Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,mě je 23,ve 20 jsem měla mimiděložní,td na začátku září samovolný potrat v 6 týdnu.A ted??byla jsem ve středu u doktora,podle ms zítra 7 týden ale podle UZ budu ted do 6tt.tak snad to tentokrát vyjde
haifa1 píše:
můj testík z pátku týden před MS
hezke mne porat prijde ze ja ten testik mam docela slaby ![]()
Barborka4 píše:haifa1 píše:hezke mne porat prijde ze ja ten testik mam docela slaby
je to test mamatest 10 a ty jakým ses testla?
haifa1 píše:Barborka4 píše:ja ziju v anglii a tady mamatest neni..haifa1 píše:hezke mne porat prijde ze ja ten testik mam docela slaby
je to test mamatest 10 a ty jakým ses testla?
týý jo týden před MS a takový pěkný dálnice
,já dála poprvé den před a byl tam duch,pak obden v uterý sem to měla dostat a poslední ted v sobotu a byla nejsilnější už normální zkusim vyfotit ale moc to neumim z počítačem tak to sem asi nebudu umět dát
ale čárka silíla tak už další asi dělat nebudu.v lekárně by myslely že sem blázen
do jiný se nedostanu mamatest sem ěla u prvnío ted měly vyprodanej,měla sem graviditest a dr.max,a všechny pozitivní k mudr jdu po 14dnech od vynechání tak my to vždycky řikal,srdíčko asi ještě vidět nebude ale aspon dá třeba něco na udržení minule sem měla taky,jednou sem potratila a tak už se asi jistí
barborka-já myslim že není tak slabí zkuš ještě jný a pošly nám fotečky na porovnání,podle mě je hlavní že je.já u prvního ani emimino neznala uděla sem jedendenst byl pozitivní za 2dny ten druhý byl taky slabší asi bylo brtzo ale byl
tak sem to dál něřěšila a pak šla k mudr..a bylo vše ok
neboj bude vše jak má být..ikdyž já sem utěšitelka ale jinak sem první která nejvíc plaší a stresuje
,papa jdu uklízet,malá usnula ![]()
Ahojky, můžu se k Vám přidat? Jsem opravdu na začátku. Poslední MS jsem měla 30.10.2011. teprve tenhle týden jsem zjistila že jsem těhu, ale na gyndu jsem objednaná až 19.12. ![]()
Příspěvek upraven 02.12.11 v 15:15
Ahoj děvčata,já jsem měla poslední MS 30.října ,..udělala jsem si testíky a mám tam//,.jinak v březnu ZT ve 12tt,…
Ahoj holky, hlásím se do klubu
Končím 6. týden. Dneska jsem byla poprvé na gyndě a viděla ho na vlastní oči
A je to úžasný pocit ![]()
Monira,to ti věřím,…já jdu v úterý,zda už bude něco vidět,..
![]()
lussi 15 píše:
Monira,to ti věřím,…já jdu v úterý,zda už bude něco vidět,..![]()
![]()
ahojky tak vam poslu pozvanky do nasi uzavrene skupinky
napiste tam neco o sobe