ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
8.1.08 18:37

jo a taky se chci mrknout po nějakých vysavačích, se kterýma jde čistit koberec. Nemáte někdo zkušenost? Jestli je to dobrý nebo jestli to radši dál čistit růčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
8.1.08 18:57

Doris - tady je ten zelený… http://www.nejlevnejsiobchod.cz/?…

podle mě už se nevyrábí a nebo naopak se začínají vyrábět i jiné barvy. Podle stránek Miele jsou vlastně ty vysavače stejné, akorát mají jiné nádstavce…takže asi tak, aspoň teda jak jsem to já pochopila… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
8.1.08 19:03

Doris - naši mají Etu Neptun a úpřímně řečeno - nevyčistí to ani zdaleka tak, jak pořádné čističe od Karcheru…takže se asi jednou za čas spíše vyplatí zaplatit si vyčištění…teda aspoň tady u nás… :roll:

• Citovat
  • Upravit
7846
8.1.08 19:32

Hani, tak to přesně jsem si myslela, tak na čištění peču a navrhnu ten miele. Jen nevim, za jak dlouho na něj našetřim, protože pořád je něco, co je důležitější. Teď třeba novej kotel, protože zas vymysleli nějakou pí**vinu a budou měřit splodiny v komíně, či co. Kdyby radši dupli na amíky, aby se taky zapojili do „boje o záchranu země“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.08 19:38

Tak vysavač je otestovaný, je supr :! Ten šmejd, co máme z Tesca jde okamžitě z domu. 13m dlouhá šňůra je bezva, je tichý a fakt má silný tah. Měla jsem problém to po koberci vůbec utáhnout. A taky má skvěle vymyšlené skladování. To bych neřekla, že budu někdy takhle nadšená z vysavače :lol:
Jo a kupovat vysavač s čističem myslím nemá smysl… měli jsme ho doma, akorát jsem z toho obr krámu byla na nervy a čištění jsme používali max 3× ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.1.08 19:43

Koukla jsem i na ten Miele a né že bych vás chtěla lanařit na Elektrolux, ale - oproti Miele může fungovat i jako bezsáčkový a má dva omyvatelné Hepa filtry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
8.1.08 19:57

Novire - já jsem alergik na prach a bezsáčkový mi hoooodně lidí vymluvilo ale taky odborníci to kritizují…takže proto jsem do bezsáčkového nešla… :roll: Ale nevím, nemám, já to nehodnotím!!! :wink: A pokud vím, tak i do toho Miele se může dát Hepa filtr - no akorát to vyjde ku***** draho!!! :?

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
8.1.08 20:01

joo DORIS to mi povídej!!! Barák má jedno velké Mínus…leze to neskutečně do peněz…pořád se něco se*e, něco opravuje, něco renovuje atd..... a jde to pořád dokola!!! :twisted:

• Citovat
  • Upravit
417
8.1.08 20:02

Krásný večer,
tak já konečně peruuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ta pračka je super. Pokud někdo plánujete novou, tak jenom doporučuju. Není vůbec slyšet a je super!!!!!

Loudalko, co se týče možnosti ublížení miminku, tak jsem naprosto stejného názoru. Zažila jsem si to sama, když mi Terka odmítala mlíčko a jen a jen řvala. Byla jsem zoufalá, do toho přišel ten můj mudrc a začaůl mě poučovat. Malsela jsem, že ho zabiju a byla jsem na něj dooooost hnusná. a v tz chvilku jsem si uvědomila, že kdybych byla psychicky labilní, tak jsem asi schopná jí ublížit. Normálně se mi z té myšlenky udělalo špatně, hned jsem sí objala a celou opusinkovala…

Doris - jak tvá tchýně mluví o doktorech, tak to u nás není. Jen obě babičky pořád říkají, jak dávaly tohle tehdy a já nic a že jsme papali tohle a tohle..... No, ale tím to končí. Jasně jim řeknu, že jí to dávat ještě nebudu a tím to končí, ani neceknou natož aby si dovolily jí něco dát. Mám je vycvičené :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na srazík bych ráááááááda jela, jen si nejsem jistá, že je tam pro nás ještě místečko. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Tam bych si od tebe mastičku převzala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cow - gratulace k posazení :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Tak já jdu zase čučet do bubnu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: To je program, možná zvítězí i nad růžovkou (no to asi nee)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
8.1.08 20:04

to jo, ale víc má plusů. No řekni, šla bys do paneláku? Já teda ne. Soused smraďoch mi dal školu na celej život.

Holky, něco se děje, už po čtvrté jdu k malé, kňourá tam, dudlíka dudlá jak o život a to ho jindy nechce a pořád se kroutí. Už jsem jí dala i sabíka a nic. Tak jestli to nejsou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
8.1.08 20:45

DORIS, já myslím, že ségra těma smskama jen potřebuje ventilovat stres. Mně taky napadalo ledsco a pak jsem si vyčítala, že jsem špatná máma. Ale je dobrý, abyste jí nějak podpořili, jako že je to sice těžké, ale že je dobrá máma a tak. Já kdybych mohla, tak jsem šla malou vrátit do porodnice, fakt :cry:

Týnka má svůj pokojíček, asi od 2,5 let. No, jak jsem čekala jedno to miminko… Spaní pohromadě s Vítkem si neumím představit.
No, ono taky, až bude větší..... :roll: :wink: abyste vůbec měli možnost jí toho sourozence udělat, když bude Doriska v ložnici :lol: :lol: :lol: . Abyste ho nemuseli plácat někde na seně. :lol: :lol: :lol:

BEDHANN, není zač. Aspoň někomu jsou mé znalosti platné :) . Připadám si doma po těch letech nevyužitá :cry: , tak aspoň poradím, když vím :wink:

DORIS, ti amíci a jejich přístup k ekologii mě naprosto vytáčejí. Hajzlové, jiný termín pro ně nemám. :twisted:

Ad jídlo: manželova babička tvrdí, že její děti jedly od půl roku co bylo na stole pro dospělé! 8O A že je skoro nekojila. No, na tchýni se to jisto jistě podepsalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.1.08 20:55

Zorko,taky jsem měla období,kdy jsem chtěla Ondru vrátit. :oops: Někdy to bylo fakt šílený.Se divím,že jsem vůbec šla do druhýho,ale jak se říká,na to špatný se rychle zapomíná.
Ondrovi jsme dělali pokojíček chvilku po druhých narozeninách a v poho.Ale je fakt,že jsme ho nestěhovali do jiný místnosti,ale do jiný jsme šli my.Tak měl děsnou radost z toho,že mu tam dáváme velkou postel a jeho nábytek,byl v tej místnosti zvyklej,tak to bylo fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.1.08 22:34

Jé holky,tady pořád nikdo není.To je divnej večer. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
8.1.08 22:35

Ahojky,

holky jsem asi prdlá, ale víte o čem jsem dneska odpoledne přemýšlela. Že by bylo fajn, kdybychom vydržely a psaly si takhle x-let a řešily jednou společně místo dnešních problémů s prdíky, zoubky apod. i problémy s puberťáky. :lol: Jsem asi cvok, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.1.08 22:38

Kačulko, tak jsme cvoci dva, není to ani týden co jsem si říkala totéž. Začala jsem se nahlas smát a Dan si, chudák, myslel, že se směju jemu…

Tak já ještě počkám na pračku a jdu do hajan…

Brouuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital