Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dámy, tak mě napadlo. Nezaložíme si diskusi něco ve smyslu TP srpen 2012 nebo něco takového? Čerstvé těhulky je dost zavádějící a za měsíc dva, kdy budeme řešit kočárky a bůh ví co ještě, sem budou pořád psát slečny, že našly // a mají strach jak dopadne první kontrola. Což pro nás bude od tématu ![]()
tato diskuze uz je:)jen se mrkni:)i skupina srpen 2012:).
Dneska jsem taky byla na kontrole a jsem 5+3 a zatím sla videt jen váček tak me dr.objednala za 14 dní.:) ![]()
hertiepa: co děláš za práci? to je děsné teda fuj. To já bych šla jen na ten měsíc. Když mi je blbě tak tu spíš jen okouním, než abych pracovala…
a mám přesně stejné pocity v noci se vzbudím, žaludek na vodě, kručení a spát jsem nemohla. Uvidím co bude zítra u doktorky. ![]()
marunka05: no ta skupina je to máš pravdu, jenže je tam tolik diskutujících, že bych tam holky se kterýma si píši tady asi těžko hledala ![]()
hartiepa: určitě je to dobrý nápad ![]()
ALEXISIS:UŽ JE MI LÍP,ALE KDYŽ MĚ PŘÍTEL TOHO 27 PROSINCE VIDĚL MYSLEL ŽE UMŘU
BUDILA JSEM SE V NOCI ZVRACELA A NEMOHLA CELÍ DEN VSTÁT SLABOSTÍ Z POSTELE.TED UŽ VAŘÍM A JE TO V POHO ![]()
HARTIEPA:ŘÍKALA JSEM,ŽE NÁŠ NÁZEV DISKUSE UŽ JE PASÉ.CO TAKHLE SRPNÁTKA 2012 NEBO NĚCO TAKOVÉHO.
Holky já jsem děsná stále nejsem zaregistrovaná… tak se jdu o to konečně pokusit ![]()
Tak JANDISS založ srpňátka 2012 a hned jsem tam ![]()
To je zajímavé mě bylo 27 taky šíleně blbě, spát jsem nemohla vůbec a manžel na mě pořád… jak ti mám pomoct ![]()
marunka05: jasně ![]()
ahoj holky, teď jsem napsala sáhodlouhý román a spadlo mi emimi ![]()
tak jen ve zkratce: jsem pro založení skupinky a ráda se přidám
zítřejším ko držím palečky a těším se na zprávičky
ten test je z moči a je celkem drahý a hlvaně nepřesný, dělalo si jen 5 holek z jiné diskuse a ani jedné neyšel ![]()
v jakém jste týdnu? já jsem dnes 9+3
Už jsem přihlášená
konečně ![]()
Jé cicmund já ani nevím přesně kolik to dneska je. musím vytáhnout deníček a spočítat to ![]()
jo a jinak se dá pohlaví určit někdy i na screeningu, ale většinou se pozná chlapeček ![]()
hartipatie a kde tu skupinku najdem a jak se jmenuje?