Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
29.12.11 12:23

Ahoj můžu se přidat?dnes jsem 5.týden,už sem byla na dvou kontrolách a další mě čeká 10.ledna,už se nemůžu nějak dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.12.11 12:30

ALEXISIS:Děkuju za radu,tohle jsem na netu našla taky,protože v tý výpovědi bylo že mě propouští podle § 66,ale právě si nejsem jistá jestli se to vztahuje i na těhotenství.Na okresní správě soc.zabezp.se taky divila a púoradila mi,že na uřadu práce mi bezplatně poradí právník.Nevím totiž jestli se mám hlásit na uřad práce nebo ne když jsem na nemocenský.
PID:S tím krvácením mám zkušenost z předešlého těhu.Ráno jsem se probudila a trochu jsem špinila lekla jsem se a jela na pohotovost.Doktor mi řekl,že kdyby každá plašila když trochu zašpiní tak se s toho zblázní,takže asi pokud nekde o jasnou krev nebo velký špinění tak bych to už asi neřešila i když chápu tvoje obavy taky jsem plašan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.12.11 12:34

NIKY 19:Ahoj musim říct,že jsi dobrý kaskadér i když i takové už byli co ani nevěděli že jsou těhu a narodilo se jim zdraví dítě.Být tebou tak bych si aspon ted zašla na kontrolu,řekla bych že jsem průkazku ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 12:37

Ale kam mam jít ? To mám jít do porodnice?ale tam se me asi zeptaji ke komu jsem chodila a zjisti si to nebo ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
29.12.11 12:42

NIKY 19:Šla bych rovnou do porodnice stejně měsíc před porodem by tam měla chodit každá.A řekla bych,že jsem s přítelem byla dlouho mimo republiku a že jsem občas zašla na kontrolu někde abys jako věděla že dítě je v poho a že ti nikde žádnej papír nedali prostě bych to nějak zakulatila.O ni si stejně budou myslet svý ale to se dá nějak přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 12:45

ale oni budou chtit znat krevni testy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
29.12.11 13:23

Ahoj Niky, to je teda situace. :( Jak píše Jandiss, určitě běž na kontrolu, můžeš samozřejmě říct, že jsi byla mimo republiku a že jsi ztratila doklady, co Ti dali, asi si budou myslet své, ale raději bych zatla zuby a ty jejich případné poznámky vydržela, za zdraví miminka to přece stojí.
Akorát moc nechápu, jak je možné, že přítel o tom neví, když jste byli stále spolu mimo republiku, tak přece musel vědět, že jsi na kontroly nechodila, ne? Ale to není teď podstatné, důležitější je miminko. Takže určitě běž co nejdříve nejlépe do porodnice, kde chceš rodit. Jsi vůbec někde nahlášená, kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
29.12.11 13:25

holky tak mimi je vporadku,jsme dle ult 8+6 za 14 dni dalsi ko a uz mi daji prukazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
29.12.11 13:27

cicmud, super!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
29.12.11 13:31

JANDISS, děkuji, taky to tak cítím, že když tam není krev nebo nešpiním nějak hodně, tak taky nechci moc stresovat. Počkám na začátek příštího týdne a kdyby to znovu začlo (snad už nééé!) tak půjdu ke svému doktorovi a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 13:42

Ahoj PID.No já jsem z Brna,ale rodit chci v Chrudimi a nahlasena tam nejsem.Ale slysela jsem,ze nemusim byt nahlasena nebo ano ? Ze az to na me prijde tak me vezmou kdekoliv,prej musi.No kdyz jsem byla doma,asi dvakrat,tak jsem pritelovi rekla,ze jsem byla na kontrole a ze mi prukazku dopsali,takze jakoby ji mam,ale mam tam napsane udaje takove,co jsem si nasla na internetu podle jinych průkazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.12.11 13:43

az se bude chtit prckovi ven,tak co kdyz ukazu v porodnici tu průkazku kterou mam ? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 13:51

Ultrazvuk dopad skvele videla jsem takovy maly jadyrko z jablicka :) ale tehotenstvi doktor potvrdil :) paneboze to je uzasny pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
29.12.11 14:31

NIKY, já myslela, že je potřeba se do porodnice nahlásit předem, ale asi když už bys už rodila, tak Tě musí přijmout všude. Moc Ti asi neporadím, čekám první mimi, takže zkušenosti nemám. :nevim: Já být na Tvém místě, tak bych asi překonala strach a zašla někam co nejdříve, takto se budeš strachovat až do porodu, což už máš sice za pár dní, že… Ale co když třeba porod sám od sebe v termínu nepřijde a bude potřeba ho vyvolávat? A co budeš dělat potom? Víš jak, nikde o Tobě neví, tak tím pádem nejsi pod kontrolou. Vím, že netřeba myslet na nejhorší, ale prostě já bych to asi nenechávala až na dobu, že začnu rodit. :nevim:

MAJDO-K, super! Gratuluji!!! :hug:

LUCKO83, vítáme Tě a gratuluji k těhotenství! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
29.12.11 14:42

Ahoj holky, tak jsem tady po delší době. Zítra budu 8tt a na kontrolu jdu 10.1. Snad už bude vidět :srdce: , mám z týhle kontroly strach. Byla jsem na krvi, na tom velkém vyšetření, dneska jsem volala a ptala se sestry na výsledky, no ta si na mě zase smlsla. Mám výborného doktora, ale o to horší jsou tam sestry. Když jsem tam volala poprvé, že chci potvrdit těhotenství, tak mi řekla jen, jestli to chci. A dneska se smála do telefonu a říká mi, co potřebuju vědět. A já že asi jak dopadli testy, ona na to, že mám A negativní a já říkám co ostatní. A ona se zase tlemí a co prej jako, tak jsem zařvala, jestli náhodou nemám syfilis,nebo žloutenku a ona že to tam ještě nemá. No psycho. Včera jsem si uvědomila, že když jsem se narodila, tak to bylo 6.8.1980 a byla olympiáda a prcek se má narodit 12.8.2012 a bude taky olympiáda :lol: Jsme sportovci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí