Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
22.12.11 19:00
torey píše:
Tak jsem právě absolvovala poslední předvánoční nákup v Globusu, doteď jsem neměla žádné těhu příznaky, ale mezi tou tunou lidí mi fakt dobře nebylo, trochu na blití, motání hlavy…no už zase nějakou dobu do obchoďáku nepůjdu :think:

To se mi stává taky a vždycky si říkám, že přece ještě nejsem tolik těhotná a že si to jenom vsugerovávám, ale vidím, že na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
23.12.11 18:53

Ahoj všem :) , jsem na tom podobně…v úterý jsem musela z nákupního centra odejít, udělalo se mi slabo.Dnes jsem od rána uklízela, ale v klídku a přesto mám návaly horka, začnu se potit a pak mi je zase zima..pořád bolí bříško..padne na mě únava a stačí chvilka, abych si lehla a je to o.k. Máte taky návaly a horkost?Teplotu nemám..jen 36,6,7-8 st.C.K Dr. jdu až v úterý a on má dovču,tak se nemám kde zeptat, ale asi je to normální…

• Citovat
  • Upravit
47
23.12.11 21:32

Zoran: přijde mi že normální je všechno, každý den se cítím jinak, mimiš si se mnou pěkně hraje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.12.11 21:34

Všem těhulkám pohodové svátky a těm našim pidi-dárečkům, ať se mají k světu :dance: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
24.12.11 06:47

Holky…krásné Vánoce :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
24.12.11 07:27

stastne a vesele vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
24.12.11 10:22

Klidné a krásné Vánoce všem těhulkám, ať se mimísci dobře vyvíjejí a je nám dobře!!! :)
Torey - díky, dnes je to lepší, za to celou noc mi prozvracel přítel,má 38,5 st. C teď ráno,tak něco chytil..Veselé Vánoce :P

• Citovat
  • Upravit
1027
25.12.11 09:05

Ahojky holky. Teda, pár dní jsem tu nebyla a nestíhám číst.Já jsem dnes 7+3 tt a je mi 24, takže jsem asi tady nejmladší, ale což. Láska kvete v každém věku :) . Jinak přeji také všem krásné a pohodové prožití vánočních svátků a hlavně klídek pro naše fazůlky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.12.11 10:16

Ahoj holky :) tak jaké byly vánoce? já jsem se teď 10 dní dost trápila, pořád zvracení, nechuť na všechno tak jsem se modlila, abych alespoň na tu štědrovečerní večeři něco zbaštila. No a splnilo se, včera se mi to tak nějak otočilo a teď je mi špatně když nejím :D tak pořád do sebe po malých dávkách něco cpu, ale říkala jsem si že radši více přiberu, než abych měla zase vypadat tak jako ten minulý týden.. :poblion: dneska jdu na návštěvu k rodině :) jinak myslím si, že nejmladší tady budu já :) v lednu mi bude teprve 22 :) ale přítel je o dost starší tak jsme to prostě neřešili. Byla jsem na to připravená a toužila jsem po miminku už delší dobu a teď si oba plníme náš největší sen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
25.12.11 10:30

Ahoj, připojuji se taky s přáním krásných svátků. Dárků netřeba, máme ty nejhezčí, jaké jsme si mohly přát :)

Musím říct, že mi špatně nebývá. Občas trochu nevolnost, ale nic zásadního ani dlouhodobého. Spíše se cítím slabá, včerejší den jsem strávila až do večera v posteli a odpočívala a pospávala jsem :lol: Vůbec by mi nevadilo strávit tak několik příštích dnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.12.11 10:44

Já jsem na tom byla tak, že jsem se každý večer v posteli modlila, aby mi druhý den nebylo špatně, v noci při každém otočení jsem se probudila a cítila, že žaludek pořád nic moc, tak jsem s epořád modlila ať mi ráno není špatně a ráno když jsem se probudila a cítila, že je mi pořád špatně chtělo se mi až brečet. Moje mamina mi pořád říká, že si to musím užívat, ale jak? všechno mi smrdí, nemůžu ani otevřít lednici, a nemůžu přijít na to co mi tam tak smrdí??? :evil: teď je to už opravdu lepší, doufám, že už se to nevrátí. Jsem od 20.12. na nemocenské, doktor říkal, ať tyhle nevolnosti přečkám radši v klidu doma a pak že se můžu vrátit do práce. Tak jsem si říkala, že i kdyby mi bylo dobře, poležím si alespoň ten první trimestr a pak zase nastoupím do práce :) Krátkodobá nemocenská se stejně nevyplatí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.12.11 11:01
Tubinka píše:
Já jsem na tom byla tak, že jsem se každý večer v posteli modlila, aby mi druhý den nebylo špatně, v noci při každém otočení jsem se probudila a cítila, že žaludek pořád nic moc, tak jsem s epořád modlila ať mi ráno není špatně a ráno když jsem se probudila a cítila, že je mi pořád špatně chtělo se mi až brečet. Moje mamina mi pořád říká, že si to musím užívat, ale jak? všechno mi smrdí, nemůžu ani otevřít lednici, a nemůžu přijít na to co mi tam tak smrdí??? :evil: teď je to už opravdu lepší, doufám, že už se to nevrátí. Jsem od 20.12. na nemocenské, doktor říkal, ať tyhle nevolnosti přečkám radši v klidu doma a pak že se můžu vrátit do práce. Tak jsem si říkala, že i kdyby mi bylo dobře, poležím si alespoň ten první trimestr a pak zase nastoupím do práce :) Krátkodobá nemocenská se stejně nevyplatí :roll:
fíha, tak to já neznám. poslední MS 17.11., doktor mi řekl 21.12. že mi ještě nic nepotvrdí, že jako něco vidí, dutinku, ale podle toho nic nepozná a ať to s radostí moc nepřeháním. hodnej, co… :( tak se po Novém roce mám objednat na cca 18.1. a snad už mi něco řekne…držím palce ať je ti brzy lépe!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.12.11 11:18

Neboj, já jsem taky prvně na UTZ viděla jen dutinku, žádné příznaky jsem neměla a pak o týden později ze dne na den :poblion: a už to šlo z kopce… měla jsem strach, protože jsem v sobě fakt nic neudržela a pak jsem šla k Dr pro radu a na UTZ už bylo vidět i srdíčko. Teď nevolnosti pomalu přechází, snad už se nevrátí :)
Doktoří vždy na začátku říkají ať se moc neradujem, protože se opravdu může přihodit cokoli, ale musíš věřit, a uvidíš že v lednu bude všechno OK :) já mám kontrolu 9.1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.12.11 19:48

Tak mě teda dneska vážně bolí celý den břicho, ale nevím jestli to je mimibřicho nebo je to z totálního přežrání :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.12.11 08:50

ahoj holky, prosím vás, co myslíte - vadí sporttester miminku? dostala jsem ho pod stromeček, moc jsem si ho přála. hrudní pás vysílá přece jen slabé elektrické impulzy, tak mě napadlo, jestli to neva. v návodu nic není a na netu jsem nic nenašla…přítel mi řekl, že ještě nejsem doopravdy těhotná tak ať nešílím a jestli prý nemá začít filtrovat vzduch :( docela mě překvapil, čekala jsem, že po 2 letech snažení a jen tak tak uniknutí IUI bude mít větší pochopení pro mojí snahu ničím to nepodělat.....pořád mi cpe, že si mám dát skleničku vína nebo piva a nechápe, že se bojím, že když se to podělá tak chci mít čisté svědomí abych si nemohla nic vyčítat…poslední MS 17.11. a on řekne „ještě nejsi doopravdy těhotná“… ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí