Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
21.12.11 11:09

holky já mám posledních asi pět dní pernamentní kocovinu a nic mi na to nezabírá, už nevím co bych snědla,aby bylo líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
21.12.11 11:34

TAK JDU NA TO KONTROLA VOLÁ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
21.12.11 11:53
JANDISS píše:

držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
21.12.11 12:02
cicmud píše:
JANDISS píše:
držím palečky :hug:

Taky držím pěsti, určitě to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
21.12.11 13:06

Ahojky holky, konečně jsem se sem dostala a všem moc gratuluji k dobrým zprávám :-)
hartiepa: tak vidíš, dobře ti to dopadlo, mě to čeká zítra, mám s toho docela dost strach… no uvidíme.
Jandiss: hodně štěsííííí

• Citovat
  • Upravit
1027
21.12.11 13:09

Hartiepa: Prarodiče byli rádi. Přítelovi rodiče už budou mít 3 přírůstek, tak to asi tak moc neprožívali, ale myslím, že z toho měli radost. Aspoň se tak tvářili. U našich jsem čekala, že největší radost bude mít táta, ten pořád mluví o vnoučeti, ale ten se nakonec moc neprojevil, byl nějaký zaražený. Prej než mu to všechno dojde, že jeho malá holčička bude matkou :mrgreen: . A pak šel načít flašku slivovice a už štamprdlovali :mrgreen: . No a mamka překvapila, zaječela hned jak viděla fotku, že to je ten nejhezčí vánoční dárek, co jsme jim mohli dát a hned nás začala objímat. Až jsem se z toho málem rozbrečela… No a hned si naši začali říkat, babi a dědo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
21.12.11 13:12

jůůůůůů to je krásný,…
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
21.12.11 13:14
sučík píše:
Hartiepa: Prarodiče byli rádi. Přítelovi rodiče už budou mít 3 přírůstek, tak to asi tak moc neprožívali, ale myslím, že z toho měli radost. Aspoň se tak tvářili. U našich jsem čekala, že největší radost bude mít táta, ten pořád mluví o vnoučeti, ale ten se nakonec moc neprojevil, byl nějaký zaražený. Prej než mu to všechno dojde, že jeho malá holčička bude matkou :mrgreen: . A pak šel načít flašku slivovice a už štamprdlovali :mrgreen: . No a mamka překvapila, zaječela hned jak viděla fotku, že to je ten nejhezčí vánoční dárek, co jsme jim mohli dát a hned nás začala objímat. Až jsem se z toho málem rozbrečela… No a hned si naši začali říkat, babi a dědo :mrgreen: .

Vim že to nebylo pro mě, ale musím reagovat :-) to je hezké ty jejich reakce i od taty, ti chlapy to celkem všichni prožívají jinak ne? Gratuluji :)

• Citovat
  • Upravit
1960
21.12.11 13:18

Alexisis-myslím na tebe,… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
21.12.11 13:19
lussi 15 píše:
Alexisis-myslím na tebe,… :hug:

Děkuji moc :hug: uf už teď mi je špatně, ale nevím jestli ze zítřka nebo tak celkově :lol:

• Citovat
  • Upravit
1027
21.12.11 14:09

Alexisis: děkuji, no ještě teď jsem z toho plná dojmů :-). Fotku jsem měla jen v mobilu, tak jsem jí musela mámě hned vytisknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
21.12.11 14:24

sučík: To věřím, tobě fotečku nevytiskli?

• Citovat
  • Upravit
1027
21.12.11 14:43

Ne, doktor mi řekl, že by to nebylo na tom moc vidět, že to musí zvětšit a pak že by to bylo na tom papíře rozmazaný, tak že si mám vyfotit ten monitor na mobil. Naštěstí mám dobrej foťák, takže to bylo hezky vidět. Ukázali jsme to tedy takhle. Řekli jsme že jsme si pořídili vánoční dárek a že to je i dárek pro ně a že jim ukážem fotku. A našim jsem jí vytiskla na barevný laserový tiskárně na foto papír, takže to bylo skoro jako od nich, jen tam nemám ty údaje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
21.12.11 14:53

Aha, tý jo tak to je super. :D A k terém jsi teda týdnu?
Já chci taky dát takový dáreček :-) už mi všichni lezou na nervy jak se pořád dokola ptají a už jsi těhotná? Od svatby neslyším nic jiného a není snad den kdy by se mě někdo neptal… a teď když se vlastně nevím jak to bude, tak všichni otravují ještě více jak by něco tušili. Uf.

• Citovat
  • Upravit
1027
21.12.11 14:55

Dneska jsem 6+7tt. Mě se zase všichni ptají, ale na to jestli bude konečně svatba :-). Chtěli jsme v létě, ale budem to muset asi urychlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí