Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.12 19:56

ja mam taky fotecku i tu prvni to byl vlastne jen vacek mela jsem dnes moc radost nejsem nejmladsi uz semi blizi 37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.2.12 21:26

Ahojda holky,tak se hlasim:-) jsem ve 4+3tt a na ultrazvuk jdu pristi tyden…to bude v 5+5tt…myslite,ze bude drobkovi byt uz srdicko???:-)

• Citovat
  • Upravit
14777
28.2.12 21:30
Sandra752 píše:
Ahojda holky,tak se hlasim:-) jsem ve 4+3tt a na ultrazvuk jdu pristi tyden…to bude v 5+5tt…myslite,ze bude drobkovi byt uz srdicko???:-)

nechcu strašit a brát naději,ale to je brzo na srdíčko, minimálně tak 6tt, myslím to i tak, aby vůbec něco bylo vidět. snad malinká tečky bude vidět,ale na srdíčko je opravdu brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plasiii
29.2.12 07:52
Sandra752 píše:

ahojky, podle mě srdíčko ještě tlouct nebude :(
ono jde slyšet od 6.týdne :roll:
uvidíš, když tak budeš muset vydržet. :D já čekala 7.týdnu, ale ten pocit stojí za to. hlavně si nemaluj oči. :,(

• Citovat
  • Upravit
plasiii
29.2.12 07:56
iveta kotrcova píše:
ja mam taky fotecku i tu prvni to byl vlastne jen vacek mela jsem dnes moc radost nejsem nejmladsi uz semi blizi píše: Více

Podle mě věk není překážkou, akorát budeš mít víc vyšetření. ale pokud jsi zdravá a v poho tak v tom nevidím žádný problém. mimi bude v poho neboj. :palec:
ber vitamínky a jestli je prťavé, tak to dožene. já mám asi 7 kamarádek které mají od 35- 42let a jsou těhotné nebo byli a měli pěkné, velké, zdravé mimíšky. :P

• Citovat
  • Upravit
plasiii
29.2.12 07:57
  • Citovat
  • Upravit
34
8.3.12 07:05

iveta kotrcova

No řekla bych s těma vitamínama umělejma to moc nepřeháněj nejni nad to když si seženeš vitamíny přírodní a nebo samostatné vitamíny hlavně né komplex vitamínů , budeš mít vyhnané miminko , no prostě velké a zbytečně ..dávej mu vše co sníš ty jen o něco zdravěji .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niky 23
8.3.12 10:08

tak dneska 15+4tt :srdce: zachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško ;)

• Citovat
  • Upravit
plasiii
8.3.12 16:15
niky 23 píše:
tak dneska 15+4tt :srdce: zachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško ;)
Říká se, že pokud je ti hodně špatně tak to bude holčička, pokud ne, tak to bude chlapeček. :nevim: to jsem tak vyčetla. :P
Já zvracím strašně moc poslední dva dny, tak pak uvidíme. :P
Podle mě je to ale jedno, hlavně že bude mimi zdravé :hug:
  • Citovat
  • Upravit
niky 23
9.3.12 08:13
plasiii píše:
niky 23 píše:
tak dneska 15+4tt :srdce: zachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško ;)
Říká se, že pokud je ti hodně špatně tak to bude holčička, pokud ne, tak to bude chlapeček. :nevim: to jsem tak vyčetla. :P
Podle mě je to ale jedno, hlavně že bude mimi zdravé :hug:

jj mě je taky jedno co to bude..byla sem na genetice a z vysledku už vím,že zdravé to je.Na gen.jedu za 4 tydny zas a tam mi řeknou pohlaví a vyšetří orgány.Už se těším.S přítelem sme se snažili 2.5 roku a řekli nám už pak že jedině IVF.a před vánocemi to přišlo samo.Jsme štastní :potlesk: ;)

• Citovat
  • Upravit
plasiii
9.3.12 14:35
niky 23 píše:
plasiii píše:
niky 23 píše:
Podle mě je to ale jedno, hlavně že bude mimi zdravé :hug:
jj mě je taky jedno co to bude..byla sem na genetice a z vysledku už vím,že zdravé to je.Na gen.jedu za 4 tydny zas a tam mi řeknou pohlaví a vyšetří orgány.Už se těším.S přítelem sme se snažili 2.5 roku a řekli nám už pak že jedině IVF.a před vánocemi to přišlo samo.Jsme štastní :potlesk: ;)

jééé, tak to moc gratuluju :potlesk: :kytka:
my jsme se s přítelem o tom bavili dlouho a pořád jsme čekali, nevím na co, a po vánocích jsme si řekli že už nás nebaví 6 dalších let na něco čekat, a tak teď čekáme a jsme šťastní. :hug:
už jsme spolu 6, skoro 7 let. Přítel má přes třicet, já mám 27 a už jsme se i těšili. a navíc mě chce požádat o ruku. (nemám to vědět, :roll: ale jeho brácha se ptal jak mám velký prst že to má zjistit, takže tak a taky se 1.dubna stěhujeme do našeho a je to super.a dneska jdeme na návštěvu k mým rodičům a tak jim to chceme oznámit. Vymysleli jsme to tak, že koupíme krabičku, do které koupíme dupačky a dudlík (možná i ponožtičky) a dáme na to vzkaz co jsem vyrobila "milá babičko a dědečku, pořádně mi to hlídejte, vyzvednu si to koncem září. vaše vnoučátko a fixou jsem tam nakreslila nožičky, takové ty ťapičky z těhot. trička a srdička.tak se těším. moje mamka si přála už dlouho vnoučátko. bude první a mluví mi o tom už od mých 22let. :lol: tak se konečně dočká. :D

• Citovat
  • Upravit
niky 23
13.4.12 16:30

tak jsme ve 21tt.včera jsme byli na genetice a řekli nám že je to chlapeček :potlesk: takže grafy na výpočet pohlaví jsou pravdivé ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.12 10:37

Jsou tady nějaké úplně čerstvé těhulky?? :-) (píšu zatím anonymně, protože nechci to ještě zakřiknout)

• Citovat
  • Upravit
438
30.8.12 19:41

:kytka: Ahojky, přidávám se k vám do diskuze jako čerstvá těhulka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.12 22:47

Ahoj holky tak se taky pridam jsem v sedmem tydnu zjistili sme to s pritelem dva dny pred svadbou coz sme necekali, ja jsem pul roku po zamlklem tehu tak doufame ze to bude vse ok no uvidime 12.9 jdu na kontrolu a mela bych byt v 9 tydnu cim se to blizi tim vic se te kontroli bojim ale snad to bude vse dobre mam uz doma dva rostaky a pritel by chtel moc holcicku i ja tak doufam ze nevadi ze jsem se pripojila veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí