Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
delaji se jeste zapisy do prukazu kdyz uz mam po prvnim terminu?pujdu na pas..
HARPIETA - jsem rada ze vse je ok. GRATULUJI
U mě taky vse ok, jen mi prijde sílený, že dalsí sono je az za mesíc
. Uvažovala některá nad vyšetřením sonem na DS? Říkala jsem si, že bych došla, sice to stojí dost peněz, ale zdraví je jen jedno
…
bea no já ti nevím kdy bude další sono, ale na další kontrolu jdu 3.1.2012 a budou mi brát krev nalačno prý budou měřit i hladinu cukru. Ale jestli bude někdo dělat sono nevím…? Každopádně se u mojí doktorky platí 200 Kč za sono, tak možná mi ho bude dělat častěji ![]()
Leninkaa píše:
Nechci ti nic nakecávat ale všechny 3 děti se mi narodili uplně v jiné dny než byli Tp je to vždy + - 14 dnů
to nevím,zda ti to řeknou přesně,…až se bude prckovi chtít-tak ti dá vědět,… ![]()
Leninkaa píše:
Nemyslím to špatně, ale tahle otázka sem nepatří. Sice se najdou i tady zkušené matky, které ti budou umět poradit, ale kdybys otázku zařadila do správné diskuze, byl by to pro tebe jistě plodnější.
HARPIETA - já jdu jen 5.1. pro průkazku, o krvi řeč nebyla, tu bych si mohla vzít sama (veterinár), a pak 24.1. ultrazvuk a 31.1. poradna. Proste mi toho prijde nejak málo.....
Ahoj holky čekatelky
tak já jsem našla také dvě čárky
včera jsem byla na UZ a nebylo tam skoro nic vidět
asi jsem šla brzo jsem prý 5-6tt ale doktro byl nepříjenmnej, řekl že to může být potrat nebo mimoděložní a nebo malý že to ještě není vidět
vyděsil mě… je to uznávaný doktor ale hrozně nepříjemnej. Měl by přece pochopit že jssme se o mimi snažili skoro 2 roky a mám ted strach. Příští úterý mám jít na další UZ a mám hroznej strach
asi je to normální že není nic moc vidět že??? Poradte
KAČKO - v klidu, asi je moc brzo, týden to vydržíš, pak už bude
a Ty budeš mít foto na PF ![]()
bea6 píše:
HARPIETA - já jdu jen 5.1. pro průkazku, o krvi řeč nebyla, tu bych si mohla vzít sama (veterinár), a pak 24.1. ultrazvuk a 31.1. poradna. Proste mi toho prijde nejak málo.....
Tak u mě zase byla řeč o tom, že mě sestra má objednat za 14 dní… takže 3.1.2012 a že mám přijít nalačno, protože mi budou brát krev (tu bych si fakt sama nevzala - přestože jsem na SŠ prahla po studiu veteriny, tak první injekce do kravského pozadí mě odradila
). O průkazce ani poradně zatím nebyla řeč.
bea6 píše:
KAČKO - v klidu, asi je moc brzo, týden to vydržíš, pak už budea Ty budeš mít foto na PF
Já doufám, psíš mě zarazilo že mi to řekl tak ostře…:(