Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sučík
Gratulace!!! Zítra se doufám připojím s podobně pozitivními zprávami, držte mi palce ![]()
Hartiepa: Jasně že se přidáš s pozitivními zprávami
. A děkuji
já vám tak závidím že máte na vánoce klid…já se dozvím jestli je vše o.k. až 28.12. ![]()
Ahoj holky ja měla poslední menstruaci 5.11 to jsme tady jen o den
na uzv jdu ve středu tak už tam snad bude srdíčko bít ![]()
Tubinka píše:Ahojky,moc gratulujiJANDISS píše:No poslední MS jsem měla 6.11. a teď jsem pravděpodobně podle doktora 6+1
TUBINKA:TY SI ASI NĚJAK TĚHOTNÁ NA STEJNO JAKO JÁ MYSLÍM????předpokládaný termín 12.8.2012
torey píše:No a já až 4.ledna
já vám tak závidím že máte na vánoce klid…já se dozvím jestli je vše o.k. až 28.12.
zoui08 ano, když jsem byla na první prohlídce 12.12. šla vidět jen dutinka, předtím nešlo vidět nic, ale pro jistotu mi brali krev kvůli HCG. Dnes jsem byla na kontrole kvůli nevolnostem a neustálému zvracení, tak mi doktor udělal i UTZ a bylo už vidět i srdíčko
tak jsem klidnější
neboj, uteče to jako voda
ale jak říkám, pro klid duše, pokud máš dobrého doktora a zajdeš si na kontrolu dřív, určitě tě doktor nevyrazí a pochopí to
jinak mě moje sestra dnes oznámila že čekají taky miminko (druhé) a termín má dva dny předemnou
to je sranda ![]()
Tak už mám taky fotečku,jak jsem včera psala nechtěla mi jí moc dát-ale dala…mám radost na kontrolu 10.1.2012
![]()
Ahojky holky tak dnešní kontrola dopadla tak máme 8+5tt a 1.68cm a je tam ![]()
pořád se vrtělo a sotva jsme jej naměřili - fotečku mám hodím později
Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:34
JANDISS píše:
TAKY GRATULACE![]()
![]()
![]()
Díky a TP podle UTZ vychází na 26.7.2012 podle PM 1.8.2012 tak je to jen pár dnů rozdíl
Gratuluju všem k dobrým zprávám…já měla velice rušné dopoledne…ráno jsem trochu zašpinila, tak jsem jako správná hysterka (po zářijovém potratu) hned volala na ambulaci, vzali mě hned, i když k jinému doktorovi, ten mě vyšetřil a celý nesvůj mi zdělil, že to vypadá na těhotenství v rohu děložním, což je špatně…hned mě poslal do nemocnice k nějakému odborníkovi na UTZ…krve by se ve mě nedořezal…no odborník mě vyšetřil a prý je všechno ok, viděl gestační i žloudkový váček odpovídající 5+5tt. Podle PMS jsem 5+6tt takže se trefil…další kontrola 28.12. A pak máme být maminy bez stresů a v pohodě…
![]()
Holky taky vám všem gratuluju…A torey, jsem ráda, že nakonec to dopadlo dobře, ale ty stresy jsou hrozný!!!