()
Harti+torey - holky, držím pěstičky,ať je vše v pořádku
a určo se ozvěte,budu čekat, pa.
hartiepa: ahojky, tak to jdeme ve stejný den na kontrolu taky se zase bojím aby bylo vše ok. Ale určitě bude jak u tebe tak u mě
Dneska jsem měla šílený sen o té mojí doktorce… hrůza. Ty budeš mít nemocenskou, jak já ti to závidím. Já už dneska trůním v práci a nic tu pořádně nefunguje, tak mám chuť se jim tady na to taky vyprdnout a hlavně kolega je zase neuvěřitelně protivný a mě je blbě asi už jen s toho že tu musím s ním sdílet jeden kancl. Taky zvažuji nemocenskou, aspoň něž mi bude lépe, ale uvidím ![]()
Tak zítra budu držet palce a pak si pisneme jo ![]()
torey
jů jsem tě přehlídla… takže zítra všechny tři na kontrolu na kolik jdete holky?
AHOJ HOLKY ZDRAVÍM V NOVÉM ROCE
JÁ JDU NA KONTROLU VE STŘEDU DOSTANU PRŮKAZKU A UŽ SE NIJAK NESTRESUJU BUDE JAK BUDE.DRŽÍM VŠEM PALCE ABY BYLO VŠE OK.TA NAŠE DISKUSE ZA CHVILKU UŽ NEBUDE MÍT AKTUÁLNÍ NÁZEV"ČERSTVÉ TĚHULKY"
ZROVNA SEM HLEDALA NA NETU KDY SE NEJDŘÍV DOZVĚDĚT POHLAVÍ.
JANDISS: ahoj
tak jak si přežila svátky? Ty už budeš mít průkazku, jo? Tak co ses dočetla? kdy se pozná pohlaví? Mě ségra říkala o nějakém testu co ti řekne co to je docela brzo… stojí 800,–Kč. Ségra se víc nedočkavá než já ![]()
ALEXISIS:JO SVÁTKY DOCELA DOBRÝ AKORÁD MI BYLO DOST ŠPATNĚ,ALE JSEM RÁDA,ŽE UŽ JE PO NICH.DOKTORKA MINULE ŘÍKALA,ŽE UŽ MI JÉÍ DÁ.NA TY TESTY MOC NEVĚŘÍM,ALE NEVÍM NEMÁM S TÍM ŽÁDNOU ZKUŠENOST.NIC MOC JSEM ZATÍM NENAŠLA,JEN TO ŽE TO POZNAJ TAK PO 16 TÝDNU.
JANDISS: chudáku. A teď ti je jak? pořád špatně? U mě je zvláštní že mi je špatně většinou jen když jsem v práci, celý víkend na chalupě mi bylo úplně skvěle, ale dneska mi je zase divně.
S testy taky zkušenost nemám. Musíme si počkat ![]()
Alexisis s tou nemocenskou, pevně doufám, že mi doktorka zítra napíše rizikové a budu mít klid. Snad mi nebude chtít napsat nemocenskou na měsíc a pak mě nepožene do práce. Ale snad ne. V práci je totiž nejhorší to, že tam jsem pod velkým stresem, nemůžu se jít vyčůrat když potřebuji (což je asi 1× za hodinu
), pak mě z toho bolí břicho a co se týká jídla, tak taky potřebuji jíst dost často alespoň nějakou sušenku, což v práci nejde a mě se potom dělá špatně. Dneska v noci jsem se vzbudila na obligátní noční čůrání ve 3 ráno a když jsem si lehnula, tak jsem nemohla usnout a za chvíli se mi dělalo špatně od žaludku a kručelo mi v něm jako bych týden nejedla. Nešlo jinak tak jsem si dala obvyklé bebe a usnula jsem ![]()
Alexisis píše:
JANDISS: chudáku. A teď ti je jak? pořád špatně? U mě je zvláštní že mi je špatně většinou jen když jsem v práci, celý víkend na chalupě mi bylo úplně skvěle, ale dneska mi je zase divně.
S testy taky zkušenost nemám. Musíme si počkat
Minulý týden jsem měla ve středu volno a jak mi bylo dobře. Dopoledne jsem proležela v posteli u televize a prospala a odpoledne jsem dokonce zvládla lehký úklid
To u mě není vůbec obvyklé. U mě je opravdu vidět, že mi pobyt doma prospívá.