Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
22.12.11 08:01

JO JO KONEČNĚ KLIDNÉ VÁNOCE :pankac: HOLKY MĚ SE TAK NIC NECHCE DĚLAT,ALE MUSIM ZÍTRA SI JEDU PRO PRCKA K BABIČCE,TAKŽE VŠECHNO MUSIM PŘIPRAVIT NA SOBOTU DNESKA.NĚJAK SE ALE NEMŮŽU ODLEPIT OD ŽIDLE :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
22.12.11 08:02

JANDISS nic si z toho nedělej. Mě bylo špatně asi jenom dva dny a od té doby pohoda, takže nic není ztraceno :)

Alexisis podstatné je, že je všechno v pořádku ;) Udělala jsi mi radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.12.11 08:05

NO MĚ PRÁVĚ NIC MOC NEBYLO TAK SEM SE RADOVALA.TAK DOUFÁM,ŽE TO BYLA JENOM NĚJAKÁ PŘEHÁNKA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 08:11

Jandiss: Mě se taky nic nechce dělat :D a to mám tolik práce uf uf. Ale co ona neuteče hih.
hertiepa: fakt ti bylo špatně jen dva dny? tý jo, snad mě to taky přijde. To je hezké, že jsem ti udělala radost :-) No vy mě taky :-)

• Citovat
  • Upravit
1897
22.12.11 08:16

ALEXISIS TO MÁŠ PRAVDU NEUTEČE :lol: ALE NIKDO JI ZA MĚ NEUDĚLÁ :? NEVIMJAK JSTE NA TOM VY HOLKY ALE JÁ MÁM DOMA JEŠTĚ 15 LETÝ DVOJČATA A 5LETÝHO PRCKA TAKŽE TY VÁNOCE DOCELA FUŠKA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 08:26

JANDISS: tý bláho, takže tři děti ještě doma, tak to je masakr :-O Tak dvojčata pomůžou, ne? Tak to tě obdivuji, ale ty to zmákneš :-) Hlavně že budete pohromadě :-)

• Citovat
  • Upravit
Zoran
22.12.11 08:33

Ťuky ťuk,dobré ráno,můžu se přidat?Už mi to nedá…čtu tyto stránky od středy…všem moc moc gratuluju a přeju,ať se vše vyvíjí zdárně až do samého porodu :) Já byla v PO na kontrole,bo jsem to nedostala a nestihla jsem si přes víkend udělat test - na UTZ nic nebylo vidět,vzali mi krev a druhý den mi volala sestra, že jsem ve 4-5tt!Byl to neskutečný šok který jsem štěstím obrečela!Mimčo zkoušíme téměř rok a přišlo to takhle nečekaně!Ještě v SO a PO před potvrzením jsem byla cvičit,ikdyž mě pořád bolela prsa a břicho,ale vzhledem k tomu, že mě bolí pořád (Clostík,ovulka),tak jsem tomu nepřikládala žádný význam.Vylítly mi dokonce na puse opary,tak se trošku bojím,aby to bylo vše O.K.Docela na ně trpím,i MS se mi občas udělaly.Od úterka jsem opatrná,jen mám stále návaly horka.V úterý 27.12.jdu na KO a UTZ.Taky jsem napnutá,aby bylo vše v pořádku.Když mi sestra volala,nemohla jsem tomu uvěřit..dělala jsem si i test a vyšel ihned pozitivní…nechci to křičet do světa mezi své okolí,bo je ještě brzo a proto jsem se rozhodla, že se přidám k vám a budu to probírat s vámi,jestli mi to dovolíte :) Jsme s přítelem šťastni a není nad takový vánoční dárek!

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
22.12.11 08:40

Zoran: no super, gratuluji, určitě bude vše ok :-)

• Citovat
  • Upravit
Zoran
22.12.11 08:46

Děkuju Alexis:) víš, začínám se trošku bát, dnes mě už tolik nebolí bříško,mám trošku výtok - čirý, tak oproti dnům předtím je to jiné..a je mi jasný, že se to bude měnit..jen, je to nezvyk :D ale to máme asi všechny..a mě je 37 a nikdy jsem těhotná nebyla, splnil se mi velký sen!

• Citovat
  • Upravit
1897
22.12.11 08:54

ALEXISIS:DVOJČATA JSOU V PUBERTĚ TAKŽE OBČAS POMŮŽOU ALE ZNÁŠ TO.MÁM KLUKY S MANŽELEM A TED ČEKÁME PRCKA S PŘÍTELEM JEŠTĚ NEMÁ ŽÁDNÉ DĚTI JINAK UŽ BYCH DO TOHO ASI NEŠLA,ALE TĚŠÍM SE I KDYŽ TO BUDE NÁROČNÝ. SNAD NÁM VYJDE TA HOLČIČKA.

ZORAN:MOC GRATULUJU :kytka: A VÍTEJ MEZI TĚHULKAMA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoran
22.12.11 09:02

Děkuju :) mě dvojčata předpověděla před 3mi lety a letos v únoru kartářka,která se moc nemýlí, tak jsem zvědavá.Byla bych ráda,vzhledem k mému věku,mít je najednou :lol: Ale i kdyby bylo jen jedno,hlavně ať je zdravý! Jsem vděčná, že se to povedlo tak brzy…v září laparka - vše bylo o.k.,od listopadu Clostík,takže hned první pokud :dance:

• Citovat
  • Upravit
Alexisis
22.12.11 09:02

Zoran: neboj ono se to měnit bude já taky vůbec nečekala, že jsem těhotná… :-) Tak to se ti ten sen splnil krásně na Vánoce, to je krásné :-) Tak buď v klidu a užívej si to :-)
JANDISS: jo jo , puboši chápu :-D Určitě to bude holčička :-)
Holky kolik vám vlastně je let?

• Citovat
  • Upravit
1897
22.12.11 09:09

MĚ JE 35 MĚLA JSEM KLUKY BRZO A PRCEK MĚL BÝT VEJŠKRABEK NA ZÁCHRANU MANŽELSTVÍ.NĚJAK TO ALE NEFUNGUJE :,( TAKŽE TED TA HOLKA JÁ TOMU VĚŘIM.BY BYLO ABY NEBYLO :lol:

ZORAN CHÁPU ŽE VE TVÉM VĚKU PŘI PRVNIM DÍTĚTI BY ASI DVOJČATA BYLI ŘEŠENÍ ALE JE TO ZÁHUL I KDYŽ NA DRUHOU STRANU TO MÁ I SVÉ VÝHODY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
22.12.11 09:15

JANDISS: Určitě to bude holčička, uvidíš :-) To jsem tu asi nejmladší či co? U mě je to taky první těhotenství a mám s toho docela strach… :roll:
Zoran: uvidíš, hlavně aby všechno bylo dobré a věřím že bude :-)

• Citovat
  • Upravit
1897
22.12.11 09:18

KOLIK JE TOBĚ ALEXISIS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat