Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
torey píše:
Tak jsem právě absolvovala poslední předvánoční nákup v Globusu, doteď jsem neměla žádné těhu příznaky, ale mezi tou tunou lidí mi fakt dobře nebylo, trochu na blití, motání hlavy…no už zase nějakou dobu do obchoďáku nepůjdu
To se mi stává taky a vždycky si říkám, že přece ještě nejsem tolik těhotná a že si to jenom vsugerovávám, ale vidím, že na tom něco bude ![]()
Ahoj všem
, jsem na tom podobně…v úterý jsem musela z nákupního centra odejít, udělalo se mi slabo.Dnes jsem od rána uklízela, ale v klídku a přesto mám návaly horka, začnu se potit a pak mi je zase zima..pořád bolí bříško..padne na mě únava a stačí chvilka, abych si lehla a je to o.k. Máte taky návaly a horkost?Teplotu nemám..jen 36,6,7-8 st.C.K Dr. jdu až v úterý a on má dovču,tak se nemám kde zeptat, ale asi je to normální…
Zoran: přijde mi že normální je všechno, každý den se cítím jinak, mimiš si se mnou pěkně hraje ![]()
Všem těhulkám pohodové svátky a těm našim pidi-dárečkům, ať se mají k světu
![]()
Klidné a krásné Vánoce všem těhulkám, ať se mimísci dobře vyvíjejí a je nám dobře!!! ![]()
Torey - díky, dnes je to lepší, za to celou noc mi prozvracel přítel,má 38,5 st. C teď ráno,tak něco chytil..Veselé Vánoce ![]()
Ahojky holky. Teda, pár dní jsem tu nebyla a nestíhám číst.Já jsem dnes 7+3 tt a je mi 24, takže jsem asi tady nejmladší, ale což. Láska kvete v každém věku
. Jinak přeji také všem krásné a pohodové prožití vánočních svátků a hlavně klídek pro naše fazůlky… ![]()
Ahoj holky
tak jaké byly vánoce? já jsem se teď 10 dní dost trápila, pořád zvracení, nechuť na všechno tak jsem se modlila, abych alespoň na tu štědrovečerní večeři něco zbaštila. No a splnilo se, včera se mi to tak nějak otočilo a teď je mi špatně když nejím
tak pořád do sebe po malých dávkách něco cpu, ale říkala jsem si že radši více přiberu, než abych měla zase vypadat tak jako ten minulý týden..
dneska jdu na návštěvu k rodině
jinak myslím si, že nejmladší tady budu já
v lednu mi bude teprve 22
ale přítel je o dost starší tak jsme to prostě neřešili. Byla jsem na to připravená a toužila jsem po miminku už delší dobu a teď si oba plníme náš největší sen ![]()
Ahoj, připojuji se taky s přáním krásných svátků. Dárků netřeba, máme ty nejhezčí, jaké jsme si mohly přát ![]()
Musím říct, že mi špatně nebývá. Občas trochu nevolnost, ale nic zásadního ani dlouhodobého. Spíše se cítím slabá, včerejší den jsem strávila až do večera v posteli a odpočívala a pospávala jsem
Vůbec by mi nevadilo strávit tak několik příštích dnů ![]()
Já jsem na tom byla tak, že jsem se každý večer v posteli modlila, aby mi druhý den nebylo špatně, v noci při každém otočení jsem se probudila a cítila, že žaludek pořád nic moc, tak jsem s epořád modlila ať mi ráno není špatně a ráno když jsem se probudila a cítila, že je mi pořád špatně chtělo se mi až brečet. Moje mamina mi pořád říká, že si to musím užívat, ale jak? všechno mi smrdí, nemůžu ani otevřít lednici, a nemůžu přijít na to co mi tam tak smrdí???
teď je to už opravdu lepší, doufám, že už se to nevrátí. Jsem od 20.12. na nemocenské, doktor říkal, ať tyhle nevolnosti přečkám radši v klidu doma a pak že se můžu vrátit do práce. Tak jsem si říkala, že i kdyby mi bylo dobře, poležím si alespoň ten první trimestr a pak zase nastoupím do práce
Krátkodobá nemocenská se stejně nevyplatí ![]()
Tubinka píše:fíha, tak to já neznám. poslední MS 17.11., doktor mi řekl 21.12. že mi ještě nic nepotvrdí, že jako něco vidí, dutinku, ale podle toho nic nepozná a ať to s radostí moc nepřeháním. hodnej, co…
Já jsem na tom byla tak, že jsem se každý večer v posteli modlila, aby mi druhý den nebylo špatně, v noci při každém otočení jsem se probudila a cítila, že žaludek pořád nic moc, tak jsem s epořád modlila ať mi ráno není špatně a ráno když jsem se probudila a cítila, že je mi pořád špatně chtělo se mi až brečet. Moje mamina mi pořád říká, že si to musím užívat, ale jak? všechno mi smrdí, nemůžu ani otevřít lednici, a nemůžu přijít na to co mi tam tak smrdí???teď je to už opravdu lepší, doufám, že už se to nevrátí. Jsem od 20.12. na nemocenské, doktor říkal, ať tyhle nevolnosti přečkám radši v klidu doma a pak že se můžu vrátit do práce. Tak jsem si říkala, že i kdyby mi bylo dobře, poležím si alespoň ten první trimestr a pak zase nastoupím do práce
Krátkodobá nemocenská se stejně nevyplatí
Neboj, já jsem taky prvně na UTZ viděla jen dutinku, žádné příznaky jsem neměla a pak o týden později ze dne na den
a už to šlo z kopce… měla jsem strach, protože jsem v sobě fakt nic neudržela a pak jsem šla k Dr pro radu a na UTZ už bylo vidět i srdíčko. Teď nevolnosti pomalu přechází, snad už se nevrátí ![]()
Doktoří vždy na začátku říkají ať se moc neradujem, protože se opravdu může přihodit cokoli, ale musíš věřit, a uvidíš že v lednu bude všechno OK
já mám kontrolu 9.1. ![]()
Tak mě teda dneska vážně bolí celý den břicho, ale nevím jestli to je mimibřicho nebo je to z totálního přežrání
![]()
ahoj holky, prosím vás, co myslíte - vadí sporttester miminku? dostala jsem ho pod stromeček, moc jsem si ho přála. hrudní pás vysílá přece jen slabé elektrické impulzy, tak mě napadlo, jestli to neva. v návodu nic není a na netu jsem nic nenašla…přítel mi řekl, že ještě nejsem doopravdy těhotná tak ať nešílím a jestli prý nemá začít filtrovat vzduch
docela mě překvapil, čekala jsem, že po 2 letech snažení a jen tak tak uniknutí IUI bude mít větší pochopení pro mojí snahu ničím to nepodělat.....pořád mi cpe, že si mám dát skleničku vína nebo piva a nechápe, že se bojím, že když se to podělá tak chci mít čisté svědomí abych si nemohla nic vyčítat…poslední MS 17.11. a on řekne „ještě nejsi doopravdy těhotná“… ach jo ![]()