Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja mam taky fotecku i tu prvni to byl vlastne jen vacek mela jsem dnes moc radost nejsem nejmladsi uz semi blizi 37
Ahojda holky,tak se hlasim:-) jsem ve 4+3tt a na ultrazvuk jdu pristi tyden…to bude v 5+5tt…myslite,ze bude drobkovi byt uz srdicko???:-)
Sandra752 píše:
Ahojda holky,tak se hlasim:-) jsem ve 4+3tt a na ultrazvuk jdu pristi tyden…to bude v 5+5tt…myslite,ze bude drobkovi byt uz srdicko???:-)
nechcu strašit a brát naději,ale to je brzo na srdíčko, minimálně tak 6tt, myslím to i tak, aby vůbec něco bylo vidět. snad malinká tečky bude vidět,ale na srdíčko je opravdu brzy.
Sandra752 píše:
ahojky, podle mě srdíčko ještě tlouct nebude ![]()
ono jde slyšet od 6.týdne ![]()
uvidíš, když tak budeš muset vydržet.
já čekala 7.týdnu, ale ten pocit stojí za to. hlavně si nemaluj oči. ![]()
iveta kotrcova píše:
ja mam taky fotecku i tu prvni to byl vlastne jen vacek mela jsem dnes moc radost nejsem nejmladsi uz semi blizi píše: Více
Podle mě věk není překážkou, akorát budeš mít víc vyšetření. ale pokud jsi zdravá a v poho tak v tom nevidím žádný problém. mimi bude v poho neboj. ![]()
ber vitamínky a jestli je prťavé, tak to dožene. já mám asi 7 kamarádek které mají od 35- 42let a jsou těhotné nebo byli a měli pěkné, velké, zdravé mimíšky. ![]()
No řekla bych s těma vitamínama umělejma to moc nepřeháněj nejni nad to když si seženeš vitamíny přírodní a nebo samostatné vitamíny hlavně né komplex vitamínů , budeš mít vyhnané miminko , no prostě velké a zbytečně ..dávej mu vše co sníš ty jen o něco zdravěji .
tak dneska 15+4tt
zachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško ![]()
niky 23 píše:Říká se, že pokud je ti hodně špatně tak to bude holčička, pokud ne, tak to bude chlapeček.
tak dneska 15+4ttzachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško
plasiii píše:niky 23 píše:Říká se, že pokud je ti hodně špatně tak to bude holčička, pokud ne, tak to bude chlapeček.
tak dneska 15+4ttzachvíli budeme vědět co to bude…dá se to poznat i pocitama??Já třeba vůbec nezvracela a vlastně mi to ani nepříde kdyby mi nerostlo bříško
to jsem tak vyčetla.
Já zvracím strašně moc poslední dva dny, tak pak uvidíme.
Podle mě je to ale jedno, hlavně že bude mimi zdravé
jj mě je taky jedno co to bude..byla sem na genetice a z vysledku už vím,že zdravé to je.Na gen.jedu za 4 tydny zas a tam mi řeknou pohlaví a vyšetří orgány.Už se těším.S přítelem sme se snažili 2.5 roku a řekli nám už pak že jedině IVF.a před vánocemi to přišlo samo.Jsme štastní
![]()
niky 23 píše:plasiii píše:jj mě je taky jedno co to bude..byla sem na genetice a z vysledku už vím,že zdravé to je.Na gen.jedu za 4 tydny zas a tam mi řeknou pohlaví a vyšetří orgány.Už se těším.S přítelem sme se snažili 2.5 roku a řekli nám už pak že jedině IVF.a před vánocemi to přišlo samo.Jsme štastníniky 23 píše:Říká se, že pokud je ti hodně špatně tak to bude holčička, pokud ne, tak to bude chlapeček.
to jsem tak vyčetla.
Já zvracím strašně moc poslední dva dny, tak pak uvidíme.
Podle mě je to ale jedno, hlavně že bude mimi zdravé![]()
jééé, tak to moc gratuluju
![]()
my jsme se s přítelem o tom bavili dlouho a pořád jsme čekali, nevím na co, a po vánocích jsme si řekli že už nás nebaví 6 dalších let na něco čekat, a tak teď čekáme a jsme šťastní. ![]()
už jsme spolu 6, skoro 7 let. Přítel má přes třicet, já mám 27 a už jsme se i těšili. a navíc mě chce požádat o ruku. (nemám to vědět,
ale jeho brácha se ptal jak mám velký prst že to má zjistit, takže tak a taky se 1.dubna stěhujeme do našeho a je to super.a dneska jdeme na návštěvu k mým rodičům a tak jim to chceme oznámit. Vymysleli jsme to tak, že koupíme krabičku, do které koupíme dupačky a dudlík (možná i ponožtičky) a dáme na to vzkaz co jsem vyrobila "milá babičko a dědečku, pořádně mi to hlídejte, vyzvednu si to koncem září. vaše vnoučátko a fixou jsem tam nakreslila nožičky, takové ty ťapičky z těhot. trička a srdička.tak se těším. moje mamka si přála už dlouho vnoučátko. bude první a mluví mi o tom už od mých 22let.
tak se konečně dočká. ![]()
tak jsme ve 21tt.včera jsme byli na genetice a řekli nám že je to chlapeček
takže grafy na výpočet pohlaví jsou pravdivé ![]()
Jsou tady nějaké úplně čerstvé těhulky??
(píšu zatím anonymně, protože nechci to ještě zakřiknout)
Ahoj holky tak se taky pridam jsem v sedmem tydnu zjistili sme to s pritelem dva dny pred svadbou coz sme necekali, ja jsem pul roku po zamlklem tehu tak doufame ze to bude vse ok no uvidime 12.9 jdu na kontrolu a mela bych byt v 9 tydnu cim se to blizi tim vic se te kontroli bojim ale snad to bude vse dobre mam uz doma dva rostaky a pritel by chtel moc holcicku i ja tak doufam ze nevadi ze jsem se pripojila veronika