Poradna duly
Jana Čurdová
jo a taky se chci mrknout po nějakých vysavačích, se kterýma jde čistit koberec. Nemáte někdo zkušenost? Jestli je to dobrý nebo jestli to radši dál čistit růčo?
Doris - tady je ten zelený… http://www.nejlevnejsiobchod.cz/?…
podle mě už se nevyrábí a nebo naopak se začínají vyrábět i jiné barvy. Podle stránek Miele jsou vlastně ty vysavače stejné, akorát mají jiné nádstavce…takže asi tak, aspoň teda jak jsem to já pochopila… ![]()
Doris - naši mají Etu Neptun a úpřímně řečeno - nevyčistí to ani zdaleka tak, jak pořádné čističe od Karcheru…takže se asi jednou za čas spíše vyplatí zaplatit si vyčištění…teda aspoň tady u nás… ![]()
Hani, tak to přesně jsem si myslela, tak na čištění peču a navrhnu ten miele. Jen nevim, za jak dlouho na něj našetřim, protože pořád je něco, co je důležitější. Teď třeba novej kotel, protože zas vymysleli nějakou pí**vinu a budou měřit splodiny v komíně, či co. Kdyby radši dupli na amíky, aby se taky zapojili do „boje o záchranu země“.
Tak vysavač je otestovaný, je supr
Ten šmejd, co máme z Tesca jde okamžitě z domu. 13m dlouhá šňůra je bezva, je tichý a fakt má silný tah. Měla jsem problém to po koberci vůbec utáhnout. A taky má skvěle vymyšlené skladování. To bych neřekla, že budu někdy takhle nadšená z vysavače ![]()
Jo a kupovat vysavač s čističem myslím nemá smysl… měli jsme ho doma, akorát jsem z toho obr krámu byla na nervy a čištění jsme používali max 3× ročně.
Koukla jsem i na ten Miele a né že bych vás chtěla lanařit na Elektrolux, ale - oproti Miele může fungovat i jako bezsáčkový a má dva omyvatelné Hepa filtry ![]()
Novire - já jsem alergik na prach a bezsáčkový mi hoooodně lidí vymluvilo ale taky odborníci to kritizují…takže proto jsem do bezsáčkového nešla…
Ale nevím, nemám, já to nehodnotím!!!
A pokud vím, tak i do toho Miele se může dát Hepa filtr - no akorát to vyjde ku***** draho!!! ![]()
joo DORIS to mi povídej!!! Barák má jedno velké Mínus…leze to neskutečně do peněz…pořád se něco se*e, něco opravuje, něco renovuje atd..... a jde to pořád dokola!!! ![]()
Krásný večer,
tak já konečně peruuuuu
Ta pračka je super. Pokud někdo plánujete novou, tak jenom doporučuju. Není vůbec slyšet a je super!!!!!
Loudalko, co se týče možnosti ublížení miminku, tak jsem naprosto stejného názoru. Zažila jsem si to sama, když mi Terka odmítala mlíčko a jen a jen řvala. Byla jsem zoufalá, do toho přišel ten můj mudrc a začaůl mě poučovat. Malsela jsem, že ho zabiju a byla jsem na něj dooooost hnusná. a v tz chvilku jsem si uvědomila, že kdybych byla psychicky labilní, tak jsem asi schopná jí ublížit. Normálně se mi z té myšlenky udělalo špatně, hned jsem sí objala a celou opusinkovala…
Doris - jak tvá tchýně mluví o doktorech, tak to u nás není. Jen obě babičky pořád říkají, jak dávaly tohle tehdy a já nic a že jsme papali tohle a tohle..... No, ale tím to končí. Jasně jim řeknu, že jí to dávat ještě nebudu a tím to končí, ani neceknou natož aby si dovolily jí něco dát. Mám je vycvičené
![]()
Na srazík bych ráááááááda jela, jen si nejsem jistá, že je tam pro nás ještě místečko.
Tam bych si od tebe mastičku převzala
![]()
Cow - gratulace k posazení
![]()
Tak já jdu zase čučet do bubnu
To je program, možná zvítězí i nad růžovkou (no to asi nee)
to jo, ale víc má plusů. No řekni, šla bys do paneláku? Já teda ne. Soused smraďoch mi dal školu na celej život.
Holky, něco se děje, už po čtvrté jdu k malé, kňourá tam, dudlíka dudlá jak o život a to ho jindy nechce a pořád se kroutí. Už jsem jí dala i sabíka a nic. Tak jestli to nejsou zuby.
DORIS, já myslím, že ségra těma smskama jen potřebuje ventilovat stres. Mně taky napadalo ledsco a pak jsem si vyčítala, že jsem špatná máma. Ale je dobrý, abyste jí nějak podpořili, jako že je to sice těžké, ale že je dobrá máma a tak. Já kdybych mohla, tak jsem šla malou vrátit do porodnice, fakt ![]()
Týnka má svůj pokojíček, asi od 2,5 let. No, jak jsem čekala jedno to miminko… Spaní pohromadě s Vítkem si neumím představit.
No, ono taky, až bude větší.....
abyste vůbec měli možnost jí toho sourozence udělat, když bude Doriska v ložnici
. Abyste ho nemuseli plácat někde na seně.
![]()
BEDHANN, není zač. Aspoň někomu jsou mé znalosti platné
. Připadám si doma po těch letech nevyužitá
, tak aspoň poradím, když vím ![]()
DORIS, ti amíci a jejich přístup k ekologii mě naprosto vytáčejí. Hajzlové, jiný termín pro ně nemám. ![]()
Ad jídlo: manželova babička tvrdí, že její děti jedly od půl roku co bylo na stole pro dospělé!
A že je skoro nekojila. No, na tchýni se to jisto jistě podepsalo.
Zorko,taky jsem měla období,kdy jsem chtěla Ondru vrátit.
Někdy to bylo fakt šílený.Se divím,že jsem vůbec šla do druhýho,ale jak se říká,na to špatný se rychle zapomíná.
Ondrovi jsme dělali pokojíček chvilku po druhých narozeninách a v poho.Ale je fakt,že jsme ho nestěhovali do jiný místnosti,ale do jiný jsme šli my.Tak měl děsnou radost z toho,že mu tam dáváme velkou postel a jeho nábytek,byl v tej místnosti zvyklej,tak to bylo fajn. ![]()
Ahojky,
holky jsem asi prdlá, ale víte o čem jsem dneska odpoledne přemýšlela. Že by bylo fajn, kdybychom vydržely a psaly si takhle x-let a řešily jednou společně místo dnešních problémů s prdíky, zoubky apod. i problémy s puberťáky.
Jsem asi cvok, co? ![]()
Kačulko, tak jsme cvoci dva, není to ani týden co jsem si říkala totéž. Začala jsem se nahlas smát a Dan si, chudák, myslel, že se směju jemu…
Tak já ještě počkám na pračku a jdu do hajan…
Brouuuuuuu